Doorgaan naar inhoud

"Een veel plattere buik op geen 5 dagen!"

Dit pakket werkt vanaf dag één, omdat de meeste mensen die een dikke buik of opgeblazen gevoel hebben typisch tussen 2,5 en 10 kilo 😱😱😱 toxische voedingsresten in hun darmen opstapelen.

Dit platte buik pakket lost dit op. Snel. Natuurlijk. Gezond en niet verslavend.

SkinnyLove afslankkuur + shaker + 3 doosjes afslankcrackers + Family Defense met unieke en zeldzame probiotica die je stoelgang al na 1 of 2 dagen verbeteren

normaal 175 € - nu slechts 147,- en je betaalt vandaag 0 € - pas na 20 à 25 dagen beslis je of je wel of niet wil betalen. Als je na 30 dagen betaalt dan is het 147 €

Lees je liever eerst iets over de gratis coaching die je gratis erbij krijgt? Klik hier.

Lees je liever eerst iets over de gratis coaching die je gratis erbij krijgt? Klik hier.

 

 

Hoe zal dit afslankpakket je snel slanker maken?
De meerderheid van de vrouwen heeft frequent last van constipatie, of op z'n minst een onregelmatige stoelgang. Laxativa om dit te verhelpen zijn uit den boze, omdat ze schade aanbrengen aan de darmen en het darmflora.
Family Defense, in dit afslankpakket, boost je darmflora op de meest krachtige, natuurlijke en veilige manier, omdat het boordevol actieve fermenten zit als lactobacillus plantarum en lactobacillus gasseri.

De 3 grootste uitdagingen bij de wens om af te vallen zijn

 1. veel vet ophopen
 2. steeds opnieuw zin in zoet en zoetigheden
 3. vaak honger hebben

SkinnyLove pakt deze 3 verschillende hindernissen op jouw pad naar een slank lichaam aan met een combinatie van maar liefst 17 uiterst krachtige natuurlijke ingrediënten!

De afslank crackers gebruik je om je brood te vervangen. Voor de rest blijf je gewoon eten wat je wil! Die crackers zullen je zeer snel een verzadigd gevoel geven, waardoor je MOEITELOOS en VANZELF minder gaat eten.

normaal 175 euro nu slechts 147,- en je betaalt pas na 30 dagen indien je tevreden bent van de resultaten


We kunnen hier tientallen redenen neerzetten (zoals 1.700 reviews met een score van 4,3 op 5!) waarom je dit pakket vandaag voor 0 euro zou moeten kopen. De belangrijkste is waarschijnlijk dat dit de ideale afslankkuur is voor wie GEEN ENKEL RISICO WIL LOPEN!

Want deze sterke afslankkuur:

 • Bestel je vandaag
 • Ontvang je morgen thuis
 • Verlost je na amper 3 à 4 dagen al van je verslaving aan suiker en zoets.
 • Na 2 à 3 dagen ervaar je ook dat je transit sterk verbetert!
 • Betaal je pas 1 maand later ENKEL EN ALLEEN INDIEN JE TEVREDEN BENT! En omdat je dit vandaag beslist geniet je ook nog eens van 30% korting.

1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers + 1 potje Family Defense vol probiotica

Normale prijs = 175 euro - vandaag slechts 147,- (16% voordeel)

waar je via Klarna vandaag 0 euro voor betaalt!

(de crackers en shaker mag je sowieso houden) 

EN ALS BONUS KRIJG JE 24/7 GRATIS PERSOONLIJKE COACHING VIA WHATSAPP OP +32472971073


Lees je liever eerst iets over de gratis coaching die je gratis erbij krijgt? Klik hier.

Lees hier een commentaar dat we op dit toppakket zagen verschijnen op onze Facebook pagina:


Het resultaat hiervan is dat wij je de volgende werkdag het pakket verzenden.
Jij begint het te gebruiken en begint de SkinnyLove afslank effecten te ervaren.
Tussen de 21e en 25e dag na je bestelling heb je het recht onze klantendienst te contacteren op het nummer 0479541195 om aan te geven dat je niet tevreden bent van de resultaten en om die reden niet wil betalen. Wanneer je dit doet, dan annuleren wij de betaling bij Klarna en hoef je niets te betalen!

OPGELET: DIT AANBOD IS ENKEL GELDIG VOOR WIE IN DE VOORBIJE 12 MAANDEN DE SKINNYLOVE KUUR NOG NIET AANGEKOCHT HAD, WANT DE BEDOELING IS U DE KANS TE GEVEN DEZE 100% RISICOLOOS EEN EERSTE KEER TE PROBEREN

WAAROM DOEN WE DIT?

"We weten dat dit waarschijnlijk niet de eerste keer is dat je denkt aan afvallen. Je hebt misschien - net als ik - in het verleden allerlei diëten geprobeerd en talrijke producten die allerlei beloftes maakten geprobeerd. Om telkens weer teleurgesteld te geraken van de resultaten. Ik begrijp dus perfect hoe jij je voelt, want ik stond in jouw schoenen.
Net daarom wil ik je van helpen op mijn risico. Zonder sporten overwon ik mijn levensgevaarlijke obesitas (ik woog in 2016 een alarmerende 100 kilo 😱).

Ik was de typische levensgenieter die kleding kocht in maat 3XL (soms 4XL). 

Op één jaar tijd ben ik toen heel wat afgevallen. Iedereen wou het geheim van mijn gewichtsverlies kennen en uiteindelijk bracht ik SkinnyLove op de markt. Nu, 6 jaar later, krijg ik nog dagelijks berichten van moedige SkinnyLovers met ontroerende verhalen over hun ongelooflijke afslankjourney. 

Je bent terecht sceptisch. Dat was ik in 2016 na al die ontgoochelingen ook. Wat ik je kan beloven is dat ook jij de volgende resultaten nu binnen handbereik hebt:

1. Een lichaam waar je trots op bent
2. Een fit lichaam dat je toelaat echt ten volle van het leven te genieten. Op alle denkbare vlakken. Of het nu in je dagelijkse intieme leven is, of in je sociale leven.
3. Bewondering ervaren wanneer mensen naar je nieuwe ik kijken en niet anders kunnen dan jouw resultaten prachtig vinden.

Daarom nemen wij alle risico op ons! Jij bestelt nu voor 175 euro aan afslankmiddelen (SkinnyLove kuur + handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove afslankcrackers) en betaalt 0 euro.
Indien je tevreden bent, en enkel indien JIJ BESLIST dat je dat bent, betaal je na één maand 147 euro (dat is 175 euro min de 16% korting die je nu vastklikt).
" 

Je hebt niets te verliezen….. behalve je kilo’s!
1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers + 1 pot Family Defense boordevol probiotica
Normale prijs = 175 euro - vandaag 0 euro
Vandaag betaal je via Klarna hiervoor 0 euro! 
(de crackers en shaker mag je sowieso houden)
EN ALS BONUS KRIJG JE 24/7 GRATIS PERSOONLIJKE COACHING VIA WHATSAPP OP +32472971073
OPGELET: DIT AANBOD IS ENKEL GELDIG VOOR WIE IN DE VOORBIJE 12 MAANDEN DE SKINNYLOVE KUUR NOG NIET AANGEKOCHT HAD, WANT DE BEDOELING IS U DE KANS TE GEVEN DEZE 100% RISICOLOOS EEN EERSTE KEER TE PROBEREN
*dit aanbod is onderhevig aan de goedkeuring van je bestelling door externe partner Klarna.

 

"Ik heb al veel diëten geprobeerd, bijna elke aanpak of middel op de markt...

sommige zelfs meerdere malen; en ik kreeg telkens ontgoochelende resultaten. Sommige werkten een kort tijdje, dan bereikte ik een plateau en probeerde ik weer iets anders. Of erger nog, kreeg ik te maken met het jou allicht ook gekende jojo-effect. Afvallen en weer evenveel, of soms zelfs meer, opnieuw bijkomen. Deze kuur werkt echt, ze houdt al haar beloftes!! Want ik gebruik SkinnyLove nu een kleine 3 weken en ik ben al een hele kledingmaat kwijt. Zonder iets anders te veranderen... ik heb ook veel meer energie en - volgens mijn vriend - straalt mijn huid prachtig!!! Als jij je beter in je vel wil voelen en ook zo'n complimenten wil krijgen, probeer dan ook SkinnyLove. I love it 💚"
Deborah F., Eeklo
(geverifieerde klant)

Lees wat enkele gebruikers van de SkinnyLove Afslankkuur erover zeggen:

Danny D.V.: "Een aanrader , er een week mee bezig en toch reeds enkel kg afgevallen."

Josiane F.: "Ik ging vroeger zeer moeilijk naar toilet. Soms dagenlang niet! Met dit pakket verloopt het comfortabel en moeiteloos. Dagelijks nu."

Vicky F. "SkinnyLove is het beste wat me is overkomen het veranderde mijn leven het is een deel van mijn leven geworden wil nooit meer zonder voel me beter in mijn vel dankzij dit superprodukt."

Elise H. : "Elke dag wordt ik wakker, kijk in de spiegel en elke keer is het weer wat minder buikvet. Ik heb veel geprobeerd zonder resultaat, maar dit product is uniek. Ik eet normaal en verlies toch buikvet. Het is fantastisch."

Maggy V.A.: "Super tevreden. Werkt echt."

Sabine H.: "Minder zin in zoetigheid en een sneller een vol gevoel."

Anja I. : "Al alles geprobeerd en niets dat hielp. Ik geloofde er niet meer in en na een paar dagen sta ik versteld, eindelijk iets dat werkt. Raar maar waar, mijn drang naar veel eten of zoetigheid is weg."

Rita K.: "Het is een heel goed product. Ik val er mee af zonder eigenlijk te kijken wat ik eet en heb heel veel energie."

Je beseft toch ook wel dat we niet de moeite hebben genomen, als Belgisch bedrijf met een vast adres waar je terecht kan in Kontich, om duizenden getuigenissen te verzinnen. We hebben duizenden echte klanten met echte succesverhalen. Van mensen die enkele kilo's wilden verliezen tot zelfs iemand die bijna 60 kilo afgevallen is!

WAAROM DURVEN WE DIT ZO DOEN?

Omdat we dit al eerder lokaal - met exact hetzelfde afslankpakket aan exact dezelfde voorwaarden - getest hebben. Daar bleek 98% van de gebruikers dusdanig tevreden te zijn van hun afslankresultaten, dat ze na 30 dagen met plezier het afslankpakket betaalden.  Slechts 2% was ontgoocheld en heeft bijgevolg ook geen cent betaald!

Twijfel dus geen seconde meer en doe het gewoon. Je hebt echt niets te verliezen, behalve je overtollige kilo's!

 

Maar we hebben nog redenen om dit nu te doen. Om nu alle risico op ons te nemen.

 • We veranderen onze verpakkingen binnenkort, zodat we 88% minder plastic zullen nodig hebben. Want we willen duurzaam zijn en een betere wereld helpen maken.
 • Dit is zo goed als zeker de allerlaatste keer dat we nog zo'n grote korting gaan aanbieden (want de kwalitatieve ingrediënten die we in de SkinnyLove afslankkuur gebruiken stijgen momenteel sterk in prijs).
 • De standaardprijs van onze kuren zal binnenkort moeten aangepast worden.

Dus dachten we, we laten mensen die nog nooit genoten hebben van het SkinnyLove effect NU AAN DE ALLERBESTE VOORWAARDEN dit proberen OP ONS RISICO.

Wat is SkinnyLove?

Je SkinnyLove afslankkuur* is een mix die je vlot doet afvallen*. Dankzij een unieke en precieze combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten die echt werken.

 • VETVERBRANDER*
 • MINDER ZIN IN ZOETIGHEDEN*
 • MINDER HONGER*
 • DETOX EFFECT*
 • MEER ENERGIE*

1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers + 1 pot Family Defense boordevol probiotica
Normale prijs = 175 euro - vandaag slechts 147,- (16% voordeel)
(de crackers en shaker mag je sowieso houden)

Hiervoor betaal jij vandaag - via Klarna - 0 euro voor!

Gebruiksaanwijziging

Ideaal is om het gebruik van SkinnyLove over verschillende weken op te bouwen.

Drink de groene kuur ‘s ochtends en de oranje kuur ‘s namiddags.

 • Ochtendkuur: drink vanaf het ontbijt tot aan de lunch.
 • Namiddagkuur: drink na de lunch tot voor het avondeten.

Het is zeer belangrijk om langzaam op te bouwen. 

Je start de eerste dagen met een half doseerlepeltje dat je mengt met 750 ml water. De eerste dagen ga je mogelijk wat voelen gebeuren in je darmen. Wat geborrel misschien. Dat is normaal en is een gezonde reset van je darmen.
Geleidelijk aan bouw je verder op. Het doel is dat je na de eerste 2 of 3 dagen overstapt op 1 schepje en geleidelijk aan streeft naar het optimale gebruik.
Lees ook de extra uitleg op het deksel van de kuur.

Optimaal gebruik is om 4 afgestreken doseerlepels (20g) van zowel de ochtendkuur (groen) als van de namiddagkuur (oranje) op te lossen in 750ml koud of warm water. Goed schudden voor het drinken.

 

De manier waarop je deze afslankkuur1 gebruikt is zeer eenvoudig. Je drinkt ze bij en/of tussen je normale maaltijden door. Het is geen maaltijdvervanger! Je blijft lekker eten. 

Dat is alles wat er bij komt kijken. Dit is misschien wel de gemakkelijkste en meest effectieve afslankmethode die ooit is ontwikkeld. Het zijn geen laxerende- noch vochtafdrijvende middellen. Wel een echte werkzame afslankkuur1.

Het is geen gimmick. Het is het resultaat van mijn jarenlange onderzoek naar het vetmetabolisme van het lichaam en naar gewichtsverlies.
En het belangrijkste: het werkt!

 

1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers + 1 pot Family Defense boordevol probiotica
Normale prijs = 175 euro - vandaag slechts 147,- (16% voordeel)
(de crackers en shaker mag je sowieso houden)

Bestel nu, kies Klarna als betaalmethode, en betaal er nu 0 euro voor

De reden waarom deze afslankkuur zo goed werkt om overtollig lichaamsvet te elimineren is de manier waarop de ingrediënten:
 • op elkaar inwerken
 • je metabolisme versterken
 • de vetopname door je lichaam verminderen
 • je zin in zoet sterk verminderen
 • je hongert sterk stilt 
Om zo'n geweldige product nu te ontvangen, klik je op één van de knoppen. Maar wacht hier niet te lang mee, want elke dag die voorbij gaat, dat je je lichaamsvet niet goed aanpakt, krijgt dat vervelende overtollige vet meer en meer kans om aan je lijf en organen vast te plakken, waardoor het veel moeilijker wordt om ervan af te komen. 

Dit is je kans om eindelijk dat prachtige figuur te krijgen waar je trots op kan zijn. Zonder enig risico. Want je betaalt NIETS bij bestelling. JIJ BESLIST na 3 weken of je wel of niet wil betalen en laat het ons weten.

Een lichaam zonder dat vervelende en gênante buikvet. Een figuur dat zelfs sommige van je kennissen jaloers zou kunnen maken en dat je een enorm gevoel van trots geeft. En dat alles zonder veel geld uit te geven of tijd te verspillen.

Doe het nu, haal nu je SkinnyLove Afslankkuur1 in huis. Klik op de knop hieronder, dan ligt ‘ie morgen al op je deurmat.

Allergenen / certificaten

Afslankend¹, vetverbrandend², energieboost⁵, goed voor de huid⁷, detox, vegan, halal, bron van vezels, zonder toegevoegde suikers, zonder toegevoegd zout, lactosevrij, glutenvrij

Bewaartips
Kamertemperatuur 

 

1 volledige SkinnyLove afslankkuur + 1 handige shaker + 3 doosjes SkinnyLove crackers + 1 pot Family Defense boordevol probiotica
Normale prijs = 175 euro - vandaag slechts 147,- (16% voordeel)
(de crackers en shaker mag je sowieso houden)

Vergeet niet Klarna te kiezen als betaalmiddel. Anders kan je niet genieten van onze 'niet tevreden, niets betalen' voorwaarden. En zo betaal je vandaag exact 0 euro voor je afslankpakket.