Doorgaan naar inhoud

Feest in je glas, feest voor je lijn!

Doorbreek je gewichtsplateau

Vetverbrandend¹ en versterkt je weerstand* – Limited Edition

Holiday Booster
SPECIAL

 • ultieme booster: voor, tijdens en na de feestdagen!
 • 1x SkinnyLove Holiday Booster 450g
 • Geschenk:
  • 1 pot hongerstillende⁹ koekjes
 • incl. jouw geluksnummer
 • Limited Edition (OP=OP)
 • GRATIS verzending

98,-

Holiday Booster
ELITE

 • BESTE AANKOOP - korting en geschenk
 • 3x SkinnyLove Holiday Booster (elk 450g)
 • Geschenk:
  • 4 potten hongerstillende⁹ koekjes
 • Incl. jouw 3 unieke geluksnummers
 • Limited edition (OP = OP)
 • GRATIS verzending
 • KORTING

269,-

Snelle levering
Bestel voor 22 uur en geniet morgen al van je Summer Booster!

meer informatie

geluksnummer

Jouw geschenk

gebruiksaanwijzing

tips

ingrediënten

recept

veelgestelde vragen

Klantenservice

Vragen?

Bel ons op 03 289 52 38 tussen 9:00 en 19:00uur
Of klik rechtsbeneden om met ons te chatten.

Onze winkels

KLANTENSERVICE

Probleem? Bel ons op 03 289 52 38 tussen 9:00 en 19:00 uur.

CHAT MET ONS

Klik rechtsbeneden om met ons te chatten.SkinnyLove Holiday Booster

Waarom SkinnyLove Holiday Booster?

SkinnyLove Holiday Booster is speciaal ontworpen als ultieme booster voor, tijdens en na de feestdagen. Het helpt je lichaam de feestperiode op een gezonde, slanke* en natuurlijke manier door te komen, dankzij het aangepaste recept:

 

Waarom SkinnyLove Holiday Booster?

SkinnyLove Holiday Booster is speciaal ontworpen als ultieme booster voor, tijdens en na de feestdagen. Het helpt je lichaam de feestperiode op een gezonde, slanke* en natuurlijke manier door te komen, dankzij het aangepaste recept:

VOOR
TIJDENS
NA
     
Acerola & Gember:
 • Rijke bron aan vitamine C
 • Verhoogt je weerstand
Vijgcactus & Kaneel:
 • Extra vetverbranding
 • Reguleren bloedsuikerspiegel
Rozemarijn & Gember:
 • Grondige zuivering lever
 • Extra energieboost

Vetverbrandend¹ en afslankend

 

Goed voor de lever

Versterkt de weerstand en geeft energie

100% natuurlijk en veilig

Geen bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, kleurstoffen of proteïnen!

Gratis coaching

Ons online team, onder leiding van Alain Indria en een professionele diëtiste, staat je dag en nacht bij om je daadwerkelijk te helpen gemakkelijk je droomgewicht te bereiken.

Jouw geluksnummer

Op elke verpakking van een SkinnyLove Holiday Booster staat er een uniek geluksnummer van 8 cijfers.

In februari worden er enkele nummers getrokken. Is een ervan het nummer dat op jouw verpakking staat? Dan ben jij de gelukkige winnaar van een buitengewone prijs.

Wat je kan winnen:

Een driedaagse xPerience trip in een gezellige, luxueuze Belgische B&B. Het 5 sterren-verblijf is volledig afgehuurd voor SkinnyLovers: jij, de andere gelukkige winnaars en Alain en Alida… Meer info volgt nog.

Jouw geschenk

 

Bij elke 3 potten SkinnyLove Holiday Booster die je bestelt, krijg je nu 4 potten unieke, hongerstillende⁹ Kerstkoekjes GRATIS! Bij 1 pot krijg je 1 pot hongerstillende⁹ koekjes.*

Deze koekjes zijn de ideale decembersnack: sop ze in de je Holiday Booster voor een hemelse smaak. je zal merken dat je minder honger hebt⁹.

 

*geldig tijdens actieperiode en zolang de voorraad strekt.

Gebruiksaanwijzing

Los 3 keer per dag 1 koffielepel SkinnyLove Holiday Booster op in een groot glas water en drink het bij je maaltijd. Roer goed voor het drinken.

Mogelijkheden:

 • ultieme boost: 3 x 1 koffielepel bij je maaltijd
 • ervaren SkinnyLover: 1 à 2 koffielepels bij je SkinnyLove ochtendmix en bij je namiddagmix
 • gezonde feestcocktail: 1 koffielepel per glas cava / champagne (zie recept)

3 tips voor jou

 • TIP 1

Om echt te genieten van de feestdagen en even een moment voor jezelf te nemen, los je SkinnyLove Holiday Booster bij voorkeur op in warm water. Voor je drinkt, neem je glas met beide handen vast, adem de heerlijke wintergeur in en ontspan.

 • TIP 2

Ben je een ervaren SkinnyLover en wil je je metabolisme een finale kick geven na de feestdagen? Voeg 1 à 2 koffielepels SkinnyLove Holiday Booster aan je SkinnyLove ochtendmix en 1 à 2 koffielepels aan je namiddagmix toe.

 • TIP 3

Verras je gasten eens met een gezonde feestaperitief en serveer hen een lekker glaasje SkinnyLove Holiday Booster . Ze zullen de dag nadien gegarandeerd minder last hebben van een ‘feestkater’! Wil je als afwisseling een gezondere cocktail? Probeer dan dit origineel recept!

Recept feestcocktail

Verras je gasten (of jezelf!) eens met een heerlijke, gezonde feestcocktail op basis van de SkinnyLove Holiday Booster. Deze cocktail is volledig SkinnyLove proof, ziet er prachtig uit en smaakt hemels… Puur genot zonder zorgen!

Benodigdheden voor 2 personen:

– 2 koffielepels SkinnyLove Holiday Booster

– cava of champagne

– feestelijk rode vruchtjes zoals frambozen, aardbeien of aalbessen

Hoe maak je het?

Schep 1 koffielepeltje SkinnyLove Holiday Booster in elk champagneglas, vul het met cava of champagne en roer goed om.

Werk af met fruit naar keuze: decoreer de rand van het glas met een halve aardbei of rode besjes. Ook lekker voor ín het glas: een tweetal frambozen of blauwe bessen.

Let op: de SkinnyLove Holiday Booster is enkel nu tijdens de feestdagen verkrijgbaar, dus sla zeker op tijd en voldoende voorraad in… want op is op!

Smakelijk!

Ingrediënten

Enkel natuurlijke ingrediënten en zonder toegevoegde suikers!

Ingrediënten per afgestreken doseerlepel: el(5g poeder):

Arabische gom (Acacia senegal), Fruitvezels (eetappel (Malus domestica), citroen (Citrus limon), vijgcactus (Opuntia ficus), rode biet (Beta vulgaris), Chinese kaneel (Cinnamomum cassia), gember (Zingiberofficinale), groene koffie (Coffea robusta), antiklontermiddel: silica, Acerola (Malpighia glabra L., Malpighia punicifolia L.), rozemarijn(Rosmarinus officinalis).

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil met de gewone SkinnyLove?

De SkinnyLove Holiday Booster is echt ontworpen voor tijdens de feestdagen. Enerzijds is er de prachtige kleur, heerlijke wintergeur en -smaak (appel en kaneel) die ervoor zorgt dat je het gerust mee aan de feesttafel kan drinken. Anderzijds is er het unieke recept dat je boost voor tijdens en na de feestdagen. De krachtige porties acerola, gember, kaneel en rozemarijn geven je net die extra’s die je tijdens de eindejaarsperiode nodig hebt: sterkere weerstand, reguleren van de bloedsuikerspiegel, vetverbranding en zuivering van je lever.

Mag ik het in combinatie met de gewone SkinnyLove nemen?

Je kan SkinnyLove Holiday Booster met water nemen (of met champagne voor een heerlijke feestcocktail). Het geeft je de nodige eindejaarsboost.

Ben je een ervaren SkinnyLover en wil je je metabolisme een finale kick geven? Dan mag je 1 à 2 koffielepels SkinnyLove Holiday Booster aan je SkinnyLove ochtendmix toevoegen en 1 à 2 koffielepels aan je namiddagmix.

Mag ik SkinnyLove Holiday Booster het hele jaar nemen?

De SkinnyLove Holiday Booster is echt ontworpen als sterke booster voor tijdens de feestperiode. Door de krachtige dosis vijgcactus en kaneel (nodig voor de extra vetverbranding en het reguleren van je bloedsuikerspiegel), is het niet aangeraden om SkinnyLove Holiday Booster lange tijd aan een stuk te nemen.

Je kan tijdens stressvolle periodes doorheen het jaar gerust een nieuwe SkinnyLove Holiday Booster kuur opstarten, zolang je steeds een periode van rust inlast. Tijdens die onderbreking mag je uiteraard wel je gewone SkinnyLove blijven nemen.

Kan ik SkinnyLove Holiday Booster na de feestdagen aankopen?

Nee, SkinnyLove Holiday Booster is een limited edition met een beperkte voorraad. Het is enkel nu tijdens de feestdagen verkrijgbaar, dus sla zeker op tijd en voldoende voorraad in… want op is op!Verlies geen tijd, verlies gewicht

Opgelet, de SkinnyLove Holiday Booster is een beperkt editie en enkel verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!


Voedingssupplementen vervangen geen gevarieerde en evenwichtige voeding noch een gezonde levensstijl. Bevat cafeïne (0,2mg per doseerlepel). Niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar en zwangere vrouwen. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.