Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Ontmoet Hanne Claes: de onstuitbare Belgische sprintster die harten verovert

Ontmoet Hanne Claes: de onstuitbare Belgische sprintster die harten verovert

Hanne Claes is niet zomaar een naam in de atletiekwereld; ze is een bron van inspiratie en kracht. Want onze landgenote Hanne Claes liet enkele dagen geleden een persoonlijk record optekenen in Zwitserland.

Op de traditionele 400 meter liep de Belgische een tijd van 51"28, een verbetering van 57 honderdste ten opzichte van haar vorige persoonlijk record.

Hanne Claes wordt zo de 3e beste Belgische op de 400 meter aller tijden.

"Ook wij zijn hier een beetje trots op. Want sinds ongeveer 1 jaar dragen we bij aan de soepelheid van de gewrichten, het recuperatievermogen van de spieren en de extra bescherming tegen blessures bij Hanne Claes, met onze AX1 Forte."

Alida Indria, CEO en bio-medische wetenschapper 

"Ik gebruik dagelijks AX1 Forte en ben er zeer tevreden van"
Hanne Claes, Belgisch Olympisch atlete

Deze Vlaamse sprintster heeft met haar indrukwekkende snelheid en onverzettelijke geest talloze harten veroverd.

In dit artikel duiken we dieper in haar leven en haar onvergetelijke momenten op de baan.

Een duik in het leven van Hanne Claes en onvergetelijke momenten

Geboren op 4 augustus 1991 in het schilderachtige Leuven, werd Hanne al jong gegrepen door de sport. Als kind droomde ze ervan om grootse dingen te bereiken, en die dromen hebben haar naar de top van de atletiekwereld geleid.

Begin van haar atletiekcarrière

Hanne's eerste stappen in de atletiek waren een mengeling van nieuwsgierigheid en pure vastberadenheid. De lokale atletiekclubs zagen snel haar potentieel. Elke wedstrijd, elke training bouwde haar op naar iets groters.

Doorbraak en nationale prestaties

Hanne's doorbraak kwam met hard werken en offers. Haar toewijding leverde schitterende prestaties op nationale kampioenschappen op, waar ze het publiek keer op keer verblufte met haar ongelooflijke snelheid en vastberadenheid.

Internationale wedstrijden en successen

Al snel overschreed Hanne de nationale grenzen. Ze vertegenwoordigde België op de grootste podia, van de Europese Kampioenschappen tot de Wereldkampioenschappen. Haar prestaties lieten een onuitwisbare indruk achter in de internationale atletiekgemeenschap. 

Olympisch atlete

Voor Hanne werd een droom werkelijkheid met deelname aan de spelen deze zomer. Elk moment op dit wereldtoneel getuigt van haar harde werk, offers en onwrikbare geest. Deze ervaring is een hoogtepunt in haar carrière en een bron van trots voor heel België.

Persoonlijke records

Met een verbluffende tijd van 51.28 seconden op de 400 meter, zopas behaald tijdens de Resisprint Meeting, heeft Hanne haar naam vereeuwigd in de atletiekgeschiedenis. Dit persoonlijke record is meer dan een cijfer; het weerspiegelt haar bloed, zweet en tranen.

Inspiratiebronnen en motivatie van Hanne Claes

Wat drijft Hanne? Haar familie, mede-atleten en haar diepe liefde voor de sport zijn haar grootste inspiratiebronnen. Ze haalt kracht uit elke overwinning en tegenslag, vastbesloten om steeds weer op te staan en door te gaan.

Uitdagingen en overwinningen

Hanne's pad naar succes was niet zonder obstakels. Blessures en tegenslagen hebben haar uitgedaagd, maar met een onbreekbare wilskracht en doorzettingsvermogen heeft ze elke hindernis overwonnen en is sterker dan ooit tevoren.

AX1 Forte helpt Hanne Claes elke dag opnieuw aan de top van haar kunnen presteren

Het verhaal van Hanne Claes is er een van onuitputtelijke passie, doorzettingsvermogen en inspirerende overwinningen.

Sinds ongeveer een jaar neemt ze AX1 Forte, ons 100% natuurlijke krachtige supplement dat haar helpt bij het verbeteren van haar flexibiliteit, het gemakkelijker bewegen van haar gewrichten en het biedt haar enorm veel bescherming tegen blessures.

Haar reis toont wat mogelijk is met vastberadenheid, liefde voor de sport en de juiste keuzes. Hanne is een bron van inspiratie voor velen en een levende legende in de Belgische atletiek.

Wij duimen alvast allemaal voor haar prestaties de volgende weken. Jij toch ook?

"Ik ben je nog iets vergeten te vertellen, Hanne gebruikt in combinatie met AX1 Forte ook de Beauty Booster. Niet omdat ze er jonger wil uitzien (hoewel ze dat niet erg vindt natuurlijk), maar omdat die hoog gedoseerd is met krachtige collageen, wat ook uitstekend is voor haar gewrichten en soepelheid. 
Én als ze tot rust wil komen, want zo'n topatleet heeft na de spurten echte rust nodig, gebruikt ze onze Relax."
Alida Indria, CEO en Bio-medische wetenschapper

"Ik gebruik zelf trouwens ook de Beauty Booster. En ik zie elke dag het verschil als ik voor de spiegel sta."
Alida Indria

 

Ontdek zelf wat AX1 Forte voor jouw gewrichten en spieren kan doen >>

 

ax1 soepele spieren en gewrichten blik
Volgend artikel Begin nu aan de zomer van je dromen met SkinnyLove