Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
immuniteit boosten

Jouw immuniteit boosten? Deze 5 ingrediënten werken écht

Er zitten heel wat ingrediënten in de Immunity Booster ⁴ die belachelijk goed zijn voor jouw gezondheid en je immuniteit boosten! Laten we de kenmerken van de 5 belangrijkste ingrediënten eens onder de loep nemen: kurkuma, gember, tijm, salie en ginseng.

1. Kurkuma

natuurlijke oplossing tegen stress Waar moeten we beginnen met de gezondheidsvoordelen van kurkuma? Er zijn er enorm veel! Zo boost kurkuma je weerstand en werkt het ontstekingsremmend. Naast een geweldige anti-oxidant is het ook goed voor je spijsvertering en darmflora. Een goede spijsvertering betekent een platte buik! Het is ook gunstig voor je gewrichten. Je vindt kurkuma terug in onze Immunity Booster ⁴, in de juiste hoeveelheid om zijn werking tot uiting te laten komen. Je immuniteit boosten, daar is kurkuma perfect voor. Voeg je kurkuma toe aan je maaltijd? Zorg dan dat je zeker ook zwarte peper toevoegt. De peper activeert namelijk de werking van kurkuma!

2. Gember 

Gember is goed voor de weerstand door zijn ontstekingsremmende en koortswerende werking. Ook zorgt het voor een vlotter metabolisme en is het een natuurlijke vetverbrander. Bij afslanken dus een echte aanrader! Een verkoudheid, griepje of een virale infectie? Gember lost het op! In een unieke samenstelling van andere ingrediënten kan gember daardoor echt wonderen verrichten voor je lichaam. Die andere natuurlijke ingrediënten versterken de werking van gember eens zo goed. Je vindt gember onder andere terug in het natuurlijke afslankmiddel SkinnyLove¹ én in de Immunity Booster. Twee topkeuzes voor wie zijn lichaam een extra dosis gezondheid wil schenken.

Lees ook: Is beginnen sporten op latere leeftijd nog zinvol?

3. Tijm en salie

Tijm werkt slijmoplossend en is dus handig bij verkoudheid. Het zorgt ook voor een rustgevend gevoel en kan dus helpen bij slapeloosheid. Tijm helpt ook bij spierpijn en ontstekingen en versnelt het metabolisme. Het rozemarijnzuur uit salie heeft een enorm gunstige invloed op de werking van ons geheugen. Enkele wetenschappelijke onderzoeken opperen het kruid zelfs als een mogelijk actief bestanddeel dat kan inwerken tegen geheugenziektes zoals Alzheimer of dementie. De Immunity Booster¹² bevat tijm en salie als twee van zijn topingrediënten!

Lees ook: Moeite met onthouden? Deze specerij is de oplossing voor een slecht geheugen

4. Ginseng

Ging-wat?! Ginseng! Is dit kruid voor jou nog onbekend? Dan verandert dat vanaf nu helemaal, want dit kruid fungeert als een natuurlijke ontstekingsremmer. Vroeger was het kruid alleen beschikbaar voor de rijken van de samenleving, maar vandaag kan het gelukkig ieder zijn gezondheid verrijken! Hoe ginseng dat aanpakt? Wanneer bacteriën en virussen een aanval plegen op jouw lichaam, dan gaat ginseng er alles aan doen om die dreigende infectie te lijf te gaan! Leuk weetje: 'Panax ginseng' is de officiële naam van de plant en dat betekent letterlijk allesgenezer. Deze allesgenezer vind je terug in de Immunity booster⁵. Een lichaamsverwarmende fruit- en kruidendrank met een verkwikkende toets voor je lichaam. Ideaal om van die powerboost van ginseng en andere natuurlijke krachten te genieten!
Vorig artikel Gierst koken als een pro doe je zo