Doorgaan naar inhoud

OP NAAR JE DROOMGEWICHT

"Mijn naam is Alain Indria en ik ben de maker van SkinnyLove. Zelf was ik obees. In de zomer van 2016 woog ik net geen 100 kilo (ik ben 1m75 groot). 

Vandaag ben ik 25 kg slanker!

We coachen je gratis. Zo vaak en zo veel als je wil! Je stuurt mij via whatsapp zoveel berichten als nodig. Ik ben er voor jou! Mijn directe whatsapp nummer (niet die van een klantendienst of zo) is +32479541227
Je mag van mij gerust zoeken naar een persoonlijk nummer van de maker van een ander dieetmiddel. Maar je zal het niet vinden. Ik geeft het je zodat ik je nog beter, nog persoonlijker kan helpen. Omdat ik je oprecht wil helpen vermageren. Zo simpel is het.”

Wel, kijk hieronder naar hoe ik er in de zomer van 2016 nog uitzag en nu... 

Goed begonnen is half gewonnen.

Daarom gidsen we je hier naar het juiste afslank-starterspakket, het pakket dat jouw kansen op succes het sterkst verhoogt.

Hoeveel wil jij afvallen?

Bij ELK van de pakketten is sowieso gratis coaching inbegrepen. Waarom gratis coaching?
NIET omdat we je op een dieet willen zetten. SkinnyLove is GEEN DIEET.
Alleen weten wij uit onze ervaring - we hebben tenslotte al meer dan 100.000 tevreden SkinnyLovers duurzaam helpen afvallen - dat mensen die vechten tegen overgewicht soms voedingskeuzes maken die het bereiken van hun doel tegenwerken.
Als dat bij jou het geval zou zijn, dan is het niet je schuld. Er wordt zoveel foute informatie verspreid en de voedingsindustrie verbergt op zoveel plekken waar je het niet verwacht verslavende suiker, dat je er niets aan kan doen!

Met onze coaching, onze gratis tips & tricks, helpen we je afvallen:

 • zonder dieet
 • zonder honger
 • zonder te moeten sporten

Hoeveel wil je afvallen?

Klik hierboven op de knop die het dichtst bij jouw wensen en dromen staat. Want succes bij gewichtsverlies staat of valt met de juiste aanpak op maat van jouw doel en van jouw uitdagingen.

Er bestaan vele trendy diëten, afslankprogramma's en zogenaamde mirakelmiddelen die regelrechte oplichterij zijn. Ze beloven vaak snel en gemakkelijk gewichtsverlies.

Maar de basis van succesvol gewichtsverlies is het aanpakken van de échte oorzaken van overgewicht op een manier die je gemakkelijk op lange termijn kan volhouden. Want van crashdiëten of ongezonde middelen moeten we bij SkinnyLove niet weten. Ons bio-bedrijf bestaat dit jaar al 50 jaar (opgericht te Antwerpen op 1 april 1972). Dat zegt toch wel iets over de kwaliteit van onze producten en de geloofwaardigheid van onze beloften.

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van overgewicht die SkinnyLove uit de weg ruimt voor je?

1. De neiging van je lichaam om veel vet op te stapelen. Dat komt omdat die extra vetreserves de mens tienduizenden jaar lang hebben helpen overleven. Zoals je weet waren er in het verleden vaak periodes van hongersnood. De tijden zijn veranderd. De natuurlijke reflexen van je lichaam helaas nog niet.

2. De spontane goesting van je smaakpapillen en je hersenen in zoetigheden en suiker. Je kan naar suiker snakken omdat je hersenen en lichaam dat hebben geleerd. En bewerkte voedingsmiddelen - vooral die met toegevoegde suiker - kunnen bij mensen gewoontegedrag - en zelfs verslaving aan suiker -veroorzaken.

3. Volgens de medische wetenschap is het vaak een gevolg van onevenwichtige hongerhormonen. Dit kan om verschillende redenen optreden, onder meer door een verkeerde voeding en bepaalde levensgewoonten. Bovendien hebben bepaalde voedingsmiddelen slechts een zeer korte impact op je gevoel van verzadiging (denk aan fruitsap versus fruit zelf bijvoorbeeld).

Kortom, het is absoluut niet je schuld indien je overgewicht hebt. Want je voert een ongelijke strijd tegen miljoenen jaren evolutie, gewoontes die je aangeleerd werden als kind en de nefaste invloed van de voedingsindustrie.

Welnu, het zijn net die 3 punten die tegen je gewichtsverlies ingaan, je beletten het lichaam van je dromen te hebben, die SkinnyLove zeer efficiënt aanpakt.

Anders zouden we niet een waardering krijgen van 4,3 op 5 op al meer dan 1.700 reviews van geverifieerde klanten.

Dus, als je het nog niet gedaan had, klik hier op de knop die het best aangeeft hoeveel kilo jij wil verliezen.

 

 

Je wil 2 - 5 kilo verliezen

Het ideale pakket voor jou bevat de volgende producten:

 • 1x SkinnyLove vermageringskuur (2x 230g)
 • 1x grijze SmartShaker
 • 3x SkinnyLove cracker (1x maanzaad, 1x kasha, 1x boekweit)
 • 1x hongerstillende⁹ speculooskoekjes 

Je wil 5 - 10 kilo verliezen 

Het ideale pakket voor jou bevat de volgende producten:

 • 1x Grijze Smartshaker
 • 1x vermageringskuur (2x 500g)
 • Funky Skinny kookboek
 • 6x SkinnyLove cracker (1x sesam, 1x kasha, 1x maanzaad, 1x chili, 1x tomaat, 1x kurkuma)

Je wil meer dan 10 kilo verliezen 

Het ideale pakket voor jou bevat de volgende producten:

 • 1x vermageringskuur (2x 500g)
 • 1x Funky Skinny kookboek
 • 6x SkinnyLove cracker (1x sesam, 1x kasha, 1x maanzaad, 1x chili, 1x tomaat, 1x kurkuma)
 • 1x SkinnyLove brownie
 • 3x SkinnyLove spread (1x Speculoospasta, 1x ananas kip-curry, 1x smeerkaas)

OK, als je meer dan 10 kilo wil verliezen, dan denk je misschien 'dat kan toch niet zonder dieet of zonder honger te lijden'. Lees dan aub mee verder, want wat Sarah De Bie (SkinnyLove gebruikster) hier met je deelt zou wel eens je hele leven kunnen veranderen.... ten goede!

"Hallo. Mijn naam is Sarah De Bie. Je kent me waarschijnlijk niet. Maar ik ben een echt persoon.

Ik woon in Blankenberge, aan de kust. En tot een paar jaar geleden was ik die dikke dame waar iedereen naast wilde staan.

Ik was te moe om ‘s avonds met mijn vriendinnen uit te gaan. Ik schaamde me zelfs om in het weekend alleen uit te gaan. Ik waggelde als ik liep. Ik zweette toen ik at. Ik droeg losse spullen die wijd en recht naar beneden moesten kunnen hangen. Ik had niet alleen 'overgewicht'. Ik was echt dik. Omdat ik 1m74 groot ben en ongeveer 127 kilo woog!

Ik ging naar mijn arts om hulp. Maar ik was niet optimistisch. Ik had al 14(!) verschillende diëten geprobeerd. Eén voor één. En ik faalde bij allemaal.

Mijn arts luisterde goed en raadde een heel ander programma aan. Dit was geen 'dieet'. Het was een unieke nieuwe manier van gewichtsverlies.

Ik begon hiermee op 31 augustus 2018. Binnen de eerste vier dagen, verloor ik slechts 1 kilo. Dus was ik teleurgesteld. Maar tijdens de achttien weken die volgden begon mijn gewicht te dalen. Snel zelfs. Ik ging van kledingmaat XXXL naar Medium. Voor mij was dit een wonder. Want dit was de eerste keer in mijn leven dat ik afviel en dat ik het overgewicht ook weg bleef! Want ondertussen zijn we al ongeveer anderhalf jaar later en heb ik nog steeds een prima gewicht en BMI.

De reden dat het middel werkte was simpel. Ik was steeds aan het eten.
Ik mocht 5 keer per dag eten. Dus ik heb me nooit verstoken gevoeld. Nooit hongerig. Ik kon ‘s middags een hapje eten. Een snack voor het avondeten. Ik mocht zelfs ‘s avonds een hapje eten terwijl ik TV keek.

Misschien twijfel je er nog steeds aan dat mijn verhaal 100% echt is. Hoewel ik er niet trots op ben, laat ik je dan toch maar een foto van me zien van voor ik SkinnyLove ontdekt had. Ik geef je mijn erewoord dat ik dit was en dat de foto’s op geen enkele manier werden bijgewerkt."

De dag dat ik SkinnyLove ontdekte is dé dag die mijn leven heeft veranderd. Hieronder laat ik je zien hoe ik er sinds SkinnyLove uitzie. Niet na een week en zelfs niet na een maand. Als je dat zoekt, dan ben je op zoek naar iets wat niet bestaat. In mijn geval is dit op 18 weken gebeurd. Dus tussen 4 en 5 maanden. maar ik had dan ook echt heel veel kilo's te verliezen !!!

De keuze is aan jou. Er zijn mensen die van alles bekijken en lezen, maar nooit de juiste keuzes maken in hun leven. Het feit dat jij tot hier meeleest overtuigt ons dat je echt wil afvallen deze keer. Daarom, kies nu het pakket waarmee je de eerste stap zet naar meer dan 10 kilo afvallen. Dit zal de dag zijn die de rest van je leven ten goede verandert.