Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
buitenlucht

Het effect van buitenlucht op jouw gezondheid

Veel mensen zitten veel meer binnen dan voor de quarantaine. Ze zijn daar zelf waarschijnlijk niet gelukkig mee, maar 't is wel goed voor ons klimaat. De luchtkwaliteit is fel verbeterd, zeker als je weet dat er minder fabrieken en auto's afvalstoffen de lucht in pompen. Gezonde buitenlucht inademen is belangrijk. Maar is die wel zo gezond? En welk effect heeft die op jouw immuunsysteem & weerstand? Je leest het hieronder.

Wat doet frisse buitenlucht met jou?

Frisse buitenlucht is letterlijk voor niemand slecht. Het zit vol met energie, en verhoogt jouw vitaliteit en levensenergie enorm. Hoe vitaler jij je voelt, hoe meer energie en geluk je ervaart. Je kan zelfs je weerstand opbouwen door je vaker buiten te begeven of het raam wat vaker open te zetten! Hieronder staan 3 tips die je helpen om optimaal te genieten van die buitenlucht:

1. Buiten gaan sporten

sport volhouden Dat regelmatig bewegen gezond is hoeven we jou niet meer te vertellen. Maar wist je dat buiten sporten nog veel beter is voor je weerstand dan wanneer je bij jou thuis of in de fitness sport. Door de frisse buitenlucht hebben ziektekiemen minder kans om te overleven. Ga dus alleen, met je partner of met vrienden buiten sporten. En vergeet je shaker met SkinnyLove zeker niet mee te nemen als je naar buiten gaat. Je kan bijvoorbeeld een half uur wandelen of fietsen per dag, dat is super simpel als je je te voet of met de fiets kinderen van school gaat halen. Ook een frisse wandeling in het bos of park zorgt voor meer energie en ondersteunt je immuunsysteem.

2. Verfris je huis

gezondheid Ook als je binnen zit kan je van frisse lucht genieten. Zet elke dag alle ramen open en laat een frisse wind door jouw huis circuleren. Je zal je er niet alleen opgewekter door voelen, maar je gaat ook veel beter kunnen ademen en slapen. Alle ongezonde lucht wordt zo gefilterd, wat je huis ineens ook een stuk gezonder maakt! Niks dan voordelen dus.

3. Met je gezin naar buiten gaan!

dankbaarBuiten spelen of wandelen geeft jouw kind de kans om te ontsnappen aan bacteriën van binnenshuis. Door vaker buiten te komen ontwikkeld jouw kind ook een sterker immuunsysteem en worden ze immuun aan sommige allergieën. Vergeet ook je ouders niet, ze zitten vaak alleen binnen. Neem ze mee als je gaat wandelen of een terrasje gaat doen. Ze zullen het appreciëren (en hun immuunsysteem ook). Om jouw weerstand nog beter te maken kan je altijd onze Immunity (XYZ) Booster proberen. Wat is dat? Een krachtige kruidenmengeling van tijm, salie, gember, kurkuma en ginseng. De citrusvruchten appelsien en citroen zorgen voor een frisse en verkwikkende toets! Perfect voor jouw immuunsysteem en weerstand te boosten!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"