Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
gezond nieuw jaar

Een gezond nieuw jaar dankzij 5 gouden tips van Alain Indria

Het nieuwe jaar wordt steevast voorafgegaan door een periode vol eten, drinken en... nog meer eten en drinken. Begin je al te panikeren bij de gedachte aan al die extra kilo's die de feestdagen je hebben bezorgd? Dan smelt die stress dit jaar helemaal weg, dankzij de vijf geheime gezondheidstips van Alain Indria. Volgens Alain draaien de feestdagen rond genieten van lekker eten in goed gezelschap. Al de rest? Dat wordt opgelost! Hoe? Door aan damage control te doen. Lees snel verder om te weten hoe je een gezond nieuw jaar beleeft na een stevige feestperiode.

1. Drink SkinnyLove

SkinnyLove ochtend- en namiddagkuur Voor een gezond nieuw jaar heb je maar één simpele tip nodig: drink elke dag de SkinnyLove ochtend- en namiddagversie. Zeker na een periode van eten in overvloed is het belangrijk om je lichaam voldoende te hydrateren en de kracht van de ingrediënten zijn werk te laten doen. Je wil je lichaam opnieuw in een gezond evenwicht brengen. Dat betekent dat je elke dag al je maaltijden blijft eten, en tussendoor trouw je SkinnyLove opdrinkt. Je eet en smult mee van al het lekkers waar je zin in hebt en de rest laat je over aan het natuurlijke drankje zelf. Voor je het weet heb je jouw hele gezondheid gereset!

2. Ho-ho-holiday booster

Holiday booster Wil je jouw lichaam en je metabolisme²  extra ondersteunen na de feestdagen? Drink dan naast SkinnyLove ook de Holiday Booster. De Holiday Booster is speciaal gecreëerd voor tijdens de feestdagen. Dat merk je aan de prachtige kleur, de heerlijke wintergeur en de lekkere feestsmaak. Dit gezond feestaperitief drink je met water, zoals je gewone SkinnyLove, of met wat cava om er een feestelijke kerstcocktail van te maken. Het is de ultieme eindejaarsbooster waarmee je op gewicht kan blijven voor, tijdens en na de feestdagen. De Holiday booster zorgt voor een energieboost⁵, extra vetverbranding²  en een zuivering van je lever⁶. Drie effecten die héél welkom zijn na de feestdagen! En het beste nieuws? Als je nu een kuur SkinnyLove koopt, krijg je er een gratis Holiday Booster bij. Snel zijn is de boodschap!

3. Eet vijf keer per dag

gezonde kerst Zelfs als je het redelijk bont hebt gemaakt tijdens de feestdagen is het nog steeds essentieel om vijf maaltijden per dag te blijven eten. Op een dag eet je best drie volwaardige maaltijden en twee gezonde tussendoortjes. Geniet van een lekker ontbijt met heerlijke Pain des fleurs, vers fruit en wat SkinnyLove confituur. Als lunch kies je voor verse seizoensgroentjes zoals aardpeer, rode biet, rammenas, pompoen of knolselder. Eet daarbij wat Pain des fleurs en een van onze heerlijke biologische SkinnyLove spreads met bio spicy tomaten of olijven en je bent weer voldaan voor de rest van de middag. In de avond kies je voor een evenwichtige maaltijd samengesteld uit trage koolhydraten zoals boekweit, gerst of kasha en voldoende gezonde vetten en groenten. Als tien- of vieruurtje kan je smullen van een heerlijke SkinnyLove bar of een hongerstillende⁹ SkinnyLove brownie. Op die manier geef je jouw lichaam toch het ritme dat het gewend is, waardoor het al dat eten makkelijker verteert. Dat gezonde eetpatroon in combinatie met je SkinnyLove en eventueel zelfs de Holiday Booster houdt jouw metabolisme op gang.  

4. Geniet

gezond eindejaar Vergeet vooral niet te genieten van alle lekkere maaltijden die op je bord terechtkomen. Zolang je jouw SkinnyLove en eventueel de Holiday booster blijft drinken, wordt jouw lichaam voorzien van voldoende voedingsstoffen die de effecten van ongezond eten neutraliseren. Toch is het belangrijkste dat je vooral geniet van lekker eten en jezelf niets ontzegt. Dankzij SkinnyLove kan je alle gerechtjes eten zonder schuldgevoel en loop je bovendien minder risico dat je jezelf gaat overeten. Je merkt ongetwijfeld snel op dat je sneller verzadigd bent, waardoor je minder geneigd bent het héle buffet op restaurant op te eten. Al kan dat voor een keertje geen kwaad!

5. Even doorbijten

gezond eindejaar Tot slot is het belangrijk om te beseffen dat december en januari de moeilijkste maanden van het hele jaar zijn. Het is normaal dat je gewicht een kilootje schommelt, omdat je ongetwijfeld meer hebt gegeten en gedronken dan anders. Geef vooral de moed niet op en blijf je SkinnyLove

¹ drinken. Om de schade nog meer te beperken, drink je de Holiday Booster. Bijt nu door en je zal er de (gezonde) vruchten van plukken tijdens de rest van het jaar. Lees ook: Wil je jezelf vitaler voelen in 2020? Dan is dit dé gouden tip!

Kort samengevat raadt Alain dus aan om altijd trouw je SkinnyLove te blijven drinken en de Holiday Booster eventueel als extraatje toe te voegen. Voor de rest? Dan eet je alle maaltijden zoals die gepland staan. Zo simpel kan een gezond nieuw jaar zijn!

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"