Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Coaching. Want je staat er niet alleen voor! Gezond afvallen, dat doen we samen.

"Afslanken zonder dieet en zonder honger kan echt. Bel me of stuur me een whatsapp voor gratis tips & tricks+32472971073

Alain, creator van SkinnyLove

 

SkinnyLove is veel meer dan een sterk afslankmiddel. Het is Alain, die zelf tientallen kilo afgevallen is met zijn eigen product, die jouw persoonlijk en gratis coacht. Het is daarnaast bovendien een heel team, een hele community, die achter je staat en je echt helpt.


Het begint dus met Alain (creator van SkinnyLove) en zijn team die echt 7/7 bereikbaar zijn voor al je vragen. Gewoon een whatsapp bericht sturen naar +32472971073 en je krijgt zeer snel een persoonlijk antwoord op je vragen.

Die GRATIS coaching die Alain je aanbiedt is GOUD waard.

"Mijn grootste plezier is wanneer ik klanten persoonlijk en individueel kan helpen afslanken. Omdat ik zelf doorheen hetzelfde traject gegaan ben als veel mensen - vaak honger, te vaak zin in zoet, verkeerde keuzes maken terwijl ik net gedacht gezond te eten - weet ik welke tips die ik met de SkinnyLovers deel de grootste impact hebben op (1) hun echte duurzame gewichtsverlies en (2) hoe snel het voor hen gaat."

Je ideale starterspakket kiezen? Klik hier en ontdek ons advies in functie van jouw noden.

Dit is een recent en typisch voorbeeld van wat er gebeurt na een gesprek met afslankcoach Alain:

Ik had het moeilijk om precies te weten hoe ik, terwijl ik SkinnyLove neem om af te vallen, moet omgaan met uitnodigingen van vrienden en kennissen om samen op restaurant te gaan eten. Toen Alain me zei dat dit mag en dat ik gewoon moet zorgen dat ik mijn SkinnyLove van dat dagdeel helemaal op heb voor ik ernaar toe ga, is er echt een last van mijn schouders gevallen. Ik val af en ik geniet tegelijk ten volle van het goede leven dankzij de tips & tricks van SkinnyLove.
Josiane VdH., Kermt

Je ideale starterspakket kiezen? Klik hier en ontdek ons advies in functie van jouw noden.

In de SkinnyLove Xperience Store tref je steeds specialisten aan die jouw afslanktraject oprecht ter harte nemen en jou willen en kunnen helpen. Gratis uiteraard!

Je hebt hierboven het woord ‘community’ gelezen. Dat is geen loze term. De SkinnyLove community op Facebook telt ondertussen al meer dan 8.000 actieve leden. Je kan er nu ook gratis lid van worden.

Die community dat zijn allemaal mensen net als jij die bezig zijn met gezond leven, met afvallen, met genieten van het leven. Maar vooral met elkaar spontaan en vriendschappelijk te helpen.
Door het beantwoorden van elkaars vragen. Door het delen van eigen ervaringen. Van tips & tricks. En ook van heerlijke recepten.

Een echte en hechte groep mensen die jou met open armen ontvangen en ondersteunen!

Hulp nodig? Advies nodig? Dit zijn je talrijke opties bij SkinnyLove:


En we vergeten bijna nog de live berichten die Alain zeer frequent online plaatst in de community. Die gaan van het delen van verhalen die SkinnyLovers hem vertellen, tot live kooksessies en het delen van exclusieve tips van iemand die dag en nacht met SkinnyLove en afvallen bezig is!