Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
zekerheid over relatie

Dankzij deze signalen weet je dat je relatie gaat blijven duren

Je hebt een fantastische partner die je heel graag ziet en waar je jezelf mee amuseert. Je hebt het gevoel dat hij wel eens de ware kan zijn en dat 'voor altijd' deze keer meer betekent dan ooit. Ergens is er wel een angst aanwezig om hem te verliezen. Echt zeker weet je het nooit, toch? Deze vier signalen wijzen erop dat je relatie gaat blijven duren. Hallo zekerheid!

1. Samen dingen doen is leuk

activiteiten bij lenteweer Jullie doen heel veel dingen samen en wanneer jullie niet bij elkaar zijn, mis je de andere stiekem al. Je kan niet wachten tot jullie weer eens uit eten gaan, samen kunnen gaan sporten of gaan wandelen in het park. Je bent gewoon heel graag bij elkaar en het is ook altijd leuk. Jullie relatie is veel meer dan seks alleen, ook alle andere activiteiten voelen aan als quality time en je hebt het gevoel dat je hem niet beu wordt, zelfs niet na al die jaren.

2. Sterke communicatie

Iedereen weet dat een sterke relatie start bij goede communicatie. Wanneer een van jullie een berichtje stuurt met een vraag, wordt er gewoon op gereageerd zonder dat de andere vier uur op een antwoord moet wachten. Zo geven jullie elkaar het signaal dat je niet wil dat de andere denkt dat er iets aan de hand is. Verder praten jullie veel, zowel over de leuke als de minder leuke dingen. Als iemand van jullie iets dwarszit, is de andere de eerste met wie jullie dat willen delen. Zo weten jullie waarom de andere misschien wat minder goed gezind is. Twijfels en misverstanden worden op een verstandige manier uitgepraat, jullie begrijpen elkaar dan ook door en door.

3. Plannen maken voor toekomst

relatie blijven duren De toekomst is voor jullie geen gevoelig punt. Meer nog, jullie fantaseren maar al te graag over 'later' en over hoe jullie leven eruit kan zien. Dat schrikt niemand van jullie af, jullie worden er net enthousiaster door. Je weet dan ook dat jullie over vijf jaar nog steeds aan elkaars zijde zullen staan en dat die plannen ook werkelijkheid gaan worden. Een toekomst zonder elkaar? Dat bestaat niet.

4. Gevoel voor humor

Naast het graag bij elkaar zijn, een goede communicatie en plannen maken voor de toekomst, delen jullie ook hetzelfde gevoel voor humor. Jullie kunnen alles wat relativeren en op het juiste moment kunnen jullie altijd met elkaar lachen. Het moet er niet altijd serieus aan toegaan en jullie kunnen helemaal jezelf bij elkaar zijn. Een verschillende soort humor kan namelijk na verloop van tijd voor onbegrip zorgen. Dat is dus eveneens een factor die een grote rol speelt.

Lees ook: Waarom elkaar plagen het beste is wat je kan doen voor je relatie

Als deze 4 factoren aanwezig zijn in jullie relatie weet je met zekerheid dat jullie relatie gaat blijven duren. Het is ongetwijfeld echte liefde tussen jullie!

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"