Ja, het kan echt. Ons afslank starterspakket heeft een tevredenheidsscore van 98,7%

Snel en makkelijk afvallen tijdens de menopauze

happy-n1c.jpg__PID:23e28995-c697-43af-b2e5-83e653dae19a

Bereik je ideale gewicht zonder honger en zonder dieet. Op elke leeftijd!

Scherm­afbeelding 2024-06-28 om 10.53.27.jpg__PID:152c564c-ac69-4782-9886-4ca08a1eb9dfOntdek ons afslank starterspakket.
Bestel nu met 52% korting. Voel binnen een paar dagen al het verschil.
happy-n1b.jpg__PID:87497428-23e2-4995-8697-43afb2e583e6

Meer dan 2.500
5-sterren reviews

Myriam-close.png__PID:afb2e583-e653-4ae1-9a71-65d00343ea5f

“Na een halfjaar SkinnyLove voel ik me beter dan ooit! Ik heb nooit mijn calorieën moeten tellen en ik heb gewoon gegeten waar ik zin in had.”

Myriam F., Halle

Suzanne.png__PID:da9b431c-d5dd-4e6d-913c-68f78d9e1469

“Mijn man lachte als ik hem zei dat ik SkinnyLove ging proberen. Hij zei me dat die belofte van gratis coaching gewoon een truc was om klanten te lokken. Niets is minder waar! Na 1 week was ik letterlijk al een volle maat kwijt aan mijn taille. Nu zaagt hij dat ik nieuwe - kleinere - kleding ga kopen.”

Suzanne, Kiewit

Ria-close.png__PID:e583e653-dae1-4a71-a5d0-0343ea5f36e7

"Sinds ik SkinnyLove gebruik tijdens mijn menopauze, voel ik me energieker en ben ik meer dan 9 kilo kwijt!"

Ria B., Oostakker

Nadia-close-b.png__PID:dae19a71-65d0-4343-aa5f-36e7a648ef60

“Eigenlijk volledig gedemotiveerd iaan SkinnyLove begonnen... na amper 6 dagen al 2 kilo minder. Ik ga er totaal voor en ik raad het iedereen van harte aan."

Nadia V., Nieuwpoort

unhappy-n1.jpg__PID:8d9e1469-c7e1-4942-9dfc-e140ceca7444

Heb je last van één van de volgende uitdagingen bij het afvallen?

Constante honger en trek

Negatief lichaamsbeeld of zelfbeeld

Gebrek aan motivatie of ontmoediging door trage vooruitgang

Moeite om je aan een dieet of trainingsschema te houden vanwege je drukke agenda of levensstijl

Financiële druk door de aankoop van dure dieetproducten of lidmaatschap van een fitnessclub

Gezondheidsrisico's van drastische afslankmethoden of strenge caloriebeperkingen.

6 verborgen fouten die vaak leiden tot overgewicht

Witte pasta en witte rijst zorgen voor een extreme en snelle stijging van je bloedsuikerspiegel; hierdoor heb je weer sneller honger én nog meer zin in zoet.

Lightproducten foppen je hersenen. Want ze willen hierdoor steeds meer van het fantastische gevoel dat suiker in je lichaam teweegbrengt. Je moet dan steeds meer zoete dingen eten, om datzelfde effect te veroorzaken.

Healthy food hypes zoals quinoa, granola, noten en mueslibars kunnen stiekeme dikmakers zijn. Want ze zijn veel te rijk voor de meeste mensen en heel vaak bevatten ze ook een bom aan (verborgen) suikers.

Smoothies en soep vullen je even, maar zorgen tegelijk dat je snel weer honger krijgt. En ze bevatten meestal veel meer suikers dan de originele ingrediënten die je anders zou eten.

De meeste crackers zijn geen gezonde ‘broodvervanger’. Omdat er zeer vaak - veel - verborgen suikers of fake-suikers verstopt zitten in die producten. Onder benamingen die je niet meteen herkent als suiker.

Je wordt zwaarder van bruiswater. Omdat bruiswater je hongerhormoon stimuleert. Je krijgt dus meer honger dan als je plat water drinkt, en je gaat zo ook vanzelf meer eten.

happy.jpg__PID:ae6d113c-68f7-4d9e-9469-c7e16942ddfc

Slank zonder honger en zonder dieet

Want je hebt echt geen zin om jezelf elke dag te ‘straffen’

Stel je voor, over 2 à 3 maanden kom je iemand tegen die je een tijdje niet hebt gezien. Ze kijken je aan en zeggen bewonderend: “Wow, wat zie je er fantastisch uit! Zo slank en fit. Hoe heb je dat voor elkaar gekregen?" Hoe zou dat voelen? Geweldig toch? Trots op jezelf en blij met je nieuwe zelfbeeld. Je voelt je fitter en gelukkiger. Elke keer dat je in de spiegel kijkt, zie je een stralende versie van jezelf. Net alsof je verjongd bent! Mensen merken het ook en je krijgt weer complimenten.
Dat is precies wat vrouwen ervaren die ons afslank starterspakket gebruiken.

Ja, ik wil slank worden zonder honger

SkinnyLove verandert je lichaam, verandert je leven

Je voelt je weer geliefd

Omdat je je beter voelt en een positief zelfbeeld hebt, merk je dat mensen weer meer om je geven. Dat mensen je – opnieuw - graag zien. Je voelt je goed, want je voelt je geliefd.

Je voelt je steeds verzadigd en voldaan

Omdat je je niets moet ontzeggen. Omdat je steeds het gevoel hebt echt voldaan te zijn na elke maaltijd. En dat is – geloof ons – een heerlijk gevoel. Zeker als je tegelijk ook vanzelf afvalt.

Je maakt deel uit van een warme community

We luisteren naar jou en bieden je gratis professionele en positieve coaching aan. Je maakt, als jij dat wil, ook gratis deel uit van onze SkinnyLovers community. Een warme groep mensen die elkaar helpen. Tips & tricks en afslank-recepten met elkaar delen.

Een kleine greep uit onze 20 actieve ingrediënten waar – wetenschappelijk – van bewezen is dat ze je helpen afvallen.

Opuntia Ficus-indica

Ondersteunt de gewichtscontrole en heeft een gunstige invloed op het vetmetabolisme. In gewone mensentaal betekent dit dat het een sterke vetverbrander is.

Zingiber Officinale

Draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten. In mensentaal: dit zorgt dat je bloedsuiker stabieler is, waardoor je veel minder zin hebt in zoet

Camellia Sinsensis

Heeft een gunstige invloed op het vetmetabolisme. Dat is dus een extra vetverbrander, voor dubbel zoveel fat burning power.

Matcha Groene Thee

Ondersteunt de gewichtscontrole en heeft een gunstige invloed op het vetmetabolisme. En sinds zeer recent hebben we er een derde vetverbrander in gedaan, zodat je heel snel verlost geraakt van dat opgeblazen gevoel.

SkinnyLove is geen maaltijdvervanger!

Maar het is wel een afslankkuur met 3 gegarandeerde werkingen:

Driedubbele vetverbrander

01.

Minder honger

02.

3-voudig effect dat je zin in zoet vermindert

03.

En dat zijn precies de 3 sleutels die de deur naar vlot en gezond afslanken voor je openen. Je hoeft jezelf niet continu in een vervelend keurslijf dwingen en je van alles ontzeggen waar je naar verlangt! Want dat werkt niet op de lange termijn… en dan beland je onvermijdelijk in het bekende jojo-effect. Dat weet jij toch ook, niet?

happy-n2.jpg__PID:1469c7e1-6942-4dfc-a140-ceca7444e92d

Hoe gebruik je SkinnyLove?

De SkinnyLove afslankkuur zelf bestaat uit 2 shakes per dag, één voor 's morgens en één voor in de namiddag.

De shakes zijn 100% natuurlijk en doen 99% van het werk om te vermageren! Geen speciaal dieet of extra sport nodig dus.

SkinnyLove zorgt ervoor dat je lichaam op natuurlijke wijze vet gaat verbranden en heeft een positieve werking op de darmflora.

De prebiotische voedingsvezels zorgen voor een verhoogd verzadigd gevoel.

Matcha groene thee en groene koffie-extract activeren jouw metabolisme en verhogen zo jouw vetverbranding.

De opuntia-ficusindica verminderd vetopname.

Daarnaast zuiveren en versterken de citroen, pompelmoes, mandarijn, gember en kurkuma jouw lichaam.

Je mag bij SkinnyLove
eten wat je wil

Je mag bij SkinnyLove eten wat je wil maar na een tijdje zal je smaakpatroon zich vanzelf aanpassen, waardoor je geen zin meer hebt in zoet en dus spontaan gezonder gaat eten. Daarnaast zorgt de kuur ervoor dat je meer energie hebt en heeft het zelfs een mooi positief effect op de huid.

Doe het allemaal op jouw eigen tempo.

SkinnyLove bestaat uit een ochtend- en een namiddagversie. De ochtend gaat je lichaam activeren, de namiddagversie gaat je lichaam zuiveren. Je drinkt het met 750ml water in de voormiddag en 750ml in de namiddag.

Je kan het aantal schepjes SkinnyLove, dat je in die 750 ml water mengt, opbouwen per week of hoe je maar wilt. SkinnyLove doet 99% van de job, dus je kan het allemaal heel rustig aan doen.

15 eenvoudige vergelijkingen tussen
verschillende bekende afslankmethodes.

Er bestaan veel methodes of af te vallen, maar vaak zijn die eenzijdig en/of werken ze niet op de lange termijn.

De allerbeste manier om af te vallen is er eentje die je niet tegen wil en dank probeert te dwingen een gedrag aan te nemen dat afwijkt van jouw eetgewoontes en levensstijl.

In dit schema vind je in een overzichtelijke vorm 15 eenvoudige vergelijkingspunten tussen verschillende bekende afslankmethodes.

Zo kan je zelf kiezen wat het beste bij jou, en bij je gezondheid op de langere termijn, past.

Puntensysteem

Het tellen van punten kan lastig en vervelend zijn en de wekelijkse wegingen zijn verplicht. Velen ervaren dit als zeer onaangenaam. Bovendien kan zo’n puntensysteem leiden tot ongezond overeten; door punten "op te sparen" om later aan een flinke eetbui toe te geven.

Proteïnedieet

Er kan een tekort aan voedingsstoffen ontstaan. Anderzijds wordt het eten van vetrijke en verwerkte voedingsmiddelen soms aangemoedigd. Dit soort voedsel wordt vaak in verband gebracht met hartaandoeningen en kankers.

Keto-dieet

Er bestaat een risico op constipatie. En sommigen hebben last van vermoeidheid, hoofdpijn, benevelde hersenen en maagklachten. Bovendien kan door het schrappen van koolhydraten een tekort ontstaan aan bepaalde gezonde en noodzakelijke voedingsstoffen.

Intermittent Fasting

Het is niet ongewoon om zich humeurig te voelen. Sommige mensen ervaren frequent hevige honger. Hierdoor gaan ze dan vaak overeten tijdens de uren dat ze niet vasten.

SkinnyLove werkt écht

SkinnyLove is geen dieet. Je mag zelfs 5 keer per dag eten. Je voelt je nooit hongerig. Het geheim zit in hoe deze kuur je vetmetabolisme stimuleert, je drang naar zoet vermindert en je hongergevoel onderdrukt. Daarom kun je er zo gemakkelijk kilo’s mee afvallen. Zonder honger. Zonder stress.

Echte mensen.
Echte succesverhalen. Echte resultaten.

happy-n3.jpg__PID:c7e16942-ddfc-4140-8eca-7444e92d9d91

"2 weken later was ik al een paar kilo kwijt"

Sinds ik mijn kinderen heb gekregen – nu al 30 jaar geleden – heb ik al van alles geprobeerd. Echt álle soorten diëten: intermittent fasting, proteïnedieet, koolhydraatarm, … Het lukte mij niet om af te vallen. Ik heb bovendien ook insulineresistentie, dus dat zorgde er ook voor dat alles wat ik at bleef plakken.

Ik ontdekte toevallig SkinnyLove en ik dacht: ‘Misschien moet ik het toch maar eens proberen. Last resort. Beste beslissing van mijn leven!’

Jolande

“Ik was een obese X-X-XL”

“Ik voel mij echt verlost van al die extra kilo’s en veel gelukkiger. Dat extra gewicht was echt een last voor mij in mijn dagelijkse leven. Ik voel me nu super dynamisch, supergezond en vooral super energiek! Allemaal dankzij SkinnyLove”

Sarah

happy-n4.jpg__PID:6942ddfc-e140-4eca-b444-e92d9d915091

“SkinnyLove heeft mij niet alleen geholpen met afvallen, het heeft mij mentaal gelukkiger gemaakt”

Marie heeft in het verleden van alles geprobeerd om duurzaam af te vallen: afslankpillen, shakes, proteïne-dieet,… Niets hielp.

"Ik ben van een XL naar een maatje Small gegaan. Door mijn herwonnen zelfvertrouwen heb ik mijn huidige vriend leren kennen.”

Marie

Hoe bereik je het lichaam,
de gezondheid en het leven van je dromen?

Je bestelt ons starterspakket aan de ongelooflijke éémalige stuntprijs.

Want wat bevat dit pakket?

De grote SkinnyLove Afslankkuur 

voordeelkuur, met zachte fruitige smaak en dubbele vetverbrander

[ Normaal 192 Euro ]

De shaker

die je gebruikt om het poeder in te verdunnen en tussen de maaltijden door op te drinken (GEEN maaltijdvervanger)

[ Normaal 12,95 Euro ]

Immunity Booster Fat Burner

Onze allernieuwste Immunity Booster Fat Burner die zorgt voor een veel BETERE TRANSIT, snelle regularisering van je stoelgang. Dat betekent op enkele dagen al een plattere buik en verlost raken van dat opgeblazen gevoel.

[ Normaal 42,50 Euro ]

3 doosjes afslank broodvervangers

Krokante volle crackers gemaakt van geperste granen. Ze zijn cholesterolverlagend en zorgen voor een langer verzadigd gevoel.

[ Normaal 14,97 Euro ]

geleverd via Bpost

Allemaal thuis geleverd via Bpost

[ Normaal 7,70 Euro ]

Persoonlijke coaching

Echt helemaal naar wens en individueel

[ Van onschatbare waarde ]

anchor

Totaal = 270 € + persoonlijke coaching

Vandaag kan jij dit snel slank starterspakket kopen met 52%
korting

nORMALE PRIJS 270 €

aan slechts 129 - all-in

Als je SkinnyLove kiest,
dan kies je voor

afvallen dankzij de
Kracht van de natuur

afvallen zonder
Calorieën tellen

afvallen zonder
honger

meer energie

afvallen zonder
Verplicht sporten

een officieel
gecertificeerde kuur

afvallen zonder
Dieet

een mooiere
Huid

minder zin in zoet

sterkere immuniteit

100% gemaakt in België, in een familiebedrijf

een eigen Xperience Store,

waar je altijd welkom bent voor al je extra vragen en voor gratis coaching

glutenvrij

100% vegan ingrediënten, dus ook lactosevrij

glutenvrij

Alain Indria, de creator en producent van SkinnyLove

“Ik ben jarenlang professioneel surfer geweest en ik at toen veel. Toen ik door verschillende blessures gedwongen moest stoppen met topsport en weinig tot niet kon bewegen, bleef ik die voedingsgewoonten voortdoen, waardoor de kilo’s er langzaamaan bijkwamen.

Op een gegeven moment was ik een ZWAAR obees persoon geworden. Ik was vaak buiten adem. Een trap op gaan was zeer vermoeiend. Ik had al twee longontstekingen gehad en besefte dat ik een risicopatiënt geworden was. Mijn papa kreeg zijn eerste hartaanval toen ik 8 jaar oud was. Dat wilde ik mijn kinderen en vrouw niet aandoen.

Elke keer ik op de weegschaal ging staan schrok ik, want er kwam steeds meer bij. Na een vakantie in Spanje woog ik 99,8 kilo. Toen dacht ik: ‘Dit kan niet meer’!

Op karakter kon ik niet minder eten. Ik dook in mijn kruidenlaboratorium met meer dan 200 kruidensoorten om iets te maken dat zo gezond en efficiënt mogelijk is. Iets dat mijn zin in zoet in toom zou houden, mijn permanente hongergevoel doen verdwijnen en ook mijn buikvet wegsmelten. Het werkte: ik verloor zeer snel én blijvend gewicht. Zo is SkinnyLove ontstaan.

“SkinnyLove laat mij zonder een schuldgevoel heel veel eten! Wanneer ik een hele dag op de set moet staan van ‘Familie’ en ik drink mijn SkinnyLove, dan is mijn energie de hele dag op peil. Het voelt alsof mijn lichaam precies beter marcheert en alles beter werkt. Ik zit goed in mijn vel en straal dat ook uit!”

Margot Hallemans, Actrice 

“SkinnyLove laat mij zonder een schuldgevoel heel veel eten! Wanneer ik een hele dag op de set moet staan van ‘Familie’ en ik drink mijn SkinnyLove, dan is mijn energie de hele dag op peil. Het voelt alsof mijn lichaam precies beter marcheert en alles beter werkt. Ik zit goed in mijn vel en straal dat ook uit!”

Margot Hallemans, Actrice 

“SkinnyLove laat mij zonder een schuldgevoel heel veel eten! Wanneer ik een hele dag op de set moet staan van ‘Familie’ en ik drink mijn SkinnyLove, dan is mijn energie de hele dag op peil. Het voelt alsof mijn lichaam precies beter marcheert en alles beter werkt. Ik zit goed in mijn vel en straal dat ook uit!”

Margot Hallemans, Actrice 

Veel Gestelde Vragen

Ja, ik wil slank worden zonder honger

Copyright © 2024 SkinnyLove Shop.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden