Doorgaan naar inhoud
seks kerst

Ho ho ho! 5 redenen waarom jij vanavond al kerstseks moet hebben

Kerst en seks: de ideale combinatie! Elk jaar weer die zelfde vraag: wanneer zetten we de kerstboom klaar? Wat ons betreft: zo snel mogelijk! Want met de kerstsfeer in huis stijgt de temperatuur, om het zo maar te zeggen. Met lichtjes en glitter in de aanslag jaag jij de alledaagsheid de deur uit. En als het goed zit ook de sleur uit de seks. 5 redenen waarom jij ASAP moet overschakelen naar de kerstmodus.

1. Kerst = knus

Is het je ooit al opgevallen dat veel van je vrienden in de late zomer geboren zijn? You do the math. Amerikaans onderzoek bewijst het: tijdens de feestdagen voelen we ons allemaal wat beter in ons vel. We voelen ons bijna net zo ontspannen als tijdens de zwoele zomernachten (dank u, glühwein en schnaps!). Ook de symboliek van kerst lijkt nog te leven: we zijn meer bezig met familie (of met het starten van een nieuw gezinnetje?) Afgezien van het groepje kniezers dat Kerstmis (én Valentijn, én Sinterklaas...) met hartstocht haat, heeft het gros van de bevolking véél goesting naarmate het einde van het jaar nadert.

2. Kerst = sexy

kerst seks vrouw makeupAl die tinten rood, groen en goud zijn sexy. In de kerstboom, maar vooral ook voor de (schaarse) kleding om je lijf. Tijdens de feestdagen doen we ons best om er wat mooier uit te zien. En dat maakt seks leuker. Niet alleen omdat het je partner een andere uitstraling geeft, maar ook omdat jij je als glamour queen zelfverzekerder voelt.

3. Kerst = coole foto's

Kerst is natuurlijk hét feest om alle registers open te trekken. De uitbundige versiering en de joligheid overal vormen op zich al de perfecte sfeerschepping. Doe er nog een schepje bovenop en stuur elkaar de hele dag lang sexy foto's. Die ugly christmas sweater is gebóren om snel weer uit te trekken. Zoek zo veel mogelijk feestattributen bij elkaar (sokken, mutsen, sjaals...), focus op die smeulende blik en film een pikante striptease !

4. Kerst = tijd

De week tussen kerst en nieuw lijkt altijd lekker lang. Alsof de tijd in het luchtledige is gevangen en jij in je übergezellige feestcocon. Nu je niet wordt afgeleid door werk of andere verantwoordelijkheden, ben je closer met je partner. Of je nu samen gaat feesten of binnenskamers geniet van de rust, extra tijd betekent meer avontuur. Misschien zijn die standjes uit het boek dat je elkaar vorig jaar cadeau gaf tóch niet zo ingewikkeld?

5. Kerst = lekker

kerst seks kop koekjesOesters, chocolade en champagne zijn de meest bekende afrodisiaca. Wist je dat er ook kruiden bestaan die je libido een boost geven? En laat nu net kerstkoekjes vol gember en kaneel zitten! Nog meer kaneel? Het smaakt top in zoete wijn en koffie. Gember heeft dan weer het voordeel dat het je maag verwarmt en de kou verdrijft. En het geeft je cocktails een spicy twist. Wil je graag dat je libido snel stijgt? Deze blends van pure, hoogwaardige gember zijn niet alleen veelzijdig, maar ook bijzonder krachtig. Je hebt maar enkele lepeltjes per dag nodig om onmiddellijk van het effect te genieten ;) Wil je heel het jaar door je seksleven oppeppen(en niet enkel rond kerst), maar hou je van afwisseling? Probeer dan zeker ook de andere smaakjes, zoals matcha of tijm!

Ben jij ook klaar voor een sexy countdown naar Kerstmis? Check dan ook deze ideeën en start zo je eigen kerst seks-adventskalender!

Vorig artikel Mooie en sterke nagels in 3 eenvoudige stappen
Volgend artikel Aha! Daarom zijn slimme dames meestal single