Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
10 jaar jonger

Dermatologen zweren bij dit natuurlijke middeltje om er 10 jaar jonger uit te zien

Ook puur natuur kan je er tot 10 jaar jonger uitzien. Je hoeft dus zeker niet onder het mes te gaan! Een natuurlijk middeltje werkt even goed, dat kunnen alle (goede) dermatologen bevestigen. Wat geschikte huiddokters nog meer kunnen is je gidsen naar de juiste bescherming voor je huid. En dat hoeft niet duur te zijn. Moeder Natuur heeft zo'n perfect middeltje, een perfecte all rounder om je huid in topconditie te brengen (en dus jaren jonger te laten lijken!)

*Tromgeroffel*... en dat natuurlijke middeltje heet... aloë vera!

Dit tropische plantje kan je opensnijden en het sap direct op de huid aanbrengen. Dat is in onze contreien nogal moeilijk. Toch verkoopt bijna elke drogist potjes met dit natuurlijke middeltje, zonder toevoegingen. Aloë vera is echt een basisbehoefte voor je huid. Noteer alvast de 3 volgende redenen:

1. Superhydratatie voor je huid

Aloë vera legt een verzachtende, hydraterende film op je huid, nog voor je je serum of creme aanbrengt. Zeker in de winter, of als je last hebt van een droge of gedehydrateerde huid is het ideal om elke dag je verzorgingsritueel te starten .

2. Aloë vera gaat huidveroudering tegen

Het vocht van het groene vetplantje is 1 van de krachtigste wapens uit de natuur tegen huidveroudering. Aloë vera zorgt er niet alleen voor dat je huid zachter en egaler wordt, maar zijn bestanddelen zorgen er ook voor dat de elastinevezels in de huid verlevendigen. Naast meer elasticiteit wordt er ook meer collageen aangemaakt, wat de vorming van rimpels tegengaat.

3.Anti-onzuiverheden

Dermatologen zweren bij een gave huid zonder acne of grote poriën, als teken van jeugdigheid. Aloë vera is rijk aan zink, dat een samentrekkende werking heeft op de poriën. Verder bevat het geniale plantje salicylzuur, een krachtige zuiveraar die mee-eters en puistjes helpt voorkomen, en ontsmettend werkt op de klieren die sebum aanmaken. Mocht je toch nog twijfelen, neem dan eens de proef op de som. Arm zal je er niet door worden; een tube pure aloë vera heb je al voor een appel en een ei. En toch is het 1 van de beter bewaarde geheimen uit de beauty-industrie!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"