Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
sterkere immuniteit

Een sterkere immuniteit? Deze 4 kleine dingen helpen écht

Een extra immuniteitsboost kunnen we allemaal gebruiken. Panikeren heeft alvast geen zin, want stress maakt je lichaam zwakker en vatbaarder voor ontstekingen. Een sterkere immuniteit? Die krijg je dankzij deze 4 kleine dingen. Zo geef je die kleine virusjes geen kans!

1. Was je handen

sterkere immuniteit Was je handen elke keer na een toiletbezoek, wanneer je in aanraking bent gekomen met iemand anders of wanneer je een klink aanraakt. Nog meer dan anders is het des te belangrijker om je handen voldoende te wassen mét zeep. Gedurende 20 tot 40 seconden je handen wassen, is voldoende om heel wat bacteriën mee weg te spoelen. Don't forget to wash your hands, kids! Een extra handgel om tussendoor regelmatig je handen te reinigen is ook een goed idee.

2. Vermijd begroetingen met hand

De beleefdheid vraagt dan wel om elkaar een hand te geven wanneer je elkaar ziet, maar in het geval van veel virussen en bacteriën sla je die sociaal verplichte handshake toch maar best over. Wuif naar elkaar of zeg gewoon hallo. Dat volstaat! Het heeft geen zin om elkaar onnodig aan te raken en meer bacteriën te verspreiden. Alles voor een sterkere immuniteit!

3. Drink de XYZ-booster

sterkere immuniteit Een sterkere immuniteit krijg je wanneer je zorg draagt voor je lichaam. En dat betekent: hydrateren! Uiteraard praten we hier dan niet over frisdrank, want ongezonde voeding en dranken gaan je net toegankelijker maken om ziek te worden en komen je immuunsysteem niet ten goede. De XYZ-booster is dé perfecte drank om aan je warm water toe te voegen! De lichaamsverwarmende fruit- en kruidendrank bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten zoals gember, ginseng, tijm, salie en kurkuma die jouw lichaam een warme boost geven. Drink verstandig en boost je lichaam!

Lees ook: Hoe werkt SkinnyLove? Deze fases doorloop je op weg naar een gezond leven

4. Eet gezond

Een advies dat je misschien ondertussen al beu gehoord bent, maar in tegenstelling tot wat je denkt is gezond eten vooral niét saai. Je kan ook gezond genieten van heerlijke maaltijden. Probeer eens een boekweitpasta uit in plaats van witte pasta! Je merkt snel dat je vlugger voldaan bent én dat je langer verzadigd blijft. Complexe koolhydraten zoals boekweit, volle rijst en gerst zijn de koolhydraten die je lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Ook voldoende groenten en fruit zijn een absolute must. De SkinnyLove spreads en bars zijn tussendoortjes waar je van kan smullen zonder schuldgevoel. Ideaal om je lichaam sterker te maken! Wie gezonder eet, heeft automatisch een sterker lichaam en is meer bestand tegen allerlei bacteriën en virussen. Keep it simple voor een sterkere immuniteit.

Lees ook: Immuunsysteem boosten? Dat lukt dankzij deze onmiddellijk werkende trucjes

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"