Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
relax idee

4 beproefde tips om je in no time beter te voelen

Ai, horen we dat goed? Heb je vandaag zeeën van tijd maar helemaal geen idee hoe je je dag op en top relax maakt? SkinnyLove to the rescue!

1. Maak van je woonkamer een echte bioscoopzaal.

Leen een beamer, een fantastische film en gooi de vloer vol met kussens en dekens. Netflix mag, maar ga liever voor echte bioscoopfilms, zoals Hollywoodclassics met een boodschap. De tearjerker 'It's a wonderful life' is heus niet alleen voor Kerstmis bedoeld. Ben je meer voor de zevende kunst van het avondland? Brief encounter. Geloof ons maar. Al van bij het begin, als die violen aanzwellen, wordt het een potje romantiek (of louterende tranen van melancholie als je in je eentje kijkt). En de kers op de taart? Met wat pikante snacks en cocktails (zoals deze pittige mood booster bijvoorbeeld) wordt zo'n avondje thuisbioscoop een heerlijk feestje.

2. Relax idee: tussen bad & bed

Vroeger werden tussen bad en bed verhaaltjes verteld, vandaag weet jij wel raad met dit tijdvenstertje. Zorg er in de eerste plaats dat je bubbelbad zo heerlijk is dat je jezelf op vakantie in eigen huis waant. Of als je een last-minute aanbieding vindt, kan je net zo goed genieten van een avondje op hotel, zelfs in je eigen stad. Steek in je weekendtas alleen een spannende outfit, massageolie en oké: een bundeltje extra kleren. (tips voor een stoute massage vind je in dit artikel) Een staycation of mini-uitstapje dicht bij huis kan ook perfect in je eentje. We zullen je niet vertellen wat je moet meenemen in je koffertje, maar heel wat mensen hebben aan een dik boek, muziek en de ingrediënten voor een lekker drankje al genoeg als relax idee.

3. Volg een salsa-les

Van alle dansen die je kan aanleren is salsa de allerheetste, toch? Om nog maar te zwijgen van de calorieën die je ermee verbrandt! In onze contreien is salsa wel populair, maar minder dan tango. De kans is dus groot dat je ook nog op het laatste nippertje wel ergens bij een dansgroep kan aansluiten. Alleen is dit een uitgelezen kans om je dansrepertoire uit te breiden met sexy moves. Met z'n tweetjes kan je je helemaal overgeven aan je partner. Of net heel hard lachen om elkaar. Hoe dan ook krijgt je relatie een boost.

4. Ga bowlen

Met bowling is het net zoals met botsautootjes of rolschaatsen: we durven er voor wedden dat het minstens 5(zo niet 10-jaar geleden is dat je je eraan hebt gewaagd. Als koppel heeft dit doordeweekse uitje net door zijn nostalgische toets iets magisch. Elkaar op een speelse manier de loef afsteken is altijd gezellig. Ook als single heeft zo'n kegelbaan z'n voordelen: lekker plagerig oogcontact maken met die knapperd naast jullie terwijl je achteloos de zoveelste strike scoort... Daar tekenen wij voor! Veel plezier en... relax!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"