Doorgaan naar inhoud

Nu makkelijk naar je droomgewicht

Hi, mijn naam is Alain en ik heb SkinnyLove voor mezelf gemaakt in de loop van 2016.
Misschien denk je nu dat dit fake is, want ik ben de maker van SkinnyLove... kijk dan hieronder naar echte klanten die echte resultaten delen.

 


En nog straffer. Je mag starten met gratis coaching van mij en je hoeft zelfs niet te betalen. Heb je nu nog een excuus om geen summer body te hebben? Of wil je met je overgewicht blijven last hebben?

Dit is de ideale afslankkuur is voor wie GEEN ENKEL RISICO WIL LOPEN!

 • Bestel vandaag
 • Ontvang morgen je afslankkuur thuis
 • Betaal pas 1 maand later ENKEL EN ALLEEN INDIEN JE TEVREDEN BENT! En omdat je dit vandaag beslist geniet je ook nog eens van 30% korting.

Wat krijg je? 1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers

Normale prijs = 125,45 euro - vandaag slechts 89,- (30% voordeel)

waar je via Klarna vandaag 0 euro voor betaalt!

EN ALS BONUS KRIJG JE 24/7 GRATIS PERSOONLIJKE COACHING VIA WHATSAPP OP +32472971073

Ynske, -20 kilo op anderhalf jaar

Ilse, -30 kilo op 3 jaar

Shirley, -16 kilo op 7 maanden

Nick, -18 kilo op 13 maanden

Er volgen verder nog meer beelden van trotse SkinnyLove gebruikers. Beelden die ze ons zelf(!) hebben bezorgd, net omdat ze zo gelukkig zijn met hun nieuwe gewicht en lichaam. 

Lees hier een typisch commentaar dat op dit toppakket zien verschijnen op onze Facebook pagina:

Wat zijn de voorwaarden?

Tussen de 21e en 25e dag na je bestelling heb je het recht onze klantendienst te contacteren op het nummer +32472971073 om aan te geven dat je niet tevreden bent van de resultaten en om die reden niet wil betalen. Wanneer je dit doet, dan annuleren wij de betaling bij Klarna en hoef je niets te betalen!

Wij contacteren je voor gratis coaching via whatsapp. 

WAAROM DOEN WE DIT?

"We weten dat dit waarschijnlijk niet de eerste keer is dat je denkt aan afvallen. Je hebt misschien - net als ik - in het verleden allerlei diëten geprobeerd en talrijke producten die allerlei beloftes maakten geprobeerd. Om telkens weer teleurgesteld te geraken van de resultaten. Ik begrijp dus perfect hoe jij je voelt, want ik stond in jouw schoenen.
Net daarom wil ik je helpen op mijn risico. Zonder sporten overwon ik mijn levensgevaarlijke obesitas (begin 2016 woog ik een alarmerende 100 kilo 😱).

Ik was de typische levensgenieter die kleding kocht in maat 3XL (soms 4XL). 

Op 8 maanden ben ik weggesmolten: 25 kilo eraf! 
Iedereen wou het geheim van mijn gewichtsverlies kennen en uiteindelijk bracht ik SkinnyLove op de markt. Nu, 6 jaar later, krijg ik nog dagelijks berichten van moedige SkinnyLovers met ontroerende verhalen over hun ongelooflijke gewichtsafname. 

Je bent terecht sceptisch. Dat was ik in 2016 na al die ontgoochelingen ook. Wat ik je kan beloven is dat ook jij de volgende resultaten nu binnen handbereik hebt:

1. Een lichaam waar je trots op bent

2. Een slank lijf zonder sport en zonder honger.

3. Bewondering ervaren wanneer mensen naar je nieuwe ik kijken en niet anders kunnen dan jouw resultaten prachtig vinden.

Daarom nemen wij alle risico op ons! Jij bestelt nu voor 125 euro aan afslankmiddelen (SkinnyLove kuur + handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove afslankcrackers) en betaalt 0 euro.
Indien je tevreden bent, en enkel indien JIJ BESLIST dat je dat bent, betaal je na één maand 89 euro (in plaats van 125 euro).
" 

Je hebt niets te verliezen….. behalve je kilo’s!
1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers
Normale prijs = 125,45 euro - vandaag voor jou 0 euro
Vandaag via Klarna voor 0 euro! 
(de crackers en shaker mag je sowieso houden)
EN ALS BONUS KRIJG JE 24/7 GRATIS PERSOONLIJKE COACHING VIA WHATSAPP OP +32472971073
*dit aanbod is onderhevig aan de goedkeuring van je bestelling door externe partner Klarna.

 

Birgit, -10 kilo op een jaar

 Dawn, -12 kilo op 4 maanden (na zwangerschap)

Jennifer, -8 kilo op 2 maanden

"Ik heb al veel diëten geprobeerd, bijna elke aanpak of middel op de markt...

sommige zelfs meerdere malen; en ik kreeg telkens ontgoochelende resultaten. Sommige werkten een kort tijdje, dan bereikte ik een plateau en probeerde ik weer iets anders. Of erger nog, kreeg ik te maken met het jou allicht ook gekende jojo-effect. Afvallen en weer evenveel, of soms zelfs meer, opnieuw bijkomen. Deze kuur werkt echt, ze houdt al haar beloftes!! Want ik gebruik SkinnyLove nu een kleine 3 weken en ik ben al een hele kledingmaat kwijt. Zonder iets anders te veranderen... ik heb ook veel meer energie en - volgens mijn vriend - straalt mijn huid prachtig!!! Als jij je beter in je vel wil voelen en ook zo'n complimenten wil krijgen, probeer dan ook SkinnyLove. I love it 💚"
Deborah F., Eeklo
(geverifieerde klant)

Lees wat enkele gebruikers van de SkinnyLove Afslankkuur erover zeggen:

Danny D.V.: "Een aanrader, er een week mee bezig en toch reeds enkel kg afgevallen. En voor het eerst in mijn leven is de drang naar chips en chocolade weg!"

Vicky F. "SkinnyLove is het beste wat me is overkomen het veranderde mijn leven het is een deel van mijn leven geworden wil nooit meer zonder voel me beter in mijn vel dankzij dit superprodukt."

Marleen W.: "8 weken bezig, vet kwijt aan m'n heupen. Ik dacht dat het niet ging lukken met een schildklier die te traag werkt en ik ben al 60 jaar, maar ben al heel tevreden. Ik zou zelfs willen stoppen met al mijn andere voedingssupplementen."

Elise H. : "Elke dag wordt ik wakker, kijk in de spiegel en elke keer is het weer wat minder buikvet. Ik heb veel geprobeerd zonder resultaat, maar dit product is uniek. Ik eet normaal en verlies toch buikvet. Het is fantastisch."

Maggy V.A.: "Super tevreden. Werkt echt."

Sabine H.: "Minder zin in zoetigheid en een sneller een vol gevoel."

Anja I. : "Al alles geprobeerd en niets dat hielp. Ik geloofde er niet meer in en na een paar dagen sta ik versteld, eindelijk iets dat werkt. Raar maar waar, mijn drang naar veel eten of zoetigheid is weg."

Rita K.: "Het is een heel goed product. Ik val er mee af zonder eigenlijk te kijken wat ik eet en heb heel veel energie."

Je beseft hopelijk toch ook wel dat we echt niet de moeite hebben genomen, als Belgisch bedrijf met een vast adres waar je terecht kan in Kontich, om duizenden getuigenissen zomaar te verzinnen. We hebben honderdduizenden echte klanten met echte succesverhalen. Van mensen die enkele kilo's wilden verliezen tot zelfs iemand die bijna 60 kilo afgevallen is!

WAAROM DURVEN WE DIT ZO DOEN?

Omdat we dit al eerder op kleine schaal - met exact hetzelfde afslankpakket aan exact dezelfde voorwaarden - getest hebben. Daar bleek meer dan 9 op de 10 gebruikers dusdanig tevreden te zijn van hun afslankresultaten, dat ze na 30 dagen met plezier het afslankpakket betaalden.  Minder dan 2% was ontgoocheld en heeft bijgevolg ook geen cent betaald!

Twijfel dus geen seconde meer en doe het gewoon. Je hebt echt niets te verliezen, behalve je overtollige kilo's!

  We laten jou nu het SkinnyLove effect ervaren AAN DE ALLERBESTE VOORWAARDEN en OP ONS RISICO.

  Wat is SkinnyLove?

  Je SkinnyLove afslankkuur* is een mix die je vlot doet afvallen*. Het is geen maaltijdvervanger. Je kan gewoon blijven eten en leven. Dankzij een unieke en precieze combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten die echt werken!

  • VETVERBRANDER*
  • MINDER ZIN IN ZOETIGHEDEN*
  • MINDER HONGER*
  • DETOX EFFECT*
  • MEER ENERGIE*

  1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers
  Normale prijs = 125,45 euro - vandaag slechts 89,- (30% voordeel)
  (de crackers en shaker mag je sowieso houden)

  Hiervoor vandaag - via Klarna - 0 euro!

  Katrijn, -12 kilo op enkele maanden

  Sandy, -23 kilo op 3 jaar en veel minder last van chronische vermoeidheid en fibromyalgie

  Sarah, -45 kilo op 18 maanden

  Gebruiksaanwijziging

  Drink de groene kuur ‘s ochtends en de oranje kuur ‘s namiddags.

  • Ochtendkuur: verspreid over de ochtend.
  • Namiddagkuur: verspreid over de namiddag. 

  En eet en leef normaal. Doe geen extra sport. Je bent niet op dieet! Je hoeft niet minder te eten, noch anders te eten.

  De manier waarop je deze afslankkuur1 gebruikt is zeer eenvoudig. Je drinkt ze bij en/of tussen je normale maaltijden door. Het is geen maaltijdvervanger! Je blijft lekker eten. 

  Dat is alles wat er bij komt kijken. Dit is misschien wel de gemakkelijkste en meest effectieve afslankmethode die ooit is ontwikkeld. Het zijn geen laxerende- noch vochtafdrijvende middellen. Wel een echte werkzame afslankkuur1.

  Het is geen gimmick. Het is het resultaat van mijn jarenlange onderzoek naar het vetmetabolisme van het lichaam en naar gewichtsverlies. Ons duurzaam familiebedrijf bestaat 50 jaar en we maken alles lokaal in Kontich (bij Antwerpen).
  En het belangrijkste: het werkt!

   

  1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers
  Normale prijs = 125,45 euro - vandaag slechts 89,- (30% voordeel)
  Bestel nu, kies Klarna als betaalmethode, en betaal er nu 0 euro voor

  De reden waarom deze afslankkuur zo goed werkt om overtollig lichaamsvet te elimineren is de manier waarop de ingrediënten:
  • op elkaar inwerken
  • je metabolisme versterken
  • de vetopname door je lichaam verminderen
  • je zin in zoet sterk verminderen
  • je hongert sterk stilt 
  Om zo'n geweldige product nu te ontvangen, klik je op één van de knoppen. Maar wacht hier niet te lang mee, want elke dag die voorbij gaat, dat je je lichaamsvet niet goed aanpakt, krijgt dat vervelende overtollige vet meer en meer kans om aan je lijf en organen vast te plakken, waardoor het veel moeilijker wordt om ervan af te komen. 

  Dit is je kans om eindelijk dat prachtige figuur te krijgen waar je trots op kan zijn. Zonder enig risico. Want je betaalt NIETS bij bestelling. JIJ BESLIST na 3 weken of je wel of niet wil betalen en laat het ons weten.

  Een lichaam zonder dat vervelende en gênante buikvet. Een figuur dat zelfs sommige van je kennissen jaloers zou kunnen maken en dat je een enorm gevoel van trots geeft. En dat alles zonder veel geld uit te geven of tijd te verspillen.

  Doe het nu, haal nu je SkinnyLove Afslankkuur1 in huis. Klik op de knop hieronder, dan ligt ‘ie morgen al op je deurmat.

  Allergenen / certificaten

  Afslankend¹, vetverbrandend², energieboost⁵, goed voor de huid⁷, detox, vegan, halal, bron van vezels, zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout, lactosevrij, glutenvrij

  Bewaartips
  Kamertemperatuur 
   

  1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers

  Normale prijs = 125,45 euro - vandaag 0 euro

  Vergeet niet Klarna te kiezen als betaalmiddel. Anders kan je niet genieten van onze 'niet tevreden, niets betalen' voorwaarden. En zo betaal je vandaag exact 0 euro voor je afslankpakket.

  Julie, -18 kilo op 2 jaar

  Je bent tot hier gekomen maar je twijfelt nog steeds? Weet je wat je dan doet. Klik op de knop hieronder en bel ons even. Stel ons je vragen en beslis dan wat je doet.

   

  Vorig artikel Vlot naar je droomgewicht
  Volgend artikel Zo ga jij 100% zeker naar je droomgewicht