Doorgaan naar inhoud

LP - JC 2020 - WeCare

De SkinnyLove We Care pakketten zijn de perfecte combinatie voor een betere weerstand* en een slanker lichaam*. Kortom: perfect om jouw gezondheid te optimaliseren! De Immunity (XYZ) booster helpt je vrijer te ademen en ondersteunt de goede werking van je afweersysteem, allemaal dankzij de unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten en de kracht van de natuur! Als we allemaal ons steentje bijdragen helpen we niet alleen onszelf, onze omgeving maar ook de mensen die zich dag in dag uit voor de zieken inzetten! #respect + voor élk verkocht We Care pakket geeft SkinnyLove 4 gratis heerlijke hongerstillende SkinnyLove bars aan zorgverleners! #WeCare #respect #giveback klik hier voor het We Care pakket klik hier We Care VOORDEEL-pakket

We Care pakket

€184,-

We Care voordeelpakket

€358,-

Snelle en GRATIS levering
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
waarom SkinnyLove klik hier voor de ingrediënten van SkinnyLove klik hier voor de gebruiksaanwijzing van SkinnyLove waarom We Care? klik hier voor de ervaringen van anderen klik hier voor veelgestelde vragen Vragen? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur Of klik hier om met ons te chatten.

XPERIENCE SHOP ANTWERPEN

Lombardenvest 78 2000 Antwerpen 03 289 52 38

XPERIENCE SHOP KONTICH

7/7 open

Duffelsesteenweg 146 2550 Kontich 03 289 52 38

 

We Care Pakket

(1x ajuin, 1x maïs, 1x vijgen)

€184,-

We Care Voordeelpakket

(2x chocolade - citroen, 2x matcha - gember, 2x appel - kaneel, 2x mango - mandarijn) * online nog niet afzonderlijk verkrijgbaar, exclusief voor Moederdag!

€358,-

Snelle en GRATIS levering
Elke werkdag voor 22u. besteld = dag nadien geleverd
waarom SkinnyLove klik hier voor de ingrediënten van SkinnyLove klik hier voor de gebruiksaanwijzing van SkinnyLove waarom Craving killer bar? klik hier voor de ervaringen van anderen klik hier voor veelgestelde vragen Vragen? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur Of klik hier om met ons te chatten. XPERIENCE SHOP ANTWERPEN

Lombardenvest 78 2000 Antwerpen 03 289 52 38

XPERIENCE SHOP KONTICH

7/7 open

Duffelsesteenweg 146 2550 Kontich 03 289 52 38

XPERIENCE SHOP HASSELT

Genkersteenweg 422 3500 Hasselt 03 289 52 38

Probleem? Bel ons op 03/289.52.38 tussen 9:00 en 19:00uur klik hier om je vraag te stellen

Waarom het We Care pakket?

Ik wil dat mijn favoriete SkinnyLovers gezond en sterk zijn. Het is nu belangrijker dan voordien om – in deze periode van thuiszitten en weinig beweging – je SkinnyLove te drinken. Zo krijgen die Corona-kilo’s geen kans! Maar… ik wil ook dat jullie je weerstand zo goed mogelijk optimaliseren en de krachtigste versie van jezelf worden. Om hier geen twijfel over te geven, geef ik al mijn SkinnyLovers bij hun kuren een powerful Immunity (XYZ) Booster GRATIS! Hij is heerlijk en vooral efficiënt. Enjoy en be strong! #WeCare

En voor élk verkocht We Care pakket geven we 4 gratis heerlijke hongerstillende SkinnyLove bars aan zorgverleners… wij hebben hen nodig, maar zij ons ook! #respect

— Alain

Jouw gezondheid komt altijd op de eerste plaats, ook tijdens deze bizarre dagen. Nu enorm veel mensen thuis zitten, grijpen ze vaker naar ongezonde snacks en verzwakt hun weerstand. Wij willen dat maar al te graag voorkomen. Geef de Corona-kilo’s geen kans! We CARE about YOU! Daarom bevatten onze We Care pakketten telkens SkinnyLove kuren én GRATIS Immunity (XYZ) Booster by SkinnyLove! Die laatste is speciaal ontworpen als ultieme booster voor je immuunsysteem. Samen met SkinnyLove is dit de perfecte gezondheidscombinatie: betere weerstand & een veranderd smaakprofiel, wat leidt tot een gezonder en slanker lichaam.* Bovendien help je niet alleen jezelf, want voor elke verkocht pakket geven wij 4 bars aan verplegend en verzorgend personeel! Dus, wat houdt je nog tegen? Bestel snel een pakket en ontvang het morgenvroeg aan jouw deur. Samen staan we sterk. Stay safe. Stay strong.

Wat doet de Immunity (XYZ) Booster by SkinnyLove?

BETER AFWEERSYSTEEM
  • Gember en ginseng ondersteunen het immuunsysteem en de natuurlijke weerstand van het lichaam.
  • Kurkuma helpt tot het behouden van een efficiënt immuunsysteem.
ADEMVRIJ
  • Tijm heeft een kalmerende werking op de luchtwegen en werkt verzachtend op de keel. Daarnaast ondersteunt tijm de afscheiding van slijmen in de bovenste luchtwegen.
  • Salie heeft een verzachtende werking op de keel en biedt verlichting bij droge hoest.
MEER VITALITEIT
  • Ginseng helpt om je vitaliteit te verbeteren.
  • Gember draagt bij tot verbeterde energie en heeft een verkwikkende werking bij vermoeidheid.

Waarom SkinnyLove?

Vanaf dag 1 doet SkinnyLove zijn werk en stimuleert je metabolisme. De meeste gebruikers voelen zich reeds na 48 uur veel energieker! Bovendien krijg je een gladde, stralende huid. Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen, proteïnen of andere toevoegingen! Ons online team, onder leiding van Alain Indria en een professionele diëtiste, staat je dag en nacht bij om je daadwerkelijk te helpen gemakkelijk je droomgewicht te bereiken.

Waarom SkinnyLove?

Vanaf dag 1 doet SkinnyLove zijn werk en stimuleert je metabolisme. De meeste gebruikers voelen zich reeds na 48 uur veel energieker! Bovendien krijg je een gladde, stralende huid. Geen bewaarmiddelen, suikers, kleurstoffen, proteïnen of andere toevoegingen! Ons online team, onder leiding van Alain Indria en een professionele diëtiste, staat je dag en nacht bij om je daadwerkelijk te helpen gemakkelijk je droomgewicht te bereiken.

Ingrediënten met power!

SkinnyLove is puur poeder, gemaakt van het beste wat de natuur in huis heeft. Je mengt het met water en kiest zelf hoe sterk je de smaak wil. Lekker fris als home-made lemonade of geurig en warm om de kruidige ondertoon nog meer tot zijn recht te laten komen.

CITRUS

SkinnyLove smaakt fris en fruitig. Dat komt omdat beide mixen barsten van natuurlijke fruitvezels van pompelmoes, citroen en mandarijn. Samen stillen deze citrusvruchten je honger en breken ze de schadelijke afvalstoffen in je lichaam af. Daarnaast zitten ze allemaal vol vitamine C, dat een bouwsteen is voor collageen en dus rimpels bestrijdt.

CACTUSVIJG

De cactusvijg is een speciaal beestje (of eerder: plantje). Tussen al die doornen groeit zo nu en dan een vrucht in verschillende tinten geel en rood, die ervoor zorgt dat vetten uit je voedsel het moeilijker krijgen om te verbinden met je bloed of je vetweefsel. In de plaats daarvan verlaten ze gewoon weer je lichaam zonder een kans te krijgen om te blijven hangen. Bye bye, kilo’s!

GROENE KOFFIE

Een juiste dosis cafeïne houdt je lekker scherp en is goed nieuws voor mensen met insulineproblemen. Daarnaast houdt het groene koffie-extract je bloeddruk stabiel en verhoogt het je vetverbranding. Ideaal om op gewicht te blijven, dus.

MATCHA

Wist je dat matcha een instant feel-good effect heeft? De vermalen groene thee is goed voor je denkproces, je gemoed en je slaap. Dat is dankzij de L-theanine die erin zit en je dopamine en serotonine een boost geeft — de twee hormonen die maken dat je je gelukkig voelt. Bovendien stilt matcha je honger en ondersteunt matcha je bij het vermageren.

KURKUMA

In het Oosten weten ze het al lang: curcumine is goed voor alles van artritis tot geelzucht. Het wordt ook ingezet in de strijd tegen obesitas en diabetes type 2, omdat het makkelijk vet absorbeert. Curcumine voorkomt zelfs de vorming van vetweefsel, met blijvend effect.

BRANDNETEL

Boordevol vitaminen en mineralen, deze stekelige stengel. Die hoge concentratie aan nutriënten maakt de brandnetel de gedroomde plant om je winterdipje te bestrijden: het verhoogt je immuniteit, is goed voor je huid, haar en beenderen. Zelfs je spijsvertering kikkert ervan op.

GEMBER

Goed voor je cholesterol én een betrouwbare partner als je wat kilo’s kwijt wil. Gember werkt synergetisch; dat wil zeggen dat het de effecten van sport versterkt. Gedroogde gember bevat bovendien gingerol, een antioxidant dat ook actief tegen bacteriën optreedt.

Ervaringen van anderen

SkinnyLove - gebruiksaanwijzing

Ideaal is om het gebruik van SkinnyLove over verschillende weken op te bouwen. Drink de groene kuur 's ochtends en de oranje kuur 's namiddags.
  • Ochtendkuur: drink vanaf het ontbijt tot aan de lunch.
  • Namiddagkuur: drink na de lunch tot voor het slapengaan.
Los zowel 1 tot 4 grote koffielepels van de ochtendkuur (groen) als 1 tot 4 grote koffielepels van de namiddagkuur (oranje) op in 750ml koud of warm water. Goed schudden voor het drinken.

Mogelijkheden:

Veelgestelde vragen

SkinnyLove is een natuurlijke kruidenmengeling van prebiotische vezels, fruit en kruiden. SkinnyLove ondersteunt de inwendige reiniging dankzij rozemarijn en ondersteunt het afslanken dankzij matcha groene thee en vijgcactus. Daarnaast voel je je langer voldaan gevoel dankzij vezels, waardoor het makkelijker is om op gewicht te blijven. Elk lichaam is anders en elk metabolisme reageert op zijn manier op al het goede dat in SkinnyLove zit. Doe je het stap voor stap, dan zal je gewicht ook stap voor stap dalen. Sla je ook nog eens aan het sporten en gooi je je eetgewoonten om, dan ga je geheid nog sneller vooruit. Het goeie nieuws is dat SkinnyLove voor iederéén werkt, of je nu tien kilo kwijt wil of 800 gram. Niet slecht, toch? Het is niet de bedoeling dat je je hele eetpatroon omgooit — integendeel. Drink je twee shakes per dag en SkinnyLove doet de rest. Je zal zien dat je smakenpalet na een paar dagen vanzelf verandert. Natuurlijk kun je het effect versterken door meer te bewegen en gezond te eten. SkinnyLove maakt zich sterk dat je geen last zult ondervinden van dat vervelende jojo-effect. Je smaakprofiel is blijvend veranderd, waardoor je het niet moeilijk zult vinden om van te zoet eten te blijven. Je zult je ook fitter voelen en zin hebben om te bewegen, allemaal effecten die op lange termijn doorwerken. We adviseren onze SkinnyLovers sowieso om een aantal kuren per jaar te doen en zo al het beste van de natuur te blijven ervaren.

Verlies geen tijd, verlies gewicht!

© SkinnyLove - Privacyverklaring