Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
corona besmettingen

Hoe kunnen we meer corona besmettingen vermijden?

Het lijkt alsof ons land het relatief goed doet om de curve met corona besmettingen te beperken. Toch moeten we nog niet te vroeg van stapel lopen. Dat er momenteel redelijke cijfers zijn, betekent niet dat het gevaar geweken is. Verre van. Nu is het nog belangrijker om de maatregelen te blijven volgen, zodat het positieve effect zicht blijft voortzetten. Hoe kunnen we meer corona besmettingen vermijden de komende weken? We zetten alles nog eens op een rijtje voor jou.

1. Handen wassen

weerstand verhogen De kans is groot dat je handen ondertussen al schade ervaren van het overmatig handen wassen de afgelopen weken, maar dat zal nog niet vlug veranderen. Blijf grondig je handen wassen op elk mogelijk moment. Was je handen gedurende 20 à 40 seconden met zeep en spoel ze daarna nog eens grondig af. Wel is het belangrijk dat je je handen ook goed droogt met een handdoek, want natte handen, zijn een gemakkelijkere prooi voor bacteriën en virussen.

Lees ook: Welke maatregelen zijn er genomen tegen het coronavirus?

2. Blijf binnen

Ja, nog steeds! Blijf binnen en ga alleen naar buiten voor hoogstnodige verplaatsingen zoals naar de winkel gaan en wandelen of sporten. Spreek niet af met vrienden en familie waarmee je niet in één huis woont en hou van iedereen op straat minstens 1,5 meter afstand, zodat het virus zich minder snel kan verspreiden. Heb je last van een verkoudheid of voel je jezelf grieperig? Ga dan niet zomaar naar de huisdokter of het ziekenhuis, maar bel eerst naar je huisdokter, zodat hij kan evalueren hoe jouw situatie is. Blijf in uw kot, zoals Maggie zegt. Het is het waard. Zeker als je snel weer 'normaal' wilt kunnen functioneren.

Lees ook: Welke symptomen ondervind je bij corona?

3. XYZ-booster

XYZ-booster | krachtig en natuurlijk Door de XYZ-booster te drinken, heb je voor alle duidelijkheid geen 100% garantie dat er geen corona besmettingen meer zullen zijn. Wel zorg je zo voor een extra kans op een sterker immuunsysteem! Ook niet geheel oninteressant vandaag. De Immunity XYZ booster van SkinnyLove bevat tijm, ginseng, salie, appelsien en citroen. De combinatie van deze ingrediënten en de juiste hoeveelheden daarvan, maken het een absolute must voor wie op een natuurlijke manier zijn weerstand wil versterken en vrijer wil ademen.

4. Blijf rustig

mentaal gezond blijven Een vierde puntje om meer corona besmettingen te vermijden? Probeer rustig te blijven. We snappen dat het in een onzekere periode zoals deze moeilijk is om rustig te blijven en stress te verminderen, maar ook dat heeft een impact op je immuunsysteem. Sta op, drink je SkinnyLove en probeer ondertussen eens te denken aan al de dingen waar je dankbaar voor bent. Focus op het positieve en dat stressmonstertje verdwijnt naar de achtergrond voor je het weet!

Lees ook: Rustig blijven tijdens corona: 5 makkelijk toepasbare tips

Samen kunnen we het aantal corona besmettingen zeker verminderen! Samen staan we sterk!

Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo