Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud

Boekweit, één van de 7 geheimen van Alain...

Hoewel boekweit meestal wordt gezien als een graansoort, is het eigenlijk een zaad van een kruidachtige plant. En toevallig ook nog eens heel erg gezond!

"Boekweit hoort bij de trage koolhydraten. Als ik 's avonds boekweit eet en SkinnyLove* drink, dan val ik af. Bovendien zit boekweit boordevol rutine. Dat is een sterk antioxidant. Rutine vermindert klontering van bloed en remt ontstekingen. Vandaar dat ik steeds meer combinaties en gerechten zoek met boekweit. Want tegelijk lekker, gezond en afvallen.... da's waanzin!"

Recept van rijst met boekweit van mijn mama

2 avonden geleden heeft mijn mama Odette voor ons gekookt en we hebben online laten zien wat we aten. Iedereen vond haar rijst met boekweit er zo lekker uitzien, dat mensen me het recept zijn gaan vragen. Philippe, één van mijn naaste medewerkers heeft haar het recept gevraagd. En mijn mama de Phil graag ziet deelt ze het met plezier. Luister mee, geniet gezond en vermager vlot dankzij SkinnyLove en boekweit. boekweit-hart *SkinnyLove gebruikt de kracht van de natuur, dankzij de werking van ingrediënten als vijgcactus, gember, matcha groene thee en meer. Vijgcactus ondersteunt het afslanken dankzij een gunstige invloed op het vetmetabolisme. Gember bevordert de spijsvertering en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel. Matcha groene thee ondersteunt het afslanken en heeft een gunstige invloed op de bloedsuikerspiegel.
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"