Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Je kunt 100% op ons vertrouwen!

Tevreden klanten, daar leven wij voor!

Klantentevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Heel hoog. Samen met Trustpilot trachten we de algemene tevredenheid van onze klanten te meten. Trustpilot is een onafhankelijke partij die in opdracht van SkinnyLove klanten uitnodigt om ons te beoordelen.

Erkend voedingssupplement

Als erkend voedingssupplement is de werkzaamheid van de SkinnyLove vermageringskuren officieel bevestigd door bevoegde veiligheidsinstanties. Dus niet enkel de afslankende werking, maar ook de veiligheid is gegarandeerd.

Gezonde voedingsexpert sinds 1972

SkinnyLove is gecreëerd door Alain Indria. Sinds 1972 stond hij als kleine jongen in de winkel van zijn mama: Lombardia, de eerste natuur- en dieetwinkel van de Benelux. Daardoor heeft hij enorm veel know-how over gezonde, biologische voeding en over zin-en-onzin over de meeste diëten. Dankzij deze uitgebreide kennis van kruiden- en plantenextracten creëerde Alain het 100% natuurlijke vermageringsmiddel SkinnyLove, dat inmiddels zowel nationaal als internationaal door velen omarmd wordt. 

Wij respecteren jouw privacy

Wij verzamelen via onze website jouw persoonsgegevens zodra je een bestelling plaatst. Deze gegevens worden door ons bewaard en beheerd. Wij verkopen of verhuren jouw persoonlijke gegevens niet aan derden. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt om jouw bestelling correct te kunnen afhandelen of om onze service aan jou te verbeteren. Meer informatie vind je terug in onze privacyverklaring.

100% tevredenheidsgarantie

Ben je niet 100% tevreden van je SkinnyLove vermageringskuur? Dan krijg jij je geld terug. Ongeacht jouw startgewicht, streefgewicht of leeftijd. Lees er alles over in de Algemene Voorwaarden 100% Tevredenheidsgarantie.

Veilig online betalen

Al onze online betaalmethodes worden ondersteund door de betaalmodule MOLLIE. Zij voldoen aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit en ze zijn volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd.