Doorgaan naar inhoud

Afslankmethodes - vergelijkende tabel

Er bestaan veel methodes of af te vallen, maar vaak zijn die eenzijdig en/of werken ze niet op de lange termijn. De allerbeste manier om af te vallen is er eentje die je niet tegen wil en dank probeert te dwingen een gedrag aan te nemen dat afwijkt van jouw eetgewoontes en levensstijl.

In onderstaand schema vind je in een overzichtelijke vorm een eenvoudige vergelijking tussen verschillende SkinnyLove en een puntensysteem.

afslankmethodeSkinnyLovepuntensysteem
zonder verplicht dieet
x-
zonder verplicht te sportenx-
geen punten of calorieën bijhouden
geen maaltijdvervanger
gratis persoonlijke coaching
geen verplichting je wekelijks te wegen
gevarieerd eten
geen risico op verhoging cholesterol
meer energie
geen risico op constipatie
niet schadelijk voor de nieren
geen hongergevoel
zeker niet schadelijk voor de lever
geen risico op vermoeid gevoel
geen jojo-effect

Keto-dieet

Risico op constipatie: het opgeven van volle granen, bonen, fruit en veel groenten kan leiden tot tekorten aan voedingsstoffen en constipatie.

"Keto-griep": veel voorkomende bijwerkingen op korte termijn zijn vermoeidheid, hoofdpijn, benevelde hersenen en maagklachten, ook wel "keto-griep" genoemd. Gezondheidsrisico's op lange termijn zijn nierstenen, osteoporose en leveraandoeningen. Andere risico's zijn onbekend, omdat er nog geen langetermijnstudies bestaan.

Vermoeidheid: tijdens de eerste weken komt het lichaam in een situatie terecht dat het niet gewend is. Het gaat over naar een andere metabolische staat. Het lichaam is niet gewend om een andere energiebron te hebben dan glucose. Dit zorgt ervoor dat er bijwerkingen kunnen optreden als vermoeidheid en een gevoel van afwezigheid.

Tekort aan voedingsstoffen: omdat je tijdens het keto-dieet een groot aantal koolhydraten schrapt, kan er een tekort ontstaan aan bepaalde voedingsstoffen. Ook een tekort aan vezels komt voor bij een ketogeen dieet. Dit heeft een negatieve invloed op de darmwerking. Door het kleine aandeel koolhydraten, moet je bovendien veel groente en fruit uit je voedingspatroon schrappen.

Zeer beperkend: veel mensen hebben moeite om zich aan zo'n beperkend dieet te houden. Voor anderen kan het rigide karakter leiden tot obsessief en ongeordend eten.

SkinnyLove werkt écht

Want SkinnyLove is geen dieet. Het is een unieke nieuwe manier van gewichtsverlies, waarbij je 5 keer per dag mag eten. Je voelt je dus nooit verstoken. Nooit hongerig en je kan ‘s middags een hapje eten. Een snack voor het avondeten. Je mag zelfs ‘s avonds een hapje eten terwijl je TV kijkt.

Het geheim zit hem niet in de hoeveelheid voedsel die je eet. Het zit in het soort voedsel dat je eet en in hoe deze kuur je vetmetabolisme stimuleert, je drang naar zoet vermindert en je hongergevoel onderdrukt.

Daarom kun je er zo gemakkelijk kilo’s mee afvallen. Zonder honger. Zonder stress. Ontdek nu de SkinnyLove kuur met een 100% niet tevreden, geld terug garantie