Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Bodyscan: een must wanneer je aan jouw afslankjourney begint

In onze SkinnyLove Xperience Shops te Kontich en Antwerpen bieden wij je aan:

  • Professionele Bodyscan
  • Consultatie met onze specialisten

De allerbeste manier om correct geïnformeerd aan afslanken te beginnen 

Tientallen jaren lang hadden mensen die wilden vermageren of fitter wilden worden slechts een paar manieren om hun vorderingen bij te houden.

Op de weegschaal gaan staan, hun taille meten en hun body mass index (BMI) berekenen.

In de afgelopen paar jaar heeft technologie het aantal, de complexiteit en de precisie van de bestaande metingen en hulpmiddelen uitgebreid.

De nieuwste manier om de effectiviteit van je aanpak te meten, is om voor een bodyscan in de SkinnyLove Xperience Shop te Kontich langs te komen en dit te koppelen aan het professioneel advies. 

5 redenen om een bodyscan te doen

  1. Het is nauwkeuriger dan een BMI bepaling

Vroeger wogen mensen zichzelf. Daarna was het de BMI berekenen en nu is het lichaamsvetpercentage. De bodyscan, de bepaling van uw metabolische leeftijd in combinatie met de professionele consult, gaat veel verder dan dat alles.

Met de scan meten wij niet alleen je lichaamssamenstelling – de totale hoeveelheid vet, mager weefsel (spieren) en bot in je lichaam – maar gaan we ook je vetmassa-index analyseren. Deze eenheden zijn veel zinvoller dan louter je gewicht.

  1. Het onthult verborgen vet

Je kan het gevaarlijkste vet dat je hebt niet met je ogen zien. Want visceraal vet zit diep in uw lichaam, vaak rond je buik, en het omgeeft enkele van je inwendige organen zoals de lever en de nieren. Als je veel visceraal vet heeft, riskeer je diabetes type 2, coronaire hartziekten en bepaalde kankers. Een bodyscan is gedetailleerd genoeg om dit ‘verborgen vet’ te meten; erachter te komen hoeveel je daarvan hebt kan letterlijk levens redden.

  1. Het is snel en gemakkelijk

Het neemt slechts enkele minuten in beslag en je hoeft je er niet voor uit te kleden!

  1. Je kan resultaten vergelijken

Onze specialisten hebben een grote database om je metingen te analyseren en vergelijken. Dit betekent dat ze je vertellen waar je staat vergeleken met de gemiddelde SkinnyLove Bodyscan klant. Dit is bijzonder handig bij het stellen van verdere doelen voor jezelf in termen van zowel spiermassa als vetmassa. Omdat je kan zien op welke manier je lichaamssamenstelling, je metabolische leeftijd, afwijkt van die van leeftijdsgenoten.

  1. Het wordt gebruikt door professionals …

Topsporters en hun teams gebruiken dit soort bodyscan, en de wetenschap erachter. Je SkinnyLove consulent is een professioneel expert in het analyseren van je resultaten. Zij is de geschikte persoon om je perfect te begeleiden in je streven naar een lager gewicht.

Een reservatie voor een bodyscan in onze Xperience Store is niet nodig.

Je bent altijd welkom!

NAAR DE SHOP