Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
hoeveel gewicht kan je maximaal aankomen in een dag

Hoeveel kan je maximaal aankomen in een dag?

Hoeveel kan je maximaal aankomen in een dag? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, zeker nu het paasweekend vol chocolade voor de deur staat. De verleiding is groot en een cheat moment moet uiteraard kunnen. Maar hoeveel eitjes kan je dan eten zonder bij te komen? SkinnyLove helpt je alvast om de schade van je paaseieren te beperken. Lees hier hoe!

Hé, het is oké

hoeveel kan je maximaal aankomen in een dag

Eerst en vooral is het belangrijk om te vermelden dat af en toe 'zondigen' zeker oké is. Eigenlijk mag je het zelfs niet zondigen noemen, want je geeft jouw lichaam op dat moment waar je zin in hebt. Die paaseitjes gaan je gezonde vooruitgang heus niet meteen verpesten. Wie al een tijdje SkinnyLove drinkt, zal vanzelf merken dat hij met minder chocolade-eitjes tevreden is dan de jaren daarvoor. Dat komt door het effect dat de natuurlijke ingrediënten zoals vijgcactus, matcha groene thee en kaneel, waardoor je bloedsuikerspiegel² stabieler blijft en je minder zin hebt in zoet³. Als je een paaseitje eet, dan ga je meer genieten van de paaschocolade én voel je jezelf niet meer zo schuldig. Je merkt vanzelf dat je sneller verzadigd bent en dat die voortdurende nood naar 'meer' verdwijnt.

Lees ook: Zo ga je voor een gezonde barbecue op een zonnige dag

Zoveel?!

We kunnen je verder gelukkig geruststellen. Die ene keer zondigen met paaseitjes of iets anders, is minder erg dan je denkt. Geef de moed zeker niet op wanneer je het even moeilijk had en bent gezwicht voor de lokroep van de chocolade. Als jij voor de rest van de tijd SkinnyLove drinkt, gezond eet, voldoende beweegt en gaat voor gezondere tussendoortjes zoals de SkinnyLove bars, dan zit je zeker goed. Je moet al héél hard je best doen om je vooruitgang teniet te doen. Laat jezelf niet demotiveren en herneem gewoon de gezonde manier waarop je bezig was. Om één kilo bij te komen moet je bijna 3.500 extra calorieën eten bovenop je normale hoeveelheid eten op andere dagen. Dat betekent dat je op één dag tijd meer dan 5.500 calorieën zou moeten eten om een kilo bij te komen, wat extreem veel is. Toch gaat het natuurlijk in se niet over de calorieën, aangezien die niets vertellen over je voedingswaarden. Als jij 5.500 calorieën aan groenten eet, dan is de kans groot dat je op je gewicht blijft. Al is het heel onwaarschijnlijk dat je van deze voedzame groenten zoveel zou binnenkrijgen. Ze zijn zo vullend en zitten vol voedzame stoffen, waardoor je er niet zoveel van op krijgt. 5.500 calorieën aan ongezonde dingen zoals paaseieren daarentegen, daar zal je inderdaad van bijkomen. Dat komt omdat deze snelle suikers je steeds doen verlangen naar meer. Bovendien bevatten ze niet echt voedingswaarden waar je lichaam iets aan heeft.

Keep the rhythm

SkinnyLove gezond vermageren Die paar eitjes maken het verschil niet dit weekend, wanneer je trouw je SkinnyLove blijft drinken! SkinnyLove doet het werk voor jou. Hou het ritme vol, drink 's ochtends en 's middags jouw SkinnyLove en blijf zelfs als je te veel paaseitjes hebt gegeten jouw normaal eetritme behouden. Luister naar je lichaam en stop jezelf niet vol tot je écht niet meer kan. Wil je het toch anders aanpakken, maar wel genieten van een lekkere portie chocolade dit weekend? Ga dan voor de heerlijke hongerstillende SkinnyLove brownie of de SkinnyLove choco pasta. Even lekker, meer verzadigend én je smult jezelf slank. Kan het nog beter?! 

Lees ook: Gezond snacken wanneer je heel de tijd thuis bent? Dat lukt je zo!

Om een antwoord te geven op de vraag "hoeveel gewicht kan je maximaal aankomen in één dag", kunnen we alvast vertellen dat je jezelf geen zorgen moet maken en dat je gerust een paaseitje kan eten dit weekend, zonder dat je daar 5 kilo van bijkomt.

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"