Doorgaan naar inhoud

Afslankmethodes - vergelijkende tabel

Er bestaan veel methodes of af te vallen, maar vaak zijn die eenzijdig en/of werken ze niet op de lange termijn. De allerbeste manier om af te vallen is er eentje die je niet tegen wil en dank probeert te dwingen een gedrag aan te nemen dat afwijkt van jouw eetgewoontes en levensstijl.

In onderstaand schema vind je in een overzichtelijke vorm 15 eenvoudige vergelijking tussen SkinnyLove en proteïnediëten.

afslankmethodeSkinnyLoveproteïnedieet
zonder verplicht dieet
zonder verplicht te sporten
geen punten of calorieën bijhouden
geen maaltijdvervanger
gratis persoonlijke coaching
geen verplichting je wekelijks te wegen
gevarieerd eten
geen risico op verhoging cholesterol
meer energie
geen risico op constipatie
niet schadelijk voor de nieren
geen hongergevoel
zeker niet schadelijk voor de lever
geen risico op vermoeid gevoel
geen jojo-effect

Proteïnedieet

Er kan een tekort aan voedingsstoffen ontstaan: een proteïnedieet (eiwitrijk) heeft vaak een tekort aan voedingsvezels, wat constipatie en andere gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Genoeg voedingsvezels binnenkrijgen is niet alleen belangrijk voor de gezondheid van de dikke darm, maar helpt ook het risico op ontstekingen te verminderen en kanker te voorkomen.

Het eten van vetrijke en verwerkte voedingsmiddelen worden soms aangemoedigd: bepaalde versies van proteïnediëten pleiten ook voor het eten van vetrijk voedsel, zoals vette stukken rundvlees, volvette zuivel, en verwerkt en gerookt vlees, zoals vleeswaren, worst, spek en hotdogs. Niet de beste keuzes voor een gezond, evenwichtig dieet, aangezien dit soort voedsel vaak in verband wordt gebracht met hartaandoeningen en kanker.

Te veel proteïnen kan onveilig zijn voor mensen met chronische ziekten: mensen met een nierziekte kunnen beter geen proteïnedieet volgen zonder eerst met hun arts te overleggen. Het lichaam zet overtollige proteïnen om in glucose dat wordt gebruikt voor energie, wat een piek in de bloedsuikerspiegel kan veroorzaken bij mensen met diabetes. 

SkinnyLove werkt écht

Want SkinnyLove is geen dieet. Het is een unieke nieuwe manier van gewichtsverlies, waarbij je 5 keer per dag mag eten. Je voelt je dus nooit verstoken. Nooit hongerig en je kan ‘s middags een hapje eten. Een snack voor het avondeten. Je mag zelfs ‘s avonds een hapje eten terwijl je TV kijkt.

Het geheim zit hem niet in de hoeveelheid voedsel die je eet. Het zit in het soort voedsel dat je eet en in hoe deze kuur je vetmetabolisme stimuleert, je drang naar zoet vermindert en je hongergevoel onderdrukt.

Daarom kun je er zo gemakkelijk kilo’s mee afvallen. Zonder honger. Zonder stress. Ontdek nu de SkinnyLove kuur met een 100% niet tevreden, geld terug garantie