Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

2024, het jaar waarin je vaarwel zei tegen alle diëten

Beeld je even in, het is woensdag 25 december 2024! En je blikt terug op het voorbije jaar 2024. Met een glimlach op je gezicht. Omdat je je gelukkiger voelt dan ooit. Trots zelfs. Trots op het feit dat je je eindelijk opnieuw fantastisch in je vel voelt.

Mensen merken het aan je. Je krijgt de voorbije maanden steeds vaker complimenten. Want je ziet er goed uit. Écht goed. Nu je je droomgewicht bereikt hebt. Zonder te diëten. Meer zelfs, 2024 is het jaar waarin je vaarwel gezegd hebt tegen alle diëten. Voor altijd!

Hoe kan dat? Omdat je eind 2023 een fantastische keuze gemaakt hebt. Je hebt dit 100% risicovrij starterspakket van SkinnyLove besteld.

Ja, dit is zeker het beste, risicoloze afslank aanbod dat je ooit onder ogen zal krijgen, want:

✅ je bestelt vandaag en betaalt 0 euro (mits externe partner Klarna je bestelling goedkeurt); wij sturen je direct dit afslankpakket op

✅ je contacteert bij ontvangst van je afslankpakket onze afslankcoaches voor gratis persoonlijk advies, en blijft in contact met hen tijdens de volgende weken

✅ je begint dit sterke afslankpakket te gebruiken (ten laatste op 2 januari 2024)

❌ als je dat doet én je zou niet tevreden zijn (99,3% van de gebruikers van dit sterke afslankpakket is zeer tevreden), dan contacteer je opnieuw de afslank coaches; je meldt dat je niet tevreden ben en niet wenst te betalen. Dat moet je doen tussen 10 en 15 januari! Anders vervalt die optie om niet te betalen.

✅ Niet tevreden is geen cent betalen! ✅

❌ want als je aan die voorwaarden voldoet (vooral de gratis coaching!) dan annuleren wij volledig het betaalverzoek van Klarna.

✅ DIT IS ONZE IJZERSTERKE GARANTIE
OP AFSLANKSUCCES ✅

 ✅ én je legt, door vandaag te bestellen, je enorme korting van 63% vast (99,- in plaats van 263 euro)

"ervaar de kracht van ons klinisch bewezen Nooit Meer Diëten Afslankpakket"

❌ normaal 263 €

✅ vandaag 0 euro (via Klarna) en pas volgend jaar 99,-

 Want je krijgt (opgepast: enkel beschikbaar als je nog geen SkinnyLove klant bent, want dit is echt een starterspakket)

 • de GLOEDNIEUWE grote SkinnyLove voordeelkuur, met zachte fruitige smaak (2 x 500 gram) - normaal 189 €
 • de shaker om het poeder in te verdunnen en tussen de maaltijden door op te drinken (GEEN maaltijdvervanger) - normaal 12,95 €
 • onze sterke Immunity Booster Fat Burner; die zorgt ervoor dat je extra vet verbrandt en verbetert je spijsvertering - normaal 49 €
 • 3 doosjes afslank broodvervangers - normaal 14,85 €
 • thuis geleverd via BPost - normaal 7 €

Vandaag 0 euro, en enkel als je tevreden bent, volgend jaar slechts 99,- (in plaats van 263 euro)


Meer dan 1.500 5-sterren reviews

Met Dubbele Vetverbrander

❌ GEEN Maaltijdvervanger

✅ Minder zin in Zoet

❌ GEEN Laxerende Middel

✅ Veel minder Honger

❌ GEEN Dieet

✅ Plattere Buik 6-in-1 Pakket

Zin in snoep verdwijnt

✅ 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 val je - vanzelf, automatisch - af

VERSCHENEN IN

Verlies gewicht zonder honger

Stel ons nu elke vraag die je hierover hebt via whatsapp en profiteer van onze gratis coaching

Heb je last van één van de volgende uitdagingen bij het afvallen?

 1. Constante honger en trek
 2. Negatief lichaamsbeeld of zelfbeeld
 3. Gebrek aan motivatie of snel ontmoedigd door trage vooruitgang
 4. Moeite om je aan een dieet of trainingsschema te houden vanwege je drukke agenda of levensstijl
 5. Financiële druk door de aankoop van dure dieetproducten of lidmaatschap van een fitnessclub
 6. Gezondheidsrisico's van drastische afslankmethoden of strenge caloriebeperkingen.

Met dit Nooit Meer Diëten Pakket val je af zonder honger en zonder dieet

✅ Want je hebt echt geen zin om jezelf elke dag te ‘straffen

✅ Beeld je even in, binnen 2 à 3 maanden, kom je iemand tegen die je al een tijdje niet meer gezien hebt. En die zegt bewonderend tegen je “Wow, wat zie je er goed uit. Zo slank en fit. Het staat je echt prachtig. Hoe heb je dat gedaan?"

✅ Hoe voel je je dan? Goed toch. En trots op jezelf! Gelukkiger met je zelfbeeld en je lichaam.

✅ Je voelt je fitter, je voelt je beter. Dat zie jij zelf ook elke keer je voor de spiegel staat. Maar je merkt het ook aan hoe mensen naar je kijken. Met bewonderende blikken. En je krijgt, voor het eerst in lange tijd, weer complimenten. Leuk toch?

✅ Dat is exact wat 99,3% van de mensen die dit Nooit Meer Diëten pakket kiezen, en gebruik maken van de gratis coaching, echt ervaren.

Kies Klarna tijdens de checkout en betaal vandaag 0 euro
Als je tevreden bent, betaal je volgend jaar, in plaats van normaal 263 euro, slechts 99,-

SkinnyLove verandert je lichaam, verandert je leven 

Je voelt je weer geliefd

Omdat je je beter voelt en een positief zelfbeeld hebt, merk je dat mensen    weer meer om je geven. Dat mensen je – opnieuw - graag zien. Je voelt je goed, want je voelt je geliefd.

 

Je voelt je steeds verzadigd en voldaan

Omdat je je niets moet ontzeggen. Omdat je steeds het gevoel hebt echt voldaan te zijn na elke maaltijd. En dat is – geloof ons – een heerlijk gevoel. Zeker als je tegelijk ook vanzelf afvalt.

 

Je maakt deel uit van een warme community

We luisteren naar jou en bieden je gratis professionele en positieve coaching aan. Je maakt, als jij dat wil, ook gratis deel uit van onze SkinnyLovers community. Een warme groep mensen die elkaar helpen. Tips & tricks en afslank-recepten met elkaar delen.

Een kleine greep uit de 20 sterk actieve natuurlijke ingrediënten - waar wetenschappelijk van bewezen is - dat ze je helpen afvallen.

Opuntia Ficus-indica

Ondersteunt de gewichtscontrole en heeft een gunstige invloed op het vetmetabolisme. In gewone mensentaal betekent dit dat het een sterke vetverbrander is. 

Zingiber Officinale

Draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. In mensentaal: dit zorgt dat je bloedsuiker stabieler is, waardoor je veel minder zin hebt in zoet

Camellia sinensis
Heeft een gunstige invloed op het vetmetabolisme. Dat is dus een extra vetverbrander, voor dubbel zoveel fat burning power.

SkinnyLove is geen maaltijdvervanger!

Maar het is wel een afslankkuur met 3 gegarandeerde werkingen:

En dat zijn precies de 3 sleutels die de deur naar vlot en gezond afslanken voor je openen. Je hoeft jezelf niet continu in een vervelend keurslijf dwingen en je van alles ontzeggen waar je naar verlangt! Want dat werkt niet op de lange termijn… en dan beland je onvermijdelijk in het bekende jojo-effect. Dat weet jij toch ook, niet?

SkinnyLove werkt écht

SkinnyLove is geen dieet. Je mag zelfs 5 keer per dag eten. Je voelt je nooit hongerig. Het geheim zit in hoe deze kuur je vetmetabolisme stimuleert, je drang naar zoet vermindert en je hongergevoel onderdrukt. Daarom kun je er zo gemakkelijk kilo’s mee afvallen. Zonder honger. Zonder stress.

TOTAAL normaal 263 € 
Vandaag slechts 99,-

 

*enkel beschikbaar als je de voorbije 12 maanden geen SkinnyLove aangekocht hebt, want dit pakket is echt specifiek bedacht voor mensen die starten