Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
moment beste seks

De allerbeste seks heb je op dít moment

Tips, die zoek je als je relatie in het slop zit. Of je hebt gewoon geen goede seks. Je krijgt dan te lezen dat je rollenspelletjes moet spelen, of spannende lingerie uitzoeken, of nog: experimenteren met nieuwe, ingewikkelde standjes.

Maar zou het niet wat eenvoudiger kunnen? Misschien is het moment dat we uitkiezen om te rollebollen niet geschikt? We denken bijna allemaal automatisch aan seks voor het slapengaan, of net bij het wakker worden. Dan hebben immers veel mannen een erectie, onder andere doordat hun testosterongehalte in de ochtend het hoogste is. Uiteraard is seks op die momenten niet verkeerd. Je slaapt er heerlijk door in en een orgasme vroeg op de dag kan je de hele dag op wolkjes laten lopen. moment beste seksToch komt de wetenschap nu met een verrassend nieuw inzicht. Misschien heb je de uitdrukking afternoon delight al eens gehoord? Wel, onderzoekers bevestigen nu dat mannen rondom de klok van 3 het meeste oestrogeen in hun bloed hebben. Dat maakt hen emotioneel meer betrokken. Dus als je houdt van puur genieten, neem dan eens vaker vrij op je werk. Probeer tijdens het weekend je siësta om te toveren in een 'fiesta'! Met andere woorden: een middagwip overtreft vaak een vluggertje in de ochtend, of routineuze avondseks. Nog een bijkomend voordeel is dat je door te vrijen rond de klok van 3 het traditionele middagdipje te slim af bent. Zo'n spannende onderbreking ontzenuwt je lichaam en geeft je weer vleugels voor de rest van de dag. Seks laat je bloed sneller stromen, daarom zie je er na de daad vaak zo fris en ontspannen uit.

En je huid? Die wordt getrakteerd op die geweldige blos. Wil je ook een mooie gloed op je wangen zonder seks? SkinnyLove zit tjokvol zuiverende ingrediënten zoals kurkuma, die er in combinatie met fruitvezels en vitaminen voor zorgen dat je huid gaat stralen.

Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo