Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
seks beter

Deze 3 simpele zinnetjes maken seks zo veel beter

Wordt seks beter door te praten? Door te communiceren alvast wel. Als je niet houdt van sexy talk, vind je wel een manier om de volgende magische zinnetjes over te brengen:

1. Ben vandaag m'n slipje vergeten...

Dit soort tekstberichtjes hoor je van op je werk (of misschien veiliger: tijdens het pendelen) te sturen. Zo sorteren ze meer effect! Niet alleen is het verrassingseffect weg als je hem dit sms'je stuurt vanuit de badkamer (duh:). Door de gedachte te wekken dat jij zo vrank en vrij rondloopt ver van hem weg maak je hem helemaal gek. Je kan er vanuit gaan dat het voorspel eigenlijk al is begonnen...

2. Heb 'n natte droom over je gehad

De wetenschap dat je de ster bent van iemand stoutste dromen en wildste fantasieën kan niet anders dan je ego strelen. Bovendien is het een perfecte manier om bepaalde wensen in bed uit te spreken zonder het rechttoe rechtaan te doen. Steek het op je onderbewustzijn en vertel in detail hoe je sexy droom eruit ziet. Je mag er gerust wat realiteit in verweven (de details van jullie laatste afspraakje en hoe jullie daarna wilde seks hadden kan je heel subtiel 'verrijken' met je nieuwe fantasie.)

3. Zalig, ga zo door...

Seks is de meest rauwe, ongefilterde vorm van communicatie binnen een relatie, dus zeg gewoon wat je eigenlijk voelt. Aanmoediging werkt nog steeds het beste (no surprise here:) dus sla daar je slag uit. Als je partner jouw gevoelige snaar wel heel meesterlijk weet te bespelen, zal hij of zij er dankzij dit korte zinnetje nog lang op voortborduren. Toch niet zo'n prater tussen de lakens? Een paar zachte kreuntjes en langoureuze zuchten zijn ook nooit weg.

Geniet van elkaar! Dit zou je ook kunnen interesseren: Geef je seksleven een boost dankzij deze (pikante) kruiden.

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"