Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
gezonde levensstijl volhouden

Een gezonde levensstijl volhouden dit jaar? Dat lukt je dankzij deze 3 handige tips!

Een nieuw jaar, een nieuwe poging om gezond te leven. We hebben ons allemaal wel eens schuldig gemaakt aan dit voornemen. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor jou. Of je nu op 1 januari, op 10 maart of op 14 juni start: dankzij deze drie handige tips ga jij die gezonde levensstijl volhouden dit jaar en is dit de laatste keer dat je dit voornemen hebt bedacht. Natuurlijk geldt hier: hoe sneller je begint, hoe sneller je resultaten ziet. Klaar voor de gouden tips voor een gezond 2020?

1. Drink SkinnyLove

gezonde levensstijl volhouden Wil je die gezonde levensstijl volhouden dit jaar? Het struikelblok voor veel mensen die gezonder willen leven, is dat ze zichzelf allerlei dingen gaan ontzeggen en het gevoel hebben dat ze er enorm veel moeite voor moeten doen. Dat zorgt ervoor dat het vaak mislukt, net omdat je zo gefocust bent op de dingen die je niet meer 'mag' eten. Eén advies: weg met die diëten, enter SkinnyLove! SkinnyLove is een natuurlijk voedingssupplement¹  dat je toevoegt aan je dagelijkse hoeveelheid water. Door ingrediënten zoals matcha groene thee, gember, kurkuma en rozemarijn krijgt je lichamelijke gezondheid een enorme boost. En meer dan dat. Na een tijdje trouw SkinnyLove te drinken, verandert je smaakprofiel³, waardoor je automatisch gezondere keuzes maakt. Het enige wat je eigenlijk moet doen om te starten met SkinnyLove? Het drankje drinken. De rest? Dat komt vanzelf. Klinkt niet slecht, toch?

2. Trakteer jezelf

gezonde levensstijl volhouden Gezond leven betekent allesbehalve niet meer kunnen genieten van lekker eten. Voel jezelf daarom absoluut niet schuldig wanneer je jezelf tegoed doet aan je favoriete maaltijd of die onweerstaanbare snack. Dat moet kunnen! Wanneer je jezelf 100% van de tijd al die dingen ontzegt, dan voelt het alsof dat gezond leven een straf is en dat is het absoluut niet. Het is net een verrijking. Wie SkinnyLove drinkt, zal na een tijdje daarentegen wel opmerken dat 'vettig' eten of bewerkte voeding met te veel suikers plots héél wat minder lekker smaakt³. Door de natuurlijke ingrediënten verlangen je smaakpapillen automatisch meer naar natuurlijke en pure voeding. Iets wat jouw gezonde levensstijl alleen maar ten goede komt. Voor de zoetebekjes voorziet SkinnyLove heel wat gezonde tussendoortjes vol volwaardige ingrediënten zoals kasha, boekweit en fruit. Probeer bijvoorbeeld eens een Craving killer bar met mango en mandarijn in plaats van een suikerwafel of ga voor de heerlijke hongerstillende brownie. Lekker smullen en afslanken tegelijkertijd? Yes, please

3. Weg met bewerkte voeding

SkinnyLove spread - spicy zongedroogde tomaten Hoewel SkinnyLove op zich al het werk doet en jou de gewenste gezondheidsresultaten bezorgt, kan het geen kwaad om bewuster bezig te zijn met wát je nu juist allemaal eet. Zo blijf je bijvoorbeeld beter weg van voeding vol toegevoegde stoffen en suikers die je niet nodig hebt. Dit type voeding bevat geen enkele nutriënt die je lichaam kan gebruiken, waardoor het jouw hele darmmicrobioom in de war brengt. Jouw darmmicrobioom is essentieel voor een optimale gezondheid en een vlotte spijsvertering. Laat dat voorverpakte beleg links liggen en kies bijvoorbeeld voor een heerlijke SkinnyLove spread bio spicy zongedroogde tomaten om je lunch mee op te fleuren. Kijk altijd naar de ingrediënten van alles wat je koopt en laat je niet misleiden door fancy woorden! Dat zijn vaak de meest ongezonde ingrediënten. Lees ook: Je doel bereiken en je voornemens volhouden lukt dit jaar dankzij deze 3 ultieme tips

Dankzij SkinnyLove en dankzij deze drie tips is die gezonde levensstijl volhouden geen probleem voor jou! Het is geen dieet, maar een manier van leven. En jouw gezondheid is die reis naar het eindresultaat wel waard, toch?

Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo