Doorgaan naar inhoud

Ons verhaal

Over ons

Recht uit het leven en het kruidenlabo van Alain Indria

“Als professionele surfer heb ik lang op Maui gewoond, in Hawaii, de plek waar veel foodtrends vandaan komen. Toen ik moest stoppen omwille van blessures, stapelden de kilo’s zich op. Geleidelijk aan woog ik 99,5 kilo, en dat terwijl ik alleen bio at. Natuurlijk is bio geen garantie voor een slanke lijn: agavesiroop, kokosbloesem en palmsuiker maken je even rond en ongezond als andere suikers.”
“Terug in Antwerpen kroop ik in mijn kruidenlaboratorium met meer dan 200 kruidensoorten. Ik ging aan het experimenteren om iets te maken dat mijn zin in zoet in toom zou houden. Het werkte: ik verloor zeer snel en blijvend gewicht. Vandaag kan ik kleding kopen in de maat Small ipv XXXL bijvoorbeeld. Mijn vrouw overtuigde mij om het geheim niet voor mezelf te houden. Ondertussen is SkinnyLove een officieel genotificeerd voedingssupplement (✓).”

 

Alain bleef niet bij de pakken zitten en bundelde zijn kennis van de afgelopen jaren in een eerlijk, natuurlijk en gezond vermageringsmiddel (1) dat toelaat te blijven genieten van de lekkere dingen in het leven.

Het innoverend recept bleek een schot in de roos en de kilo’s vlogen eraf. Dit kon hij niet langer voor zichzelf houden. SkinnyLove werd geboren.

 

Expertise zit in ons DNA gebeiteld

Dat bewijst ook het verhaal van Alain. Hij groeide op in de Lombardia dieetwinkel van zijn moeder, waar hij al van kleins af een liefde voor biologische voeding ontwikkelde. Toch kampte hij dus na zijn carrière als professioneel windsurfer met overgewicht.

Vandaag de dag kan iedereen terecht in de SkinnyLove Xperience Centers, waar Alain en zijn team mensen ondersteunen in hun strijd tegen overgewicht.

Alain is nog steeds dé kruidenspecialist van Skinnylove. Alida versterkt het team met haar wetenschappelijke kennis in de biomedische wetenschappen en biotechnologie. Met Odette kan de SkinnyLove community rekenen op een gediplomeerde diëtiste. Kortom, SkinnyLove beschikt over de nodige expertise om de kracht van de natuur op wetenschappelijke wijze te benutten.

 

SkinnyLove begeleidt levensgenieters naar een gezonder gewicht

Want SkinnyLove beseft dat jezelf je leven lang een ijzersterke discipline opleggen (nagenoeg) onbegonnen werk is. Wie heeft er zin om dag na dag te moeten weerstaan aan zin in snoep of snacks? Precies: niemand.

Dat begrijpen we perfect. Daarom gebruikt SkinnyLove de kracht van de natuur om je goed in je vel te voelen en je spontaan naar een gezonde levensstijl te leiden. Zonder dat je ooit het gevoel hebt dat je je van alles ontzegt.

 

SkinnyLove wil je op een makkelijke, gezonde en effectieve manier helpen afvallen (1)

Het is door de kracht van de natuur te gebruiken, en te werken met pure, eerlijke ingrediënten van de beste kwaliteit, dat SkinnyLove het eerste en enige “niet-jojo-effect”-middel is ter wereld.

SkinnyLove doet wat het zegt en zegt wat het doet. Het is eerlijk tegenover jou en je SkinnyLove is veel makkelijker en ook beter dan een dieet.

Je voelt je aantrekkelijker en goed in je vel. Je staat opnieuw positief in het leven. Want met het verliezen van gewicht (1), win je zo veel meer. Door te luisteren naar wat je lichaam écht nodig heeft, biedt SkinnyLove je een oneindige bron aan levensvreugde.

Elke persoon is uniek. Elk lichaam reageert anders. Daarom investeert SkinnyLove enorm veel aandacht in het luisteren naar klanten en biedt hen gratis professionele en positieve coaching en opvolging aan. Zo bouwen we aan een groeiende community van SkinnyLovers die elkaar ondersteunt in de moeilijkste uitdaging; het overwinnen van overgewicht.

 

SkinnyLove. Verandert je lichaam. Verandert je leven.

 

3 echte Xperience Stores

Onze 3 Xperience stores zijn er zodat we al onze kennis over de kracht van natuurlijke ingrediënten graag met jou delen.

In onze winkels in Kontich, Antwerpen en Hasselt vind je al onze producten, maar ook een uitgebreide selectie ander gezonds — allemaal producten die één voor één door onze professionele diëtiste werden uitgepikt.

  • Bodyscan: via een bodyscan brengen we elke millimeter van jouw lichaam in kaart. Zo berekenen we jouw metabolische leeftijd, kwestie van exact te weten wat je lichaam nodig heeft.
  • Professioneel advies: onze specialisten nemen uitgebreid de tijd om je advies op maat te geven: hoe werkt jouw lichaam, waar sta je nu en waar wil je heen? Op al die vragen krijg je professionele antwoorden.

 Je bent er steeds welkom voor al je vragen.