Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
dikker haar

4 natuurlijke manieren om dikker haar te krijgen

Een volumineuze haardos is voor veel vrouwen een droom. Helaas is niet iedereen gezegend met volle lokken. Dankzij deze vier natuurlijke manieren lukt het jou zonder problemen je futloze haar om te toveren in dikker haar.

Het grote geheim achter een volle en volumineuze haardos? De haargroei zelf. Het is belangrijk deze te stimuleren op een natuurlijke manier. Zo krijgt je haar vanzelf een boost zonder dat je daar speciale producten voor moet gebruiken. Het zijn niet alleen natuurlijke, maar ook goedkopere manieren dus!

1. Biotine

dikker haar

Biotine is vitamine B8 of vitamine H, een vitamine die je haardos en je huid een boost oplevert. De vitamine is oplosbaar in water, waardoor het moeilijk is om de aanwezige hoeveelheid ervan in het lichaam vast te stellen. De overschotten verdwijnen namelijk via de urine uit het lichaam. Je neemt de vitamine op uit voedingsmiddelen zoals zonnebloempitten, zalm, schapen- of geitenkaas en paddenstoelen. Voeg deze voeding dus toe aan je menu wanneer je graag dikker haar wil.

2. Hydratatie

waterflessen

Hydratatie kan je in deze context op twee verschillende manieren interpreteren. Ten eerste is het belangrijk om je haar te voeden met de juiste crèmes en producten. Een goede conditioner en kwaliteitsvolle shampoo maken je haar sterker en minder breekbaar, waardoor je haardos er voller uitziet. De tweede interpretatie heeft te maken met hoeveel water je iedere dag drinkt. Voldoende water drinken draagt evengoed bij aan een gezonde en volle haardos, zelfs nog meer dan een goede verzorging in de vorm van crèmes. Wie nog een extra boost wil geven aan het volume zit eveneens goed bij het drinken van het natuurlijke SkinnyLove. De vitamines in dit natuurlijke extract bevorderen de haargroei én de kwaliteit ervan.

3. Hoofdmassage

Het perfecte excuus om een ontspannende hoofdmassage te boeken voor jezelf? Een vollere haardos! Een hoofdmassage stimuleert de haargroei en de stevigheid van de haren. Wie een hoofdmassage krijgt, merkt na een tijdje een toename in de haargroei en een verbetering van de kwaliteit van het haar. Dat is een opoffering die we maar al te graag willen maken!

Lees ook: Dun en futloos haar? 5 tips die écht werken

Dankzij deze tips krijg jij dikker haar op een natuurlijke manier!

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"