Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
De vierde golf is een feit: nu is het tijd om overgewicht aan te pakken!

De vierde golf is een feit: nu is het tijd om overgewicht aan te pakken!

Mochten de mondmaskers begin oktober nog in de schuif, een krappe maand later kunnen ze er terug uit. De vierde golf is een feit. Voor wie nog steeds overtollige kilo’s met zich meesleept is dan ook nu de tijd om deze aan te pakken!

Lang hebben we niet kunnen genieten van onze 'vrijheid': de coronapas, mondmaskerplicht en telewerk zijn allemaal terug van effectief nooit weggeweest.

Of je nu gevaccineerd bent of niet, wat niet is veranderd is wanneer je overgewicht hebt, je een pak meer kans hebt op complicaties en – in het ergste geval – een ziekenhuisopname

Is het je de afgelopen 1,5 jaar niet gelukt om gewicht te verliezen of ben je bij gekomen, dan is het nu de tijd om hier serieus werk van te maken!

COVID-19 en obesitas

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen met obesitas ongeveer 20% meer kans hebben om in het ziekenhuis te worden opgenomen met COVID-19-symptomen in vergelijking met mensen met een lagere BMI, en ook meer kans hebben om ondersteuning van de ademhaling nodig te hebben, zoals beademing. Dit geldt voor alle onderzochte leeftijdsgroepen, ook voor jonge mensen.

Gewicht verliezen = minder risico op complicaties

Oók wanneer je gevaccineerd bent. Een goede reden dus om overgewicht aan te pakken.

Het eerste dat je nu denkt is waarschijnlijk: "Ik moet op dieet!" gevolgd door "Welk dieet?" en het starten met het onvermijdelijke maken van een lijstje van voedingsmiddelen die je vooral NIET mag eten. Maar waarschijnlijk  heb je jezelf dit al duizenden malen afgevraagd.. 

  • Welk dieet kan ik volhouden?
  • Welk dieet heb ik al geprobeerd?
  • Wil ik wel op dieet?

Heb je: 'geen', 'alle' en 'nee' geantwoord op deze vragen? Goed zo, want een dieet werkt niet op lange termijn. Een streng dieet om snel kilo's kwijt te spelen al zeker niet. Wat wel werkt, is jezelf een gezonde levensstijl aanmeten. Maar dat wist je al, toch? Wat je misschien nog niet wist, is dat SkinnyLove je zowel kan helpen met afslanken¹  als met een gezonde levensstijl. 

Moeiteloos afslanken met SkinnyLove

Met SkinnyLove heb je een natuurlijke drank in handen waar je moeiteloos blijvend mee afvalt¹ . SkinnyLove is géén dieet of maaltijdvervanger, je kunt gewoon bijven eten en drinkt twee keer per dag je shake met water en SkinnyLove doet de rest. Easy peasy én vooral gezond. Je drinkt de ochtend- en middagkuur gedurende de hele dag door. De kruidenmengeling herprogrammeert je smaakprofiel, waardoor je minder goesting krijgt in zoet of vet eten³. Bovendien bevat SkinnyLove een dubbele vetverbrander²  die je vetmetabolisme sterk ondersteunt² . Stop dus met diëten, start met afslanken!

NAAR DE SHOP

Vorig artikel Overgewicht en het coronavirus: hoe zat het ook alweer?
Volgend artikel Het hCG-dieet: waarom je er nooit aan moet beginnen