Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Gedaan met die winterkilo's! Ben jij klaar voor de lente?

Gedaan met die winterkilo's! Ben jij klaar voor de lente?

De vogels zijn er klaar voor, de bloemen zijn er klaar voor, de hele natuur is er klaar voor. Maar ben jij klaar voor de lente? Zijn die winterkilo's stiekem terug bijgekomen? Je hoeft niet te panikeren: het is nog niet te laat om straks  je slanke benen te showen!

Winterdip

joggingbroekIn de winter verstoppen we ons allemaal onder meerdere laagjes kleding. Afgelopen winter kwam daar door de lockdown de dagelijkse jogging met bijbehorende slobbertrui bij. Heerlijk toch, die losse kleding waarbij je die extra kilo's niet goed kon zien? Maar misschien ben je di-e 'corona-look' stillekes aan beu en snak je naar een leuke lente-outfit. En dan..  zie je opeens twee melkflessen waar eerst je benen zaten, en ja.. die extra kilo's. De weegschaal lijkt tegen je te zeggen: "Jij gaat niet meer passen in dat leuke kleedje/shortje van vorig jaar" en je durft al helemaal niet aan een bikini/zwemshort te denken. Je bent dan misschien niet de enige, maar daar heb je nu even niets aan. Die kilo's moeten er gewoon af! En het liefst voor altijd, zodat de lente nooit meer zo hoeft te starten.

Diëten voor een bikini-lijf? Doe maar niet

afvallen zonder dieetHet eerste dat je nu denkt is waarschijnlijk: "Ik moet op dieet!" gevolgd door "Welk dieet?" en het starten met het onvermijdelijke maken van een lijstje van voedingsmiddelen die je vooral NIET mag eten. Zo is je zonnige lente-humeur in een klap omgeslagen in een winterdip. Vraag jezelf de volgende dingen eens af?
  • Welk dieet kan ik volhouden?
  • Welk dieet heb ik al geprobeerd?
  • Wil ik wel op dieet?

Heb je: 'geen', 'alle' en 'nee' geantwoord op deze vragen? Goed zo, want een dieet werkt niet op lange termijn. Een streng dieet om snel kilo's kwijt te raken, al zeker niet. Wat wel werkt, is jezelf een gezonde levensstijl aanmeten. Maar dat wist je al, toch? Wat je misschien nog niet wist, is dat SkinnyLove je zowel kan helpen met afvallen¹  als met een gezond eetpatroon.

Lees ook: Afslanken zonder dieet? Het kan!

Moeiteloos afvallen met SkinnyLove

klaar voor de lenteMet SkinnyLove heb je een natuurlijke drank in handen waar je moeiteloos blijvend mee afvalt¹ . SkinnyLove is géén dieet of maaltijdvervanger, je kunt gewoon bijven eten en drinkt twee keer per dag je shake met water en SkinnyLove doet de rest. Easy peasy én vooral gezond. Je drinkt de ochtend- en middagkuur gedurende de hele dag door. De kruidenmengeling herprogrammeert je smaakprofiel, waardoor je geen trek meer hebt in zoet³. Bovendien bevat SkinnyLove een dubbele vetverbrander²  die je vetmetabolisme sterk ondersteunt² . Stop dus met diëten, start met afvallen!
Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo