Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Alain aan de lijn: persoonlijk antwoord op al je vragen

Alain aan de lijn: persoonlijk antwoord op al je vragen

Heb je een vraag over één van onze producten, de werking van SkinnyLove of heb je nood aan advies wanneer het eventjes niet lijkt te lukken? Stel vanaf nu je vraag  persoonlijk aan Alain!

Persoonlijk advies van Alain

Laat een berichtje achter tijdens een livestream op onze Facebook-pagina of stuur het via Messenger. Alain neemt dan -wanneer hij tijd heeft- persoonlijk contact met je op. Hij weet als geen ander hoe het voelt om veel kilo's kwijt te moeten spelen en hij is natuurlijk Mr. SkinnyLove himself! Daarbij geeft Alain met alle liefde tijd en aandacht aan alle SkinnyLovers die een advies nodig hebben of een vraag willen stellen. Wij lijsten elke week een aantal vragen voor je op die zijn gesteld met de antwoorden en tips die Alain persoonlijk aan een SkinnyLover gaf. Zo profiteert iedereen van zijn kennis en kunde en krijg je wellicht antwoord op een vraag die je zelf had willen stellen.

Vragen van SkinnyLovers persoonlijk beantwoord door Alain

"Ik heb al veel gewicht verloren, maar mijn buikvet wil maar niet verdwijnen. Wat kan ik daaraan doen?"

Alain: "Buikvet is het moeilijkste vet om kwijt te spelen. Ik adviseer om -wanneer je 3 schepjes in de gele shake voor de namiddag doet- daarbij ook één of twee extra tassen te drinken met één schepje. In de avond bijvoorbeeld. Dit doet de job voor het buikvet² . Let wel: je moet SkinnyLove altijd rustig opbouwen. Te beginnen met een eerste schepje op de eerste dag, twee op de tweede en zo verder."* 

SkinnyLove namiddag "Ooit kreeg ik van mijn kinesist een oefening die kan helpen om het buikvet te verminderen: Ga plat op de grond liggen op een matje en leg je handen naast je lichaam. Trek je knieën op en druk je kuiten tegen je billen. Druk nu je bekken omhoog zo ver als je kunt. Hoe steviger je je handen op de grond legt, hoe gemakkelijker het zal gaan. Maar let op: forceer niets! Doe deze oefening enkel als het gaat. Dit doe je zo maximaal veertig keer per week, dat zijn er maar vijf tot zes op een dag."

"Ik slaap door mijn gepieker niet goed. Kan het kwaad wanneer ik de SleepDust elke avond neem?"

Alain: "Nee, dat kan zeker geen kwaad. Je kunt het iedere dag drinken, de rest van je leven zo je wilt. SleepDust is niet verslavend en de zoete smaak wordt veroorzaakt door de mandarijn-extracten die erin verwerkt zijn, niet door toegevoegde suiker of honing. SkinnyLoveproof dus. Het werkt rustgevend, waardoor je minder zult piekeren en ook beter zult slapen." SleepDust - natuurlijk alternatief voor slaappillen

Heb jij ook een vraag voor Alain? Laat het hem weten!

*Ben je net of nog niet gestart met SkinnyLove? Bekijk dan onderstaand filmpje:

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"