Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
voedingsmiddelen voor een betere weerstand

5 voedingsmiddelen voor een betere weerstand

Bij beter lenteweer hoort vanzelfsprekend een betere weerstand! Dankzij de vitamine D krijgt je immuunsysteem vanzelf al een serieuze boost waar je lichamelijk van mee profiteert. Toch is de impact van je voeding op je weerstand minstens even belangrijk. Dat mag je niet onderschatten.

Deze 5 voedingsmiddelen voor een betere weerstand maken je lichamelijk sterker, zodat je de lente helemaal fris en gezond kan starten!

1. Tijm

voedingsmiddelen voor een betere weerstand
Al sinds de tijd van de Egyptenaren, zo'n 3000 jaar geleden, wordt tijm gebruikt als een heilig kruid voor het lichaam. De krachtige werking van tijm heeft vooral effect op wie last heeft van een vervelende hoest of keelpijn. Tijm helpt de luchtpijp verwijden en kan daarom gebruikt worden om van een verkoudheid of een keelontsteking af te komen! Daarnaast bevat het kruid ook nog eens heel wat mineralen en zit het boordevol vitamine C. Die vitamine C is een cadeautje voor je immuunsysteem. In combinatie met de juiste ingrediënten en in de juiste hoeveelheid kan tijm wonderen verrichten voor je lichaam. De XYZ-booster van SkinnyLove ¹² bevat tijm als één van zijn topingrediënten!

2. Ginseng

voedingsmiddelen voor een betere weerstand
Ging-wat?! Ginseng! Is dit kruid voor jou nog onbekend? Dan verandert dat vanaf nu helemaal, want dit kruid fungeert als een natuurlijke ontstekingsremmer. Vroeger was het kruid alleen beschikbaar voor de rijken van de samenleving, maar vandaag kan het gelukkig ieder zijn gezondheid verrijken! Hoe ginseng dat aanpakt? Wanneer bacteriën en virussen een aanval plegen op jouw lichaam, dan gaat ginseng er alles aan doen om die dreigende infectie te lijf te gaan! Leuk weetje: 'Panax ginseng' is de officiële naam van de plant en dat betekent letterlijk allesgenezer. Deze allesgenezer vind je terug in de XYZ-booster van SkinnyLove⁴. Een lichaamsverwarmende fruit- en kruidendrank met een verkwikkende toets voor je lichaam. Ideaal om van die powerboost van ginseng en andere natuurlijke krachten te genieten!

3. Gember

 Wanneer het gaat over voedingsmiddelen voor een betere weerstand, kan gember natuurlijk niet ontbreken. Dit pittig kruid heeft een al even pittige werking dan zijn smaak doet vermoeden. Gember werkt zowel ontstekingsremmend als koortswerend en is perfect inzetbaar om ziekten te bestrijden. Een verkoudheid, griepje of een virale infectie? Gember lost het op! In een unieke samenstelling van andere ingrediënten kan gember daardoor echt wonderen verrichten voor je lichaam. Die andere natuurlijke ingrediënten versterken de werking van gember eens zo goed. Je vindt gember onder andere terug in het natuurlijke afslankmiddel SkinnyLove⁴ én in de XYZ-booster⁴. Twee topkeuzes voor wie zijn lichaam een extra dosis gezondheid wil schenken.

4. Kurkuma

voedingsmiddelen voor een betere weerstand
Wie gember zegt, denkt onmiddellijk ook aan die andere natuurlijke topper kurkuma. Net zoals gember is deze specerij een beetje een 'alleskunner' of allesgenezer zoals ginseng. Het is één van de krachtigste antioxidanten die je terugvindt in het rijtje van de kruiden. Als antioxidant kon kurkuma dus niet ontbreken in de unieke samenstelling van SkinnyLove⁴ en de XYZ-booster⁴. Vooral die laatste geniet optimaal van de immuniteitsversterkende krachten te wijten aan kurkuma in combinatie met ginseng, gember en tijm! Kurkuma for the win!

5. Salie

voedingsmiddelen voor een betere weerstand
Omdat niet alle voedingsmiddelen met een versterkende werking op het immuunsysteem even voorspelbaar moeten zijn - gember en kurkuma, we're looking at you - vervolledigt salie ook nog het lijstje. Deze plant wordt ook wel eens de vrouwenplant genoemd, omdat hij in de Oudheid gebruikt werd om symptomen van de menstruatie en de menopauze te verlichten. Verder bezit salie antimicrobiële en antibacteriële eigenschappen, door zijn onstekingsremmende werking. Dat geeft een enorme boost aan je weerstand, waardoor je meer bestand bent tegen allerlei ziektes die op je afkomen. Ook dit ingrediënt vind je terug in de XYZ-booster van SkinnyLove ¹²!
Op zoek naar een effectieve manier om je immuniteit te boosten? Dan zoek je best een product dat al deze 5 voedingsmiddelen voor een betere weerstand samen combineert. Een powerboost voor je lichaam gegarandeerd. De XYZ-booster van SkinnyLove⁴ ⁵ bevat ze allemaal! Heb jij hem al in huis?
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"