Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
Hoe werkt SkinnyLove

Hoe werkt SkinnyLove? Deze fases doorloop je op weg naar een gezond leven

Het is zover: je hebt eindelijk je eerste kuur SkinnyLove in huis gehaald. Wat kan je nu verwachten van je aankoop? Je weet al dat dit de start is van een nieuw en gezond leven, maar het is evengoed belangrijk om te weten welke fases je lichaam allemaal doorloopt, zodat je weet of bepaalde dingen normaal zijn of niet. Hoe werkt SkinnyLove dan juist? Deze fases komt iedereen tegen op weg naar een gezonder leven.

De eerste stap heb je al gezet: SkinnyLove aankopen. Dan is het belangrijk om te weten wat je hier juist mee moet doen en wat je ervan kan verwachten. Zo ben je helemaal voorbereid om er een succes van te maken en laat je jezelf niet ontmoedigen door eventuele detox-effecten die kunnen optreden. Hoe werkt SkinnyLove?

Fase 1: SkinnyLove beginnen drinken

geluk vinden Start met 1 afgestreken maatlepel van de ochtendkuur SkinnyLove opgelost in 750 ml water, om te wennen aan de smaak. Drink dit langzaam op gedurende de voormiddag tot aan de lunch. Na je lunch doe je opnieuw 1 afgestreken maatlepel van de avondkuur SkinnyLove opgelost in 750ml water en drink je deze rustig op tegen het avondeten. De smaak kan even aanpassen zijn in het begin, daarom start je best met 1 lepel. Bouw langzaam de hoeveelheid op. Tegen dat jij de smaak lekker vindt en je lichaam gewend is aan de natuurlijke ingrediënten, kan je van de optimale dosis SkinnyLove én de effecten ervan beginnen genieten. Voor de rest moet je eigenlijk niet veel doen: gewoon je SkinnyLove drinken. Dat betekent dat je niets speciaal moet aanpassen aan je levensstijl en gewoon moet blijven eten zoals je bezig bent. Onthoud dat je met SkinnyLove niet op dieet bent, je wil niet dat een verandering in levensstijl je hele leven gaat beheersen. Je mag nog steeds genieten als je op restaurant gaat. Het enige wat je moet doen is gewoon SkinnyLove zijn afslankende

¹ werking de kans geven. De kracht van de ingrediënten doet het voor jou, als jij trouw je kuur blijft drinken. Starten maar!

Lees ook: Slank blijven tijdens de feestdagen? Dat lukt je sowieso op deze manier

Fase 2: Eerste resultaten

opgeblazen gevoel Drink je al een tijdje SkinnyLove? Dan is je lichaam ondertussen hopelijk gewend aan de ingrediënten. Het kan wel zijn dat je enige bijwerkingen in de vorm van detox-effecten ervaart zoals constipatie, diarree, een rommelende maag of een opgeblazen gevoel. Dat is heel normaal en betekent niet dat SkinnyLove niet werkt voor jou. Het is simpelweg het teken dat het natuurlijke drankje werkt en dat je lichaam zich aan het aanpassen is door overbodige gifstoffen uit het lichaam te laten verdwijnen. Ook je spijsvertering en darmflora passen zich aan waardoor je minder opgeblazen bent en de andere detox-effecten zoals constipatie evengoed afnemen. Heb je al minder zin in zoetigheden en ben je sneller voldaan met kleinere porties

³? Dan heeft het drankje al zeker effect op jou! Verder gaat deze natuurlijke vetverbrander

² jou naar een gezond gewicht brengen zonder dat je intensief moet gaat sporten. Dat komt door de krachtige combinatie van ingrediënten zoals vijgcactus, matcha groene thee, kurkuma en gember. Ook je huid gaat stralen

van deze natuurlijke ingrediënten. Daarnaast ervaar je meer energie

en slaap je veel beter. Blijf doorzetten ongeacht in welke fase je jezelf bevindt. De aanhouder wint!

Lees ook: Langer een gezond brein behouden? Schrap deze voedingsgroep dan zeker niet

Fase 3: Aanpassingen in je voedingspatroon

recept boekweitnoedels Wanneer de detox-effecten na de start met SkinnyLove zijn verdwenen, is het tijd om een paar extra aanpassingen te maken in je voedingspatroon om nog meer gewenste resultaten te bekomen. Lees: nog een maatje slanker en gezonder! Zijn de detox-effecten nog niet verdwenen? Dan kan je evengoed al rustig beginnen met aanpassingen maken, maar onthoud dat het allemaal langzaamaan mag. Gezond worden is een levenslang proces, daar staat geen termijn op. Eet voornamelijk volwaardige voeding. Vervang je aardappelen en witte rijst door volwaardige granen zoals boekweit, volle rijst, gierst en andere graanproducten die je voldoende verzadigd achterlaten door de grote hoeveelheid voedingsstoffen die ze bevatten. Laat brood achterwege en vervang dat door biologische Pain des Fleurs met een magere spread hierop zoals de SkinnyLove spread veggie américan. Blijf wel eten tot je volledig verzadigd bent. Het is niet de bedoeling dat je met honger van tafel gaat. Jezelf te weinig voeding schenken, wreekt zich later opnieuw in extra kilo's!

Lees ook: Langer een gezond brein behouden? Schrap deze voedingsgroep dan zeker niet

Fase 4: Tweede kuur

hoe werkt SkinnyLove De kans is groot dat je aan het einde van je eerste kuur op het maximum aantal schepjes SkinnyLove in de voor- en namiddag zit. Proficiat! Dat betekent dat de kracht van de ingrediënten zijn werk al heeft gedaan. Dan mag je een stapje verder gaan met de aanpassingen wat eetpatroon betreft. Wie het hele afslankproces nog een extra duwtje in de rug wil geven, kan focussen op SkinnyLove proof voeding. Dat houdt het volgende in. Ten eerste blijf je elke dag trouw je SkinnyLove ochtend- avondkuur drinken. Ten tweede eet je volwaardige koolhydraten die je voedingsstoffen schenken en je verzadigd achter laten. Witte pasta en witte rijst zijn lege voedingsstoffen die je lichaam niet vlot verteerd, simpelweg omdat je lichaam niets nuttig uit deze stoffen haalt. Vermijd ook te rijke voeding zoals avocado's, bananen en noten. Verder is het belangrijk om minstens vijf keer per dag te eten, om je metabolisme op gang te houden. Start met ontbijt, een gezond tussendoortje zoals een stuk fruit of Craving killer bar, lunch, nog een tussendoortje en een avondmaaltijd. Eet dus wat juist is voor jou en laat ongezonde voedingsstoffen die je terugvindt in koeken en snoep achterwege. Laat de kracht van de ingrediënten van SkinnyLove werken en focus daarnaast eveneens op de juiste ingrediënten. Tot slot koop je natuurlijk een tweede kuur zodat je mooi vooruitgang blijft zien!

Lees ook: Slank blijven tijdens de feestdagen? Dat lukt je sowieso op deze manier

Hoe werkt SkinnyLove? Heel eenvoudig dus! Gewoon je kuur opdrinken en er naast het drankje zijn werk laten doen!

Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo