Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

SkinnyLove doet nog veel meer voor je

Naast het gegarandeerde* afslankende effect, heeft SkinnyLove nog een hele reeks positieve effecten op je lichaam, geest en algehele welbevinden. We vermelden hier enkel de belangrijkste, maar er zijn er echt meer.

Stralende huid

Zomaar eventjes 3 van de verschillende natuurlijke ingrediënten van SkinnyLove hebben als bevorderend effect dat ze uw huid fris en jeugdig houden!

Dat zijn Camellia sinensis, Urtica dioica, Curcuma longa en Piper nigrum. Rosmarinus officinales heeft een zuiverend effect wat ook ten goede komt van uw huid.

Zelfs de SkinnyLovers die van XXL naar S zijn gegaan, hebben een strakke huid (lees: geen veloverschot!), hoe knap is dat?!

Meer energie

Wie kan er geen extra energie gebruiken in deze stresserende, vermoeiende tijden? We hebben zoveel taken, zoveel verantwoordelijkheden en moeten op zoveel zaken tegelijk letten... Het is normaal dat je je wel eens moe of futloos voelt. Wie niet?

Het potente Zingiber officinale extract geeft je snel extra energie. Je voelt je alle dagen extra vitaal!

Het Coffea arabica extract bevat natuurlijke cafeïne en zorgt er bovendien voor dat je alerter bent. Het helpt je scherp te blijven wanneer je dit nodig hebt.

Video: Alida Indria, CEO van LFC

Versterkt je immuniteit (4)

Immuniteit dat is de afweer van je lichaam tegenover ziekteverwekkers en het Zingiber officinale extract kan je daarbij ondersteunen. Je hebt je immuniteit of weerstand broodnodig. Om gezond te blijven. Om je goed te blijven voelen. Om minder vatbaar te zijn voor allerhande ziektes en ontstekingen.
Net zoals een goede immuniteit je lichaam helpt te vechten tegen de jaarlijkse griep, zo ook beschermt het je beter tegen allerhande virussen (die we met z’n allen maar al te goed hebben leren kennen).

Kortom, SkinnyLove helpt je niet enkel je gewicht onder controle te krijgen, maar doet veel meer voor je.

Voel je mooier. Voel je beter. Verander je leven.

NAAR DE SHOP