Doorgaan naar inhoud

Meer dan 9 op 10 gebruikers van de SkinnyLove Pina Colada super vetverbrander ervaart zichtbare resultaten in 3 tot 5 dagen.

Het is echt waar. Je kan een prachtige plattere, strakkere buik krijgen in de komende 3 tot 5 dagen.  Alles wat je nodig hebt is één pot SkinnyLove Pina Colada. 

Slechts 39,-

"Topproduct …doet echt z'n werk"
Klant Dawn C. (Geverifieerde klant)

DIT IS WAT JE TOT NU TOE MISTE!

SkinnyLove Pina Colada is een thermogeen vetverbrandingssupplement voor mannen en vrouwen. Elke portie bevat natuurlijke, krachtige thermogene vetverbrandende ingrediënten. De synergetische formule helpt om zeer snel vet te verbranden.

Wist je dat volwassenen gemiddeld tussen de 5 en 12 kilo vet in hun lichaam hebben en dat dat vaak rond de buik zit?

Als jij zoals de meeste mensen bent, kan het een constante strijd zijn om je lichaam mooi en slank te houden. Om ongewenst buikvet weg te houden, moet je waarschijnlijk vaak lekker eten vermijden, waar je naar verlangt, en jezelf een ijzeren discipline opleggen en constant opletten wat je in je mond stopt.

Ervoor zorgen dat je lichaam er goed uitziet, zodat je trots in de spiegel kunt kijken en blij bent voor jezelf en tegenover anderen, kost zo veel tijd en moeite. 

“De tijd van afzien en constant diëten  is voorbij. Het kan ook anders.”

Dat hoeft nu niet meer. Kijk, het goede nieuws begint al binnen een week of twee met wat ik je aanbied. De rest van de zomer hoef je je geen zorgen meer te maken over te veel lichaamsvet.

Deze kuur geeft je eindelijk het  lichaam zonder buikvet dat je wilt, zonder de tijd en moeite die het normaal kost.

Je vraagt je nu misschien wel af wie ik ben en hoe ik dit allemaal weet. Mijn naam is Alain Indria. De laatste decennia heb ik in de gezondheids- en dieetbranche gewerkt. Als zodanig heb ik alle grote gewichts- en vetverliesdiëten gezien en bestudeerd die er bestaan.

Sinds ik zelf enorm veel overgewicht kwijtgeraakt ben met SkinnyLove, zie ik het als mijn rol om zoveel mogelijk mensen te helpen ook hun dromen waar te maken.

De reden waarom SkinnyLove Pina Colada zo snel zal werken om overtollig lichaamsvet te elimineren is de manier waarop de ingrediënten:

  • op elkaar inwerken1,2,10
  • je metabolisme versterken1,2
  • de vetopname door je lichaam verminderen1,2

Slechts 39,-

Lees wat enkele gebruikers van de SkinnyLove Pina Colada erover te zeggen hebben.

Tom V: "Topproduct dat je helpt bij een gezonder en slanker leven!"

Monica B: "Ben op 8 juni begonnen. Vandaag de 27e juni, Al 5 kilo afgevallen.Zeer blij!"

Trudie L.: "Het heeft mij grandioos geholpen met het afvallen" 

Marc W: "Ik was niet echt dik, maar had last van hardnekkig buikvet. Tot ieders verbazing (en bewondering) in mijn omgeving is dat in minder dan 3 weken weggesmolten."

Cindy P: "Ik ben nu 4 dagen bezig met Skinnylove en ik heb ´nu al het gevoel dat ik minder opgezwollen gevoel ben"

Om dit geweldige product nu te ontvangen, klik je op de knop hieronder. Maar wacht hier niet te lang mee, want elke dag die voorbij gaat, dat je je lichaamsvet niet goed aanpakt, krijgt dat vervelende overtollige vet meer en meer kans om aan je lijf en organen vast te plakken, waardoor het veel moeilijker wordt om ervan af te komen.

Slechts 39,-

 Denk eraan, dit is je kans om eindelijk dat prachtige figuur te krijgen waar je trots op kan zijn. Een lichaam zonder dat vervelende en gênante buikvet. Een figuur dat zelfs sommige van je kennissen jaloers zou kunnen maken en dat je een enorm gevoel van trots geeft. En dat alles zonder veel geld uit te geven of tijd te verspillen.

Doe het nu, haal nu je SkinnyLove Pina Colada vetverbrander in huis. Klik op de knop hieronder, dan ligt ‘ie morgen al op je deurmat.

Ingrediënten
Rijst (Oryza sativa) 84%; aroma’s (kokosnoot, pina colada en ananas); Acacia gom (Acacia senegal) 5%; Robusta koffieplant (Coffea canephora) 2,5%; fruitvezels [Ananas (Ananas comosus)] 0,5%; vijgcactus (Opuntia ficus-indica) 0,5%.

Allergenen / certificaten
SkinnyLove proof, afslankend, bio, vegan, halal, zonder toegevoegde suikers, bron van vezels

Gebruiksmoment
Doorheen de dag

Gebruiksaanwijzing
2 cocktails per dag. 1 cocktail = 2 afgestreken doseerlepels poeder (12 g) oplossen in 160 ml water. Goed roeren. Pure verwennerij!

Serveertip: De SkinnyLove Pina Colada Vetverbrander kan je mooi afwerken met wat extra crushed ice en een schijfje appelsien. Verwen jezelf en je genodigden met deze unieke mocktail die feestelijk en heerlijk is! Geniet ervan!

Bewaartips
Kamertemperatuur

Hoeveel schepjes mag je per dag nemen?

Je mag tot twee cocktails per dag drinken, één cocktail doseer je met twee afgestreken maatschepjes.

Neem je maar één schepje per glas? Dan mag je uiteraard van vier cocktails genieten!

Vanaf welke leeftijd mag je de Pina Colada vetverbrander drinken?

Deze krachtige vetverbrander mag niet gebruikt worden onder de 12 jaar, tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Hoe smaakt de Pina Colada vetverbrander?

De Pina Colada smaakt naar kokos.