Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
gezond afvallen

Gezond afvallen en nooit meer diëten? Zo lukt dat écht

6 mei 2020 is uitgeroepen tot anti-dieetdag. Hoe je dat het best kan vieren? Door je lichaam alle voedingsstoffen te schenken die het écht nodig heeft, in plaats van allerlei voedingscategorieën en zogenaamde cheat meals te verbannen.

Bij SkinnyLove zetten we gezondheid altijd op de eerste plaats, dat houdt zowel mentale als lichamelijke gezondheid in. Gezond afvallen? Dat lukt je door de kracht van de ingrediënten zijn werk te laten doen. Nooit meer diëten, maar toch afslanken¹ en meer zelfvertrouwen krijgen? Het kan echt.

Meer zelfvertrouwen

gezond afvallen Eerst en vooral is het belangrijk om te benadrukken dat je perfect bent zoals je bent, of je nu 5 kilo te veel weegt of niet. Veel diëten praten ons het idee aan dat die 5 kilo minder je een hernieuwd zelfvertrouwen zullen schenken. Wat veel diëten je daarbij vergeten te vertellen is dat wanneer je op korte termijn veel gewicht verliest, en niets verandert aan je eigenlijke eetgewoonten, je die kilo's even snel weer bijkomt. Slim gezien. Want dan start je natuurlijk wéér met een nieuw dieet, dat je op korte termijn dezelfde resultaten beloofd.

Blijf dus zeker weg van zogenaamde quick fixes zoals sapjeskuren en soepdiëten, of diëten die je vertellen dat je één bepaalde groep zoals vetten niet mag eten of dat je een periode moet vasten. Die brengen jouw metabolisme helemaal in de war, waardoor de kans groter is dat het nog moeilijker wordt om op een gezond gewicht te geraken.

Gezond afvallen is veel belangrijker dan snel afvallen. Hoe je het ook draait of keert, overgewicht heeft een grote impact op je gezondheid. Een evenwichtige levensstijl waarbij je weet wat je eet en beseft dat heel wat voedingsmiddelen in de supermarkten gemaakt zijn om ons te doen verlangen naar meer, is essentieel om in topvorm te geraken. Diëten? Dat is absoluut niet nodig. Want wees eerlijk, werd jij ooit al gelukkig van een dieet waarbij je jezelf van alles ontzegt?

Lees ook: Een lentedetox? Zo pak je dat goed aan (en boost je je immuunsysteem)

Denk op lange termijn

gezond afvallen Bij SkinnyLove denken we daarentegen op lange termijn. Aan diëten doen we niet mee! Het natuurlijke SkinnyLove voeg je toe aan je water, waardoor je sneller je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid water binnenkrijgt. Voldoende water drinken, is al een eerste stap richting een gezonder lichaam. Naast het drinken van je ochtend- en namiddagkuur SkinnyLove raden wij aan om gewoon te blijven eten. 3 volwaardige maaltijden per dag, waarbij je zowel ontbijt, luncht als 's avonds eet, zijn absoluut nodig om je lichaam van voldoende brandstof te voorzien.

2 gezonde tussendoortjes per dag horen hier eveneens bij. Kies voor volwaardige voedingstoffen die je lichaam verzadigd doen voelen én die je lichaam makkelijk verteert. Door op die manier 5x per dag te eten en tussendoor je SkinnyLove te blijven drinken, laat je jouw maag sporten en blijft je spijsvertering voortdurend werken.

SkinnyLove bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten, omdat Alain - de creator van SkinnyLove - sterk gelooft in de kracht van de natuur. Zelf spreekt hij uit ondervinding, aangezien Alain dankzij SkinnyLove zelf 25 kilo is verloren¹ en vandaag nog steeds mooi op gewicht blijft. Hij werd gevolgd door meer dan 300.000 andere mensen bij wie op het Alains duurzame manier evengoed lukte.

Volwaardige maaltijden

seizoensgroenten van de lente Een volwaardige maaltijd bevat steeds voldoende groenten, fruit, koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten. Hoeveel horrorverhalen je ook al hebt gelezen over een bepaalde voedingscategorie, je lichaam heeft ze allemaal broodnodig. Gezonde vetten haal je bijvoorbeeld uit vette vis zoals zalm, tonijn of makreel.

Koolhydraten? Daar ga je voor complexe koolhydraten zoals boekweitpasta, gierst, parelgerst en volle rijst.

Uit groenten en fruit heb je een grote waaier aan keuze, waarbij je tussen de seizoenen door telkens weer nieuwe, verse smaken kan ontdekken. Een ontbijt kan perfect bestaan uit bijvoorbeeld een biologische cracker met boekweitsmaak, een slanke SkinnyLove spread zoals de SkinnyLove spread kersen - abrikoos en heerlijk vers fruit erbij.

Voor je lunch of je diner heb je een uitgebreide keuze aan seizoensgroenten of andere groenten, complexe koolhydraten en voldoende eiwitten en gezonde vetten. Stel je maaltijden altijd zo samen, dat je van iedere voedingsgroep iets binnenkrijgt.

Je gezonde tussendoortjes? Daar kan je kiezen voor verse groenten of fruit of voor de heerlijke, hongerstillende SkinnyLove bars en brownie. Een slank tussendoortje met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en andere stiekeme dikmakers, waardoor je 1) geen honger meer zal hebben en 2) minder verlangt naar andere zoete, ongezondere voeding³. Dit zijn allemaal suggesties, je moet zelf uitzoeken waar jij je het best bij voelt.

 

De kracht van de natuur

metabolisme Het grote voordeel van SkinnyLove? Je moet gewoon starten met SkinnyLove 's ochtends en in de namiddag te drinken. De rest komt vanzelf. Hoe dat kan? Door de natuurlijke ingrediënten zoals gember, kurkuma, rozemarijn, pompelmoes, matcha groene thee en nog zoveel andere toppers van de natuur, ga je jouw lichaam de smaak van de natuur leren kennen.

Elk van deze ingrediënten heeft zijn eigen positieve impact op jouw lichaam, waardoor je automatisch heel wat gezondheidsvoordelen ervaart. Zo hebben bijvoorbeeld kurkuma en vijgcactus een gunstige invloed op je vetmetabolisme² , waardoor je sneller vet verbrandt. Kaneel, matcha groene thee en gember zorgen dan weer voor een stabielere bloedsuikerspiegel³, waardoor je minder snel zin hebt in heel zoete voeding en te zoete voedingsmiddelen ook niet meer lekker vindt.

De smaak van de natuur? Die is ongezoet! En ongetwijfeld gezond. Drink SkinnyLove en laat je lichaam rustig wennen aan de kracht van de ingrediënten. Gezond afvallen¹ , dat lukt alleen als je jouw lichaam de tijd geeft iets nieuws te leren.

Heb je nood aan extra ondersteuning en motivatie? Alain en het hele SkinnyLove-team beantwoorden jouw vragen graag en staan met plezier klaar voor de nodige motivatie. Nooit meer diëten, gezond afvallen en goed in je vel zitten? Ook jij kan het.

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"