Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
seks spannend

3 onmisbare tips om seks terug spannend te maken

Soms zit geluk in een klein hoekje, als het op seks aankomt dan toch: heel simpel om het hele spelletje weer spannend te maken. Volg deze 3 waardevolle tips om je seksleven nieuw leven in te blazen:

1. Overal, maar niet daar

Tja, in bed. Daar slaap je ook, dus vind je het gek dat er ook wel eens de klad in kan komen? De bal ligt helemaal in jouw kamp om daar hoogstpersoonlijk verandering in te brengen. Gebruik daarvoor je grootste wapen: je Eva-kostuum! Geloof ons: het heeft echt iets magisch én ongelooflijk sexy als jij zonder ook maar het geringste spoor van textiel om je lijf hem gaat halen op zijn werkkamer, en hem poedelnaakt aan je hand meetroont naar de plek van jouw keuze. Het vervolg van het verhaaltje laten we je helemaal zelf invullen.

2. Passie... op 'n zacht vuurtje (en met alle zintuigen)

Als spectaculaire seks tot je diepste wensen behoort moet je hem laten sidderen en beven van genot. Toch is het even goed om hem ook eventjes te laten sudderen... net als toen jullie nog aan het daten waren, en je hem uren liet wachten op een plagerig berichtje. En hoe stook je dat smeulende vuurtje weer aan? Door 1 van zijn zintuigen in lichterlaaie te zetten? Het mooie aan sensualiteit is namelijk dat je door het uitschakelen van 1 zintuig alle andere versterkt. Hoezo? Wel, een klassieker die nooit verveelt is het blinddoeken van elkaar. Gebruik gewoon 'n sjaaltje van jezelf of zijn stropdas. Of laat sexy deuntjes in zijn oren spelen door een noise canceling hoofdtelefoon. Dat verscherpt zijn zintuigen tot het maximum; onmogelijk dat je daar de vruchten niet van plukt!

3. Zo blijf je langer gaan

Glijmiddel lijdt aan een slechte, of alleszins beperkte reputatie. Zo denkt iedereen dat je glijmiddel nodig hebt tijdens de menopauze, of voor 'moeilijke' standjes. Niets is minder waar. Volgens experten moet je dit hulpmiddeltje omarmen, ook voor doordeweekse stoeipartijtjes. Hierin ligt volgens hen het verschil tussen saaie seks en heerlijke, langdurige 'geslachtsgemeenschap'. Daar zit vast wel wat in! Alleen al omdat glijmiddel ook perfect kan dienst doen als massage-olie. Echt interessant om inspiratie op te doen is daarom het volgende artikel:De allerbeste moves voor een sexy massage (volgens seks-én massagetherapeuten)
Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo