Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
eten en drinken bij warm weer

Wat kan je best eten en drinken bij warm weer?

Eind deze week lopen de temperaturen op tot maar liefst 34 graden, jippie! Van die staycation in eigen land kan je dan toch eindelijk een beetje genieten. Ook al vier je die staycation in beperkte mate door rekening te houden met de maatregelen, het zonnetje en de warmte ervan maken dat alvast meer dan goed. Met dit warme weer is het vooral belangrijk dat je voldoende drinkt en ook voldoende blijft eten. Dit is het beste eten en drinken bij warm weer dat jou een hele dag lang fris houdt!

Wat kan je het best drinken?

Water

eten drinken warm weerDat water met stip op nummer één staat wanneer het over verfrissende dranken gaat, dat weet je al. Bij warm weer geldt dat nog meer. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid water voor volwassenen is 1,5 liter. Tijdens een gewone, doordeweekse dag verbruikt je lichaam heel wat water - door onder andere te zweten - waardoor het belangrijk is om je vochtpeil voortdurend aan te vullen. Het spreekt daardoor voor zich dat een extra hete dag om nog meer aanvulling van dat vochtpeil vraagt. De gouden tip om van je water te genieten zonder dat het een 'saai' smaakje heeft? Het natuurlijke SkinnyLove. Dit voedingssupplement bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en zorgt ervoor dat je vlotter je water binnenkrijgt. Daarnaast vermindert het je zin in zoet³  activeert het je vetmetabolisme²  én heeft het een afslankend¹ effect dankzij ingrediënten zoals vijgcactus en kurkuma. Voldoende water drinken een uitdaging? Dankzij SkinnyLove lukt het je zonder enige moeite!

Lees ook: Genoeg water drinken moeilijk voor jou? Niet dankzij deze 3 simpele tips!

Andere verfrissingen

eten drinken warm weerKies je op een warme dag al wel eens graag voor een fris pintje of een cocktail als verfrissing? Dan ben je zeker niet alleen. Hoewel dat zeker kan smaken, is het niet de beste keuze wanneer je aan het werken bent aan je gezondheid. Droom je soms van een ideale wereld waarin je kan drinken van een cocktail die goed is voor je gezondheid? Of nog beter: droom je van een cocktail die vetverbrandend* én afslankend* werkt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Vanaf nu geniet jij op een warm terrasje van de Summer Booster Cocktails van SkinnyLove.

In de aanbieding? Mojito, El Presidente en Sex on the beach. Allemaal gezonde versies van je favoriete cocktails. Dream come true! *Matcha groene thee ondersteunt de gewichtscontrole en heeft een gunstige invloed op het vetmetabolisme

Lees ook: Dit doet alcohol écht met je huid

Wat eet je het best bij warm weer?

eten drinken warm weerGroenten en fruit zijn de ideale manier om ook via voeding voldoende water binnen te krijgen. Combineer ze met een complex koolhydraat zoals boekweitpasta om er een verzadigende maaltijd van te maken. Een koude salade met Craving Killer Mix is ook een aanrader om op een warme dag bijvoorbeeld bij een gezonde barbecue met je bubbel te serveren.

Heb je door het warme weer geen honger? Probeer dan toch lichte maaltijden over de dag te verspreiden in plaats van maar één maaltijd te nuttigen. Ook op warme dagen moet je metabolisme actief gehouden worden wanneer je je lichaam gezond wilt houden! Anders bestaat de kans dat je dat tekort aan voedingsstoffen de volgende dag gaat compenseren. Je lichaam de nodige voedingsstoffen geven door minstens vijf keer per dag te eten, houdt je lichaam in balans.

Die balans is essentieel om je slanke doelen te bereiken. Denk je bij warm weer meteen aan 'gezonde' salades met... mayonaise? Laat die traditionele mayonaise dan achterwege en kies bijvoorbeeld voor de slanke SkinnyLove spread mayo op basis van courgette. Wedden dat je die eerste zelfs niet meer lekker gaat vinden?

Eerder fan van een pikante dressing? Dan heb je geluk! Spicy food heeft namelijk een positief effect op je vetmetabolisme. Onze favorieten? De SkinnyLove Super Chili Spread, SkinnyLove Spread | spicy tomato, SkinnyLove Spread | Spicy Black Olive Tapenade en SkinnyLove Spread | hot & spicy. Hoe spicyer hoe beter als je het ons vraagt!

Wat je het best kan eten en drinken bij warm weer? Héél veel dus. Jezelf niets ontzeggen en luisteren naar je lichaam is wat telt: of het nu warm is of niet.

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"