Doorgaan naar inhoud

Betaal écht pas indien je tevreden bent!

We kunnen hier tientallen redenen neerzetten (al 1.700 reviews met een score van 4,3 op 5!) waarom je dit pakket vandaag voor 0 euro zou moeten kopen. De belangrijkste is waarschijnlijk dat dit de ideale afslankkuur is voor wie GEEN ENKEL RISICO WIL LOPEN!

Want deze sterke afslankkuur:

 • Bestel je vandaag
 • Ontvang je morgen thuis
 • Betaal je pas 1 maand later ENKEL EN ALLEEN INDIEN JE TEVREDEN BENT!

1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers

Normale prijs = 125,45 euro - Lanceringsaanbod slechts 89,- (28% voordeel)

waar je via Klarna vandaag 0 euro voor betaalt!

(de crackers en shaker mag je sowieso houden) 

HOE WERKT HET?

 • Je kiest bij het bestellen Klarna* als betaalmethode.
 • Je bestelt vandaag en krijgt morgen de kuur thuis geleverd. Je begint er meteen aan.
 • Klarna zal je 30 dagen na je bestelling een betalingsverzoek toesturen.
 • Tussen de 21e dag en ten allerlaatste de 26e dag na je bestelling mag je onze klantendienst contacteren indien je niet 100% tevreden bent van je resultaat. Je zegt dit tegen Nicky van onze klantendienst en zij zorgt ervoor dat Klarna je geen betaalverzoek stuurt op de 30e dag! Zo eenvoudig gaat het.
 • Vanaf 27 dagen na bestelling is het helaas niet meer mogelijk de aankoop te annuleren en betaal je gewoon je kuur aan onze partner Klarna.
Je hebt niets te verliezen….. behalve je kilo’s!

 *dit aanbod is onderhevig aan de goedkeuring van je bestelling door externe partner Klarna.

1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers
Normale prijs = 125,45 euro - Lanceringsaanbod slechts 89,- (28% voordeel)
(de crackers en shaker mag je sowieso houden)
Vandaag betaal je via Klarna hiervoor 0 euro!

"Ik heb al veel diëten geprobeerd, bijna elke aanpak of middel op de markt...

sommige zelfs meerdere malen; en ik kreeg telkens ontgoochelende resultaten. Sommige werkten een kort tijdje, dan bereikte ik een plateau en probeerde ik weer iets anders. Of erger nog, kreeg ik te maken met het jou allicht ook gekende jojo-effect. Afvallen en weer evenveel, of soms zelfs meer, opnieuw bijkomen. Deze kuur werkt echt, ze houdt al haar beloftes!! Want ik gebruik SkinnyLove nu een kleine 3 weken en ik ben al een hele kledingmaat kwijt. Zonder iets anders te veranderen... ik heb ook veel meer energie en - volgens mijn vriend - straalt mijn huid prachtig!!! Als jij je beter in je vel wil voelen en ook zo'n complimenten wil krijgen, probeer dan ook SkinnyLove. I love it 💚"
Deborah F., Eeklo
(geverifieerde klant)

 Lees wat enkele gebruikers van de SkinnyLove Afslankkuur erover zeggen:

Danny D.V.: "Een aanrader , er een week mee bezig en toch reeds enkel kg afgevallen."

Vicky F. "SkinnyLove is het beste wat me is overkomen het veranderde mijn leven het is een deel van mijn leven geworden wil nooit meer zonder voel me beter in mijn vel dankzij dit superprodukt."

Elise H. : "Elke dag wordt ik wakker, kijk in de spiegel en elke keer is het weer wat minder buikvet. Ik heb veel geprobeerd zonder resultaat, maar dit product is uniek. Ik eet normaal en verlies toch buikvet. Het is fantastisch."

Maggy V.A.: "Super tevreden. Werkt echt."

Sabine H.: "Minder zin in zoetigheid en een sneller een vol gevoel."

Anja I. : "Al alles geprobeerd en niets dat hielp. Ik geloofde er niet meer in en na een paar dagen sta ik versteld, eindelijk iets dat werkt. Raar maar waar, mijn drang naar veel eten of zoetigheid is weg."

Linda D.W.: "-13kg op 7 mnd en ze blijven er al 5 mnd af."

Rita K.: "Het is een heel goed product. Ik val er mee af zonder eigenlijk te kijken wat ik eet en heb heel veel energie."

WAAROM DURVEN WE DIT ZO DOEN?

Omdat we dit al eerder lokaal - met exact hetzelfde afslankpakket aan exact dezelfde voorwaarden - getest hebben. Daar bleek 92% van de gebruikers dusdanig tevreden te zijn van hun afslankresultaten, dat ze na 30 dagen met plezier het afslankpakket betaalden.  Slechts 8% was ontgoocheld en heeft bijgevolg ook geen cent betaald!

Twijfel dus geen seconde meer en doe het gewoon. Je hebt echt niets te verliezen, behalve je overtollige kilo's!

Wat is SkinnyLove?

Je SkinnyLove afslankkuur* is een mix die je vlot doet afvallen*. Dankzij een unieke en precieze combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten die echt werken.

 • VETVERBRANDER*
 • MINDER ZIN IN ZOETIGHEDEN*
 • MINDER HONGER*
 • DETOX EFFECT*
 • MEER ENERGIE*

1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers
Normale prijs = 125,45 euro - Lanceringsaanbod slechts 89,- (28% voordeel)
(de crackers en shaker mag je sowieso houden)

Hiervoor betaal jij vandaag - via Klarna - 0 euro voor!

Gebruiksaanwijziging

Ideaal is om het gebruik van SkinnyLove over verschillende weken op te bouwen.

Drink de groene kuur ‘s ochtends en de oranje kuur ‘s namiddags.

 • Ochtendkuur: drink vanaf het ontbijt tot aan de lunch.
 • Namiddagkuur: drink na de lunch tot voor het slapengaan.

Optimaal gebruik is om 4 afgestreken doseerlepels (20g) van zowel de ochtendkuur (groen) als van de namiddagkuur (oranje) op te lossen in 750ml koud of warm water. Goed schudden voor het drinken.

Ingrediënten

OCHTENDSHAKE

Ingrediënten per afgestreken doseerlepel: Acacia senegal, fruitvezels [Citrus limon, Citrus paradisi, Opuntia ficus-indica, Malus domestica], Camellia sinensis, Zingiber officinale, Coffea arabica L., kruidenmix [Urtica dioica, Ocinum basilicum, Rosmarinus officinales].

NAMIDDAGSHAKE
Ingrediënten per afgestreken doseerlepel: Acacia senegal, fruitvezels [Citrus limon, Citrus reticulata, Opuntia ficus-indica, Ananas comosus], Curcumu longa, Zingiber officinale, Cinnamomum cassia, Piper nigrum), Cuminum cymimum.

De manier waarop je deze afslankkuur1 gebruikt is zeer eenvoudig. Je drinkt ze bij en/of tussen je normale maaltijden door. Het is geen maaltijdvervanger! Je blijft lekker eten. 

Dat is alles wat er bij komt kijken. Dit is misschien wel de gemakkelijkste en meest effectieve afslankmethode die ooit is ontwikkeld. Het zijn geen laxerende- noch vochtafdrijvende middellen. Wel een echte werkzame afslankkuur1.

Het is geen gimmick. Het is het resultaat van mijn jarenlange onderzoek naar het vetmetabolisme van het lichaam en naar gewichtsverlies.
En het belangrijkste: het werkt!

 

1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers
Normale prijs = 125,45 euro - Lanceringsaanbod slechts 89,- (28% voordeel)
(de crackers en shaker mag je sowieso houden)

Bestel nu, kies Klarna als betaalmethode, en betaal er nu 0 euro voor

De reden waarom deze afslankkuur zo goed werkt om overtollig lichaamsvet te elimineren is de manier waarop de ingrediënten:
 • op elkaar inwerken
 • je metabolisme versterken
 • de vetopname door je lichaam verminderen
 • je zin in zoet sterk verminderen
 • je hongert sterk stilt 
Om zo'n geweldige product nu te ontvangen, klik je op één van de knoppen. Maar wacht hier niet te lang mee, want elke dag die voorbij gaat, dat je je lichaamsvet niet goed aanpakt, krijgt dat vervelende overtollige vet meer en meer kans om aan je lijf en organen vast te plakken, waardoor het veel moeilijker wordt om ervan af te komen. 

Dit is je kans om eindelijk dat prachtige figuur te krijgen waar je trots op kan zijn. Zonder enig risico. Want je betaalt NIETS bij bestelling. JIJ BESLIST na 3 weken of je wel of niet wil betalen en laat het ons weten.

Een lichaam zonder dat vervelende en gênante buikvet. Een figuur dat zelfs sommige van je kennissen jaloers zou kunnen maken en dat je een enorm gevoel van trots geeft. En dat alles zonder veel geld uit te geven of tijd te verspillen.

Doe het nu, haal nu je SkinnyLove Afslankkuur1 in huis. Klik op de knop hieronder, dan ligt ‘ie morgen al op je deurmat.

Allergenen / certificaten

Afslankend¹, vetverbrandend², energieboost⁵, goed voor de huid⁷, detox, vegan, halal, bron van vezels, zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout, lactosevrij, glutenvrij

Bewaartips
Kamertemperatuur 

 

1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers

Normale prijs = 125,45 euro - Lanceringsaanbod slechts 89,- (28% voordeel)

Vergeet niet Klarna te kiezen als betaalmiddel. Anders kan je niet genieten van onze 'niet tevreden, niets betalen' voorwaarden. En zo betaal je vandaag exact 0 euro voor je afslankpakket.