Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
egale huid

Een egale huid krijgen is makkelijker dan je denkt!

Je wil er graag 10 jaar jonger uitzien. Jouw omgeving zal waarschijnlijk talloze dure cosmeticaproducten voorstellen die een egale huid beloven. Die zijn allemaal overbodig. Dermatologen zijn het erover eens dat 100% natuurlijke producten ook werken! En SkinnyLove is zo'n product! Het is geen wondermiddeltje, maar iets waar je wel zeker verschil van gaat merken.

Waarom heb ik een droge huid?

eerste tekenen van huidveroudering egale huid Een van de belangrijkste functies van de huid is ervoor zorgen dat het natuurlijke vochtverlies wordt beperkt. Dat is de taak van de opperhuid, waarvan de buitenste laag bestaat uit een hoornlaag. Die hoornlaag is rijk aan eiwitten die vocht vasthouden. Bij een droge huid bevat de opperhuid te weinig vetten. Dus dan bevat de hoornlaag waarschijnlijk ook onvoldoende eiwitten. Als gevolg hiervan houdt de huid te weinig vocht vast, waardoor ze uitdroogt en gaat schilferen.

Lees ook: Zo ga je voor een gezonde barbecue op een zonnige dag

Dé oplossing voor een mooie en egale huid

egale huid Een goede manier om van een droge huid af te komen is je voedingspatroon aan te passen. Het is belangrijk dat je de juiste vitaminen en eiwitten binnen krijgt die je huid nodig heeft. Kurkuma en peper maken jouw huid weer gezond. Je zal merken dat je er frisser en jonger uitziet als je SkinnyLove gebruikt. Rozemarijn helpt om je je lichaam inwendig te zuiveren⁶ van slechte stoffen, wat zorgt voor een betere gezondheid! Door antioxidanten krijg je een sterkere weerstand⁴ en word je minder snel ziek. Al deze ingrediënten zitten in de SkinnyLove kuren! Je smaakprofiel verandert³  en je zo minder zin zal krijgen in zoete snacks. Bovendien zorgt een dubbele vetverbrander ervoor dat je afvalt² .  Alleen maar voordelen om SkinnyLove uit te testen dus!

Vitamine C voldoende water drinken egale huid

Vitaminen zijn natuurlijk onmisbaar de huid, zeker vitamine C. Vitamine C draagt bij aan een gezonde, goed beschermde huid. Zorg er dus voor dat je dagelijks genoeg vitamines binnenkrijgt. Voldoende water drinken is eveneens goed om jouw huid te verzorgen. De huid heeft water nodig om optimaal te kunnen functioneren. Hoe meer water je drinkt, hoe gezonder je huid. De Immunity Booster ⁴ is rijk aan Vitamine C én zorgt voor een stevige immuniteitsboost. Meng het met je water voor een lekker smaakje van appelsien en citroen.

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"