Doorgaan naar inhoud

Win een VERWENdiner voor Singles Day!

Profiteer nu van onze vette deals voor een slanke lijn¹ en maak bovendien kans op een EXCLUSIEF VERWENDINER met Alain en 4 andere SkinnyLovers!

  • Exclusief verwendiner
  • Samen met Alain en 4 SkinnyLovers
  • Unieke, gezellige ervaring
  • Heerlijke keuken

WIN, WIN, WIN!

Jij kan kans maken op een exclusief verwendiner: een natuurlijke, gezonde en heerlijke keuken, volgens het ritme van de seizoenen. En het beste van al? Schuif aan aan tafel met Alain en 4 andere (single?) SkinnyLovers! Puur ontspannen en genieten!

Lees hieronder hoe jij ervoor kan zorgen dat je deze uitzonderlijke ervaring mee kan beleven.

giga promo's

hoe kan ik winnen?

wat kan ik winnen?

KLANTENSERVICE

Probleem? Bel ons op 03 289 52 38 tussen 9:00 en 19:00 uur.

CHAT MET ONS

Klik rechtsonder om met ons te chatten.

-11% in de shop

Ontdek alle producten waar je -11% op krijgt

SkinnyLove aan -33%

3x SkinnyLove vermageringskuur (2x 230g)

Voordeelkuur aan -33%

2x SkinnyLove vermageringskuur (2x 500g)
Snelle levering
Elke werkdag voor 23u. besteld = dag nadien geleverd
Gratis levering vanaf 69,-

Opgelet: beperkte voorraad van alle producten, OP = OP !


Hoe kan ik winnen?

Per aankoopschijf van €50 in de SkinnyLove shop (zowel online als in onze Xperience Stores (Kontich, Antwerpen) krijg je een kans (lotnummer) om een plaatsje aan tafel met Alain te bemachtigen.

Dit wil zeggen, koop je voor:

  • min. €50, dan krijg je 1 lotnummer
  • min. €100, dan krijg je 2 lotnummers
  • min. €150, dan krijg je 3 lotnummers
  • enz.

Profiteer nu van onze superdeals en vergroot je kansen op het etentje van het jaar!

Je krijgt per bestelling je lotnummers (de bedragen van verschillende bestellingen worden met andere woorden niet gecumuleerd).

Als je dus een bestelling plaatst van €99 en later een andere bestelling van €103.95, krijg je in het totaal 3 lotnummers.

Je kan lotnummers verzamelen t.e.m. Singles’ Day (zondag 14-11-2021) middernacht. Op maandag 15-11-2021 om 16:00 uur worden er uit alle lotnummers 5 gelukkige winnaars getrokken. Deze persoon wordt telefonisch gecontacteerd. De winnende nummers maken we eveneens bekend via onze Facebook-pagina en de nieuwsbrief. Indien de winnaar de oproep niet beantwoordt, heeft hij / zij nog 24 uur de kans om SkinnyLove telefonisch te contacteren op 03/289.52.38 en aanspraak te maken op de prijs.

Opgelet: indien je als winnaar niet vòòr woensdag 17-11-2021 18:00 uur telefonisch contact hebt gehad met SkinnyLove, vervalt je recht op de prijs.

Winkel of online shop?

Koop je in een van de Xperience Stores (Kontich of Antwerpen), dan krijg je per bestelling de lotnummers waar je recht op hebt mee naar huis. De winkeldames noteren je contactgegevens.

Koop je in de online shop, dan wordt je bestelnummer aan elk lotnummer waar je recht op hebt, gekoppeld. De winnende lotnummers, evenals de bestelnummers, worden dan op Facebook en in de nieuwsbrief gecommuniceerd. Op die manier heb je een extra controle om te zien of jij een van de happy winnaars bent.

» naar de online shop


Wat kan ik winnen?

Schuif mee aan tafel met Alain en 4 andere (single?) SkinnyLovers voor een onvergetelijk gezellig diner. Samen praten, verhalen uitwisselen, tips ontvangen, … en dit allemaal over een heerlijke, gezonde en natuurlijke maaltijd, bereid met seizoensgebonden ingrediënten.

Puur gezond genieten dus!

Profiteer nu van onze superdeals en vergroot je kansen op het etentje van het jaar. Alain verwacht jou!


Begin nu je lotnummers te sparen en ga naar een van de Xperience Stores of bestel onmiddellijk in de online shop!