Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Cheat day? Goed idee! En dit is waarom

Cheat day? Goed idee! En dit is waarom

Wanneer je gewicht wilt verliezen, denk je misschien dat het gedaan is met eten wat je maar wilt. Natuurlijk, op een dieet van junkfood ga je geen kilo's kwijtspelen. Maar nooit meer zondigen? Dat houdt niemand vol!

Wanneer je wilt afvallen, is het niet meer dan logisch dat je een aantal aanpassingen moet doen in je levensstijl. Dat wil overigens niet zeggen dat je jezelf op een streng dieet moet zetten, want dat is niet gezond, niet vol te houden en bovendien loop je een groot risico op het jojo-effect.

Elke week een cheat day

cheat dayReserveer elke week een dag om te zondigen. Ga op zondag bijvoorbeeld naar de bakker voor koffiekoeken of croissants en eet een taartje wanneer er iets te vieren valt. Door niet te streng te zijn voor jezelf kan je jouw slanke en gezonde levensstijl volhouden zonder te crashen.

Is een cheat day het excuus om je helemaal vol te stoppen met junkfood en ander mottig voedsel? Wel, de keuze ligt natuurlijk helemaal bij jou, maar wanneer je SkinnyLove drinkt, zul je merken dat de behoefte aan ongezond, vettig en zoet voedsel afneemt³. Je zult dan - ook op je chat day- eerder voldaan zijn¹⁰ wanneer je gaat voor de zak chips of koffiekoek. Dat betekent dus dat je op je cheat day lekker kunt zondigen, zonder je helemaal vol te stoppen! 

SkinnyLove

Nieuwsgierig geworden om SkinnyLove uit te proberen? Koop dan nu je eerste kuur¹  online of spring eens binnen in een van onze stores in Antwerpen, Hasselt of Kontich!

SkinnyLove kuur¹  bestellen

 

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"