Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Eczeem: Beauty Booster verlost je ervan dankzij celvernieuwing

Eczeem: Beauty Booster verlost je ervan dankzij celvernieuwing

Heb jij last van eczeem? Super vervelend, dat constant jeuken en krabben, de rode huid, de ongemakkelijke gevoelens. Het is een huidaandoening die veel voorkomt en bijzonder ongemakkelijk kan zijn.

Verlost van eczeem: de Beauty Booster is een ware revolutie

De strijd tegen eczeem kan lang en uitputtend zijn, en de gebruikelijke behandelingen bieden vaak maar een tijdelijke verlichting.

Lees het verhaal van David even mee: "Een klein jaar geleden begin ik steeds vaker jeuk aan mijn ellebogen te ervaren. Ik voel dat mijn huid daar veel droger was dan normaal. Ik grijp naar een gewone hydraterende crème, omdat ik meen dat het zo in orde zal komen.
Pas wanneer ik merk dat het continu verergert - en ik echt heel vaak moet krabben - ga ik ten einde raad naar de huidarts. Die herkent meteen dat het over eczeem ging en schrijft me een zalf voor. 

Ze drukt me op het hart dat ik daar niet zomaar in één keer mee mag stoppen, maar langzaam moet afbouwen.
En effectief, na een week of zo, is het jeukerige gevoel bijna volledig verdwenen. Nog wat later voelt mijn huid ook niet meer droog aan. 

Vanaf dat punt bouw ik het aanbrengen van die cortisone zalf heel nauwlettend af, zoals de arts het me heeft aangegeven.

Helaas, driewerf helaas, nog geen 5 weken later ben ik terug bij af. Het is te zeggen, mijn huid is opnieuw droog en de jeukerigheid is nog erger dan de vorige keer. Ik krab me soms zo hard dat ik ervan ga bloeden.

Terug naar de huidarts, die me zegt dat dit kan gebeuren. Gewoon opnieuw starten met een tweede kuur.
Daar heb ik geen zin in, want ik ben bang dat opnieuw hetzelfde zou gebeuren. En cortisone, da's toch ook niet alles.

Zo ontdek ik de Beauty Booster. Celvernieuwing, collageen, zink en nog enkele actieve ingrediënten.... Ik bestel het want ik heb toch niets te verliezen .

En het 'mirakel' geschiedt. Na 2 weken merk ik dat mijn linkerelleboog weer perfect aanvoelt. De rechterelleboog heeft een klein weekje langer nodig. Maar die was er ook veel slechter aan toe om te beginnen.
En... leuke bonus: als ik naar mezelf in de spiegel kijk, vind ik dat ik er in het algemeen frisser uitzie. Mooi meegenomen, toch?

Ik zweer vanaf nu voor mijn huid en als dat eczeem ooit nog zou durven terugkomen bij de Beauty Booster. Want die is ook nog eens lekker om drinken."

Gebeurt zoiets vaker?

Ja, helaas is het typisch voor mensen dat ze verschillende kuren met cortisone zalf achter elkaar voorgeschreven krijgen tegen eczeem. Dat helpt een tijdlang prima, maar zeer vaak komt het eczeem na het stopzetten van de behandeling nog veel feller dan voorheen terug.

Wat is eczeem eigenlijk?

Eczeem is een algemene term die wordt gebruikt om verschillende soorten huidaandoeningen te beschrijven die roodheid, zwelling, jeuk en soms blaren veroorzaken. Het is een chronische huidaandoening die komt en gaat, en het kan op elk deel van het lichaam voorkomen, hoewel het het meest voorkomt op de ellebogen, knieën en het gezicht.

Traditionele behandeling: cortisone zalf

Cortisone zalf is een veelgebruikte behandeling voor eczeem. Het werkt door de immuunrespons van het lichaam te onderdrukken, waardoor de ontsteking en jeuk verminderen. Maar het is niet zonder nadelen. Langdurig gebruik kan leiden tot verdunning van de huid en andere bijwerkingen, zoals striemen en gemakkelijk blauwe plekken krijgen.

Verlost van eczeem dankzij de Beauty Booster

De Beauty Booster is een revolutionaire behandeling die, dankzij het stimuleren van de celvernieuwing, een einde kan maken aan je strijd tegen eczeem. Maar hoe werkt het precies?

Wat is de Beauty Booster?

De Beauty Booster is een geavanceerd voedingssupplement die is ontworpen om de algehele gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Het is een combinatie van 4 krachtige nutriënten die zijn ontworpen om de huid diep te voeden en te hydrateren, aangevuld met ook nog eens 11.000 mg collageen peptiden én hyaluronzuur. Dit geheel stimuleert sterk je celvernieuwing.

De impact van collageen op de huid

Collageen is een essentieel eiwit dat de huid stevig en elastisch houdt. Door de productie van collageen en de celvernieuwing te stimuleren, helpt de Beauty Booster om je huid te versterken en het herstel van beschadigde huidcellen te bevorderen.

Het bonuseffect van de Beauty Booster

Bovenop het bestrijden van eczeem

Eén van de extra voordelen van de Beauty Booster ten opzichte van traditionele medische behandelingen met cortisone is dat het veel verder gaat dan verlichting van je huidprobleem. Omdat het de celvernieuwing stimuleert doorheen je hele huid, zal je ook merken dat je huid er algemeen jonger en strakker uitziet.

Persoonlijke ervaringen

Vele mensen die worstelen met eczeem en andere huidaandoeningen hebben de voordelen van de Beauty Booster al ervaren. Zij melden een aanzienlijke verbetering in hun huidconditie (verminderen donkere vlekken, minder rimpels...) naast de sterke vermindering van hun vervelende eczeem symptomen.

Professionele Aanbevelingen

Niet alleen patiënten, maar ook huidverzorgingsprofessionals en dermatologen bevelen de Beauty Booster aan. Ze prijzen zijn sterke effectiviteit.
De Beauty Booster is samengesteld door ons wetenschappelijk team met kennis van biomedische wetenschappen, een klinisch onderzoeker en een farmacoloog.

Is de Beauty Booster veilig voor alle huidtypes?

Ja, de Beauty Booster is veilig voor alle huidtypes. Het is ontworpen om de huid te voeden en de celvernieuwing te stimuleren, wat kan helpen bij het verbeteren van verschillende huidaandoeningen, waaronder eczeem.

Hoe snel kan ik resultaten zien met de Beauty Booster?

De meeste gebruikers zien binnen enkele weken verbetering, maar dit kan variëren afhankelijk van de ernst van het eczeem en de individuele huidconditie.

Een aantal gebruikers ervaart al in minder dan 2 weken een duidelijk merkbaar verschil!

Vorig artikel Geef je immuunsysteem deze herfst een liefdevolle boost!
Volgend artikel Voedingsdriehoek: jouw gezonde levensstijl begint hier