Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
immuniteit boosten

Immuunsysteem boosten? Dat lukt dankzij deze onmiddellijk werkende trucjes

Wanneer je gezond leeft, heb je sowieso al een goede weerstand. Zeker na een donkere en lange winter en in tijden vol bacteriën en virussen kan je lichaam een extra powerboost gebruiken. Je immuunsysteem boosten, is gelukkig minder moeilijk dan je denkt. Deze drie snel werkende trucjes zorgen er instant voor dat jij fris en gezond de aankomende lente doorkomt!

1. Drink de XYZ-booster

Je immuunsysteem boosten? Dat doe je snel en efficiënt met deze lichaamsverwarmende fruit- en kruidendrank! De XYZ-booster is jouw nummer 1 hulpmiddel om je lichaam aan te sterken. De krachtige kruidenmengeling van tijm, salie, gember, kurkuma en ginseng in combinatie met de citrusvruchten appelsien en citroen zorgen niet alleen voor een superlekkere smaak, maar ook voor een fris en verkwikkend effect! Je lost naar smaak 1 à 2 koffielepeltjes XYZ-booster op in een tas met warm water en je roert goed zodat het één geheel wordt. Drink de XYZ-booster 's ochtends voor een gezonde kickstart van je dag. Jouw immuunsysteem boosten begint bij een gezonde ochtend!

2. Eet de juiste voedingsstoffen

immuunsysteem boosten Lief zijn voor je lijf betekent de juiste voedingsstoffen opnemen! Om je immuunsysteem te boosten, focus je dus best op gezonde en evenwichtige maaltijden vol complexe koolhydraten zoals boekweit, parelgerst of volle rijst. Dat in combinatie met veel groenten en fruit waar je vezels en vitaminen uithaalt, aangevuld met voldoende eiwitten, houdt jouw lichaam gezond én versterkt je weerbaarheid tegen allerlei ronddolende virussen en bacteriën. Je lichaam is een powerhouse als je er zorg voor draagt!

Lees ook: Dit zijn de nieuwste voedingsaanbevelingen voor fruit en groenten

3. Hydrateren hydrateren hydrateren

immuunsysteem boosten Heb je 's ochtends jouw XYZ-booster opgedronken? Dan ben je al zeker van een extra boost! Wil je nog een stapje verder gaan? Drink dan nog steeds trouw SkinnyLove om je lichaam de kracht van de ingrediënten te laten ervaren. Net zoals in de XYZ-booster, vind je hier gember in terug. Dit ingrediënt speelt een grote rol bij de ondersteuning van het immuunsysteem. Zeker dankzij de topcombinaties met de andere ingrediënten in beide producten. Wil je jezelf extra beschermen? Dan combineer je ze best! Gewoon opdrinken en gezond worden, zo simpel kan het zijn!
Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"