Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
een natuurlijke energieboost

Een natuurlijke energieboost dankzij deze 4 geheime ingrediënten

Gezonde voeding werkt het best om jou een natuurlijke energieboost te bezorgen. En zeg nu zelf, wat meer energie is altijd wel welkom. Des te meer reden om te kiezen voor gezonde voeding die je lichaam gezond houdt en jouw energieniveau helemaal aanvult tot je klaar bent om er tegenaan te gaan. Of het nu ochtend, middag of avond is, deze vier geheime ingrediënten geven jou op élk tijdstip van de dag een natuurlijke energieboost. Wedden dat je binnenkort niet meer zonder deze natuurlijke favorieten kan?

1. Matcha

natuurlijke energieboost In matcha zit cafeïne, net zoals in koffie, met het grote verschil dat matcha een wondermiddeltje van de natuur is en boordevol antioxidanten zit die jouw lichaam interpreteert als een groot geschenk voor de gezondheid. Een eerste manier waarop matcha jou een natuurlijke energieboost oplevert, is het stimuleren van het in slaap vallen. Wie matcha drinkt, slaapt beter en staat 's morgens meer uitgerust op. De antioxidanten in matcha zorgen er verder voor dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Daardoor krijg je minder snel zin in zoete snacks die jou een energiedipje opleveren kort na het verorberen ervan. Verder voert de aanwezige stof chlorophyll schadelijke stoffen in je lichaam makkelijk af, waardoor alleen de goede voedingsstoffen overblijven, met een energierijk gevoel als gevolg. Tot slot is matcha ook een echte vetverbrander die je metabolisme een boost geeft. Geen fan van de overheersende smaak? Probeer dan het natuurlijke SkinnyLove waarin matcha zit. De smaak wordt geneutraliseerd door andere ingrediënten zoals kaneel en kurkuma, die het gezonde effect van matcha nog eens versterken. Lees ook: Het matcha mirakel: thee als vetverbrander

2. Kurkuma

wittere tanden En over kurkuma gesproken, dat is ook één van de geheime ingrediënten die jou een natuurlijke energieboost opleveren. De beste manier om vermoeidheid tegen te gaan, is door gezond te eten. Voeg aan je heerlijke groentjes wat kurkuma toe voor een extra energieboost. Onze favoriet? Bloemkool met kurkuma, heerlijk! De geelwortel maakt je lichaam in het algemeen gezonder en neemt heel wat oxidatieve stress weg, waardoor je minder vermoeid rondloopt. Bovendien affecteert het bestanddeel curcumine in kurkuma de manier waarop je lichaam vet opslaat. Het reguleert de vetopslag en ons metabolisme. Ons favoriete tussendoortje om een natuurlijke energieboost van te krijgen? Deze craving killer bar met ananas en kurkuma. Dag dipje! Lees ook: Kurkuma en gember: hét dreamteam voor een gezond gewicht

3. Gember

verse gember bewaren De gember kan natuurlijk ook niet ontbreken in het ingrediëntenlijstje dat jouw lichaam een natuurlijke energieboost bezorgt. Gember bevat heel wat extracten die de energie verhogen en de vermoeidheid verminderen. Verder helpt het jouw energieniveau te herstellen en te behouden, waardoor je een hele dag lang alles gedaan krijgt wat je wil doen. Naast een hoger energieniveau stimuleert het net zoals matcha en kurkuma jouw vetmetabolisme. Je krijgt dus niet alleen een energieboost, maar je lichaam verbrandt er ook meer energie door. Op alle vlakken een winnaar dus! Wil je het effect van gember optimaliseren? Combineer het dan met een ander ingrediënt voor nog meer energie. Kies hier bijvoorbeeld voor Ginger BLAST met gember, matcha én citroen voor een optimaal effect.

4. Kaneel

kaneel Tot slot geeft ook kaneel een natuurlijke energieboost. Als tussendoortje is de craving killer bar met appel en kaneel een absolute aanrader. Kaneel maakt deel uit van de speculaaskruiden en is de ideale gezonde zoetmaker om jouw gezonde snacks wat op te smukken. Het kruid stimuleert je spijsvertering waardoor je beter in je vel zit en een opgeblazen buik verleden tijd is. Een maaltijd waarin kaneel verscholen zit, doet je energiepel de hoogte inschieten. Van een powerboost gesproken. . Lees ook: Is kaneel een wondermiddel voor onze gezondheid? Deze geheime ingrediënten die een natuurlijke energieboost opleveren zijn het bewijs dat de kracht van de natuur nog altijd het beste medicijn is voor al je gezondheidskwaaltjes!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"