Doorgaan naar inhoud
Doorgaan naar inhoud
kaneel gezond

Waarom kaneel gezond is? Dat lees je hier!

Kaneel wordt al eeuwenlang gebruikt in voeding en in de medische wereld? Voorbeelden hiervan zijn de ontstekingsremmende werking en de polyfenolen (antioxidanten) die het bevat. Maar het grootste voordeel voor onze SkinnyLovers is de vetverbrandende werking van kaneel. Het heeft een zoete smaak en kan op superveel verschillende manieren gebruikt worden. Enkele voorbeelden van gezondheidsvoordelen:

1. Ontstekingsremmend

Uit studies is gebleken dat kaneel vol zit met polyfenolen. Polyfenolen zijn antioxidanten die het lichaam beschermen tegen ziektes en virussen. Antioxidanten spelen een belangrijke rol in het tegengaan van veroudering van het lichaam. Daarom werkt kaneel niet alleen ontstekingsremmend, het helpt je lichaam ook te ontgiften. Voedsel waar kaneel in zit blijft ook langer goed. Zoals onze nieuwe crunchy speculoospasta: zuiver beleg voor op je Pain des Fleurs ZONDER kunstmatige zoetstoffen, smaakstoffen en bewaarmiddelen en MET een heerlijke smaak! Met andere woorden: de perfecte start van jouw dag. Als je doorheen de dag verzadigd wil zijn, kan je de appel - kaneel bar of een van de vele andere smaken eten. Voor ieder wat wils! Die bars kan je trouwens de hele dag door eten.

Lees ook: Meer weerstand opbouwen? Hier vind je 5 natuurlijke manieren om gezond te blijven

2. Kaneel reguleert de bloedsuikerspiegel

bloedsuikerspiegel stabiel houden Kaneel heeft een gunstig effect op jouw bloedsuikerspiegel. Het zorgt ervoor dat koolhydraten trager worden opgenomen en zo worden de niveaus van je bloedsuikerspiegel normaler. In onze Holiday Booster smaakt zit ook kaneel en die kan perfect gebruikt worden als cocktail tijdens deze warme dagen. Jammer genoeg is de voorraad Holiday Booster uitgeput, dus onthoudt deze inspiratie voor volgend jaar. Misschien vind je iets anders wat jou kan bekoren in onze webshop. Onze producten met kaneel zijn SkinnyLove kuren, de Craving Killer mixen (excl. party), de appel - kaneel bar en de crunchy speculoospasta!

Lees ook: Goede voornemens volhouden? Geen probleem met dit natuurlijk drankje!

Kortom, kaneel bevat enorm veel gezonheidsvoordelen die jou kunnen helpen tegen ontstekingen, ziektes, virussen of jouw gewicht.

Lees ook: Is kaneel een wondermiddel voor onze gezondheid?

Vorig artikel Overgewicht is veel meer dan enkel een paar kilo's te veel: "Ik word zo verdrietig als ik afkeurende blikken krijg toegeworpen als ik chips in mijn boodschappenwagen leg"