Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
vrouwen 40

3 x waarom vrouwen boven 40 TOP zijn

Vrouwen van 40+ zijn top. Punt. Niet dat we de bevestiging van een man nodig hadden, maar blogger Alex Obed heeft wel het licht gezien. Op zijn Tinder account kruiste hij steevast de leeftijdsgroep 26 tot 41 aan, tot hij op een dag probeerde om vrouwen van zijn eigen leeftijd te daten. Dit waren zijn bevindingen. Ben jij het met hem eens?

1. Ze draaien niet rond de pot

Vrouwen van 40 laten niet met zich sollen. Daar hebben ze te veel levenservaring voor. Als er een probleem rijst, zeggen ze je zonder omwegen waar het op staat. Ze spelen geen verwarrende spelletjes meer, en dat vinden mannen heerlijk.

2. Ze voelen zich vrij

Dat ouder worden een beperking zou zijn? Zoiets vinden mooie vrouwen van 40 ronduit belachelijk. Zij zeggen al lang dat 40 het nieuwe 30 is (of zelfs 2 x zo jong!). Ze laten zich geen oubollige regeltjes opleggen over hoe kleding of kapsels er voor hun leeftijd uit zouden moeten zien. Integendeel: Alex Obed kwam zelfs een groot deel vrijgevochten vrouwen tegen die ook nog eens happy singles waren, met een druk gevuld leven.

3. Ze zijn sexy

vrouwen 40

Loeiend sexy, zijn ze, die dames van 2 x 20. Zelfverzekerde vrouwen stralen iets onweerstaanbaars uit. Vrouwen van deze leeftijd hebben ervaring en zien er gesofistikeerd uit.

P.S.: Iedereen is baas in eigen lijf, maar naar onze bescheiden mening is 40 (noch 50) geen geschikte leeftijd voor Botox. De eerste, schuchtere lachrimpeltjes kunnen bloedmooi zijn. En zelfs de iets diepere groefjes ook. Waar wij altijd het meeste op letten bij nieuwe ontmoetingen is hoe goed iemand zich in zijn of haar vel voelt. Onderzoek heeft uitgewezen dat je hoogstens 5 jaar jonger kan geschat worden, meer niet. Tot een bepaalde leeftijdsgroep zal je altijd horen, hoe hard je ook probeert om er jonger uit te zien. Zorg er dus wel altijd voor dat je binnen die groep de meest knappe en frisse verschijning bent.

Je huid verzorgen van binnenuit? Drink voor het slapengaan SleepDust met verzorgend silicium. Voor overdag is SkinnyLove het jonge drankje bij uitstek (het helpt je ook een gezond gewicht behouden!).

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"