Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

SkinnyLove Food

De way of living met SkinnyLove

Het eerste dat je moet begrijpen wanneer je start met SkinnyLove is: het is géén dieet. Het is niet de bedoeling dat je jezelf dingen ontzegt en je gaat nooit een hongergevoel ervaren.

Levensveranderend

Wat is het dan wel? SkinnyLove is een way of living. Een die Alain Indria allereerst voor zichzelf heeft ontwikkeld uit liefde voor zijn vrouw en kinderen met het oog op een lang en gezond leven.

Een way of living waar iedereen -ook jij- gezonde en slanke eetgewoonten ontwikkelt, deze kan volhouden én ervan kan genieten.

Zonder moeite ga je anders leven. De SkinnyLove way of living zorgt ervoor dat je niet alles meer wílt blijven eten. SkinnyLove zorgt er namelijk voor dat je minder last krijgt van zoete cravings3, sneller een voldaan gevoel hebt6, je vetverbranding2 in actie schiet en je energieniveau4 opnieuw in balans raakt.

De SkinnyLove-producten

Die pistolets met choco, volvette kaas en chips moeten dus vervangen worden door gezonde en slankere voeding. En dat bleek ook voor Alain niet zo evident. Ondanks jarenlang biologisch en gezond te eten, tikte Alain op een gegeven moment toch nog precies geen 100 kilo aan op de weegschaal. Van een kom biologische yoghurt met granola, banaan en noten kom je dus ook bij, was zijn conclusie. Alain ontwikkelde daarom, naast de SkinnyLove kuren een aantal basisregels voor een gezond gewicht 

De basisregels voor een gezond gewicht

Naast deze basisregels en tips die je in je nieuwe levensstijl zult gaan toepassen, kun je ook kiezen uit het brede assortiment SkinnyLove producten. De producten die Alain ontwikkelt voor SkinnyLove sluiten namelijk perfect aan bij jouw nieuwe gezonde levensstijl met SkinnyLove!

Onze producten zijn zuiver, op basis van kwalitatieve ingrediënten, biologisch waar mogelijk en bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen. Ook (verborgen) suikers of dikmakende natuurlijke zoetmiddelen (zoals vijgen en rozijnen) zul je nooit terugvinden in een product van SkinnyLove.

De spreads bevatten geen dikmakende oliën zoals zonnebloem- of raapzaadolie, maar enkel 100% koudgeperste, biologisch gecertifieerde extra vierge olijfolie.

De SkinnyLove bars, craving killers en een aantal spreads zijn ook nog eens hongerstillend⁹ en zorgen voor een langdurig voldaan gevoel zodat je geen last krijgt van cravings⁹.

NAAR DE SHOP