Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
trucje nagels

Dankzij dit snelle, simpele trucje lijken je nagels langer

Nageltrends volgen elkaar in een pijlsnel tempo op, maar dit trucje om nagels langer te laten lijken overleeft alle tendenzen. Zo lijken je nagels eleganter en je handen ranker. What's not to love? Om ook zo'n prachtnagels te krijgen volstaat 1 trucje, en we geven je er graag nog een handjevol onmisbare tips bij:

1. Optisch kleurenspel

Dit trucje voor verleidelijke nagels is een beetje te vergelijken met contouren voor je gezicht. Het komt erop aan te spelen met licht en donker, zodat de vorm van je nagels beter uitkomt.
  1. Lak het hele nagelbed met een doorzichtige of huidkleurige nagellak.
  2. Vervolgens kies je één kleur. Deze breng je voornamelijk aan in het midden van je nagel. Laat aan de zijkant wat ruimte vrij. Hierdoor creëer je optisch meer lengte.
  3. Sluit af met een matte en doorzichtige topcoat zodat de lak goed blijft zitten.

2. Trucje voor lange houdbaarheid

trucje nagelsDe meeste onder ons nemen genoegen met een paar strijkjes nagellak, of zelfs maar 1 haal met het borsteltje als je een sneldrogende formule gebruikt. Jammer genoeg zijn al die supersnelle formules geen garantie voor een mooier resultaat. Volgens nagelstilisten moet je tot 10 x met korte halen over je nagels gaan voor een mooi en lang houdbaar resultaat.

 

3. Sneller droog zonder foefjes

Misschien heb je ooit wel eens een nageldroger gekocht (die dingen nemen veel plaats in!) en maar heel weinig gebruikt. Er bestaat dan ook veel makkelijkere manieren om je nagels in 1 minuut te drogen. Het is dan ook niet zo gezond om nagelverharders en sneldrogende formules te gebruiken, zoals we je in dit artikel haarfijn uitleggen. Het oudste middeltje van oma werkt nog steeds het beste. Voor nagels die in minder dan 2 minuten kurkdroog zijn, zet je je haardroger op de laagste stand.
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"